-
IT café
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mickemoto
őstag
válasz westcoastog #1751 üzenetére
A szomorú az hogy van hogy kijárta és mégis itt tart.
-
gban
Közösségépítő
Keressetek rá a 8400-ra a vga - nvidia - pcie rovatban.
Szabályosan felháborító dolgokat látni.
A csúcs a 7500-as ár egy 64 bites kártyáért, pofátlanul megcímezve hogy "jó áron", erősen kommentért kiáltana ha nem büntetnék[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
föccer
nagyúr
Ez van. Képzeld, ha nem lenne titva, akkor mekkora szenny áradat lenne az aprón. Ez sajnos a "vesszen mind, az úr majd kiválogatja az igaz hitűeket" eset, de ez még mindig a jobb megoldás.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
gban
Közösségépítő
Persze, megértem.
Lehetne egy olyan változat is, hogy a kultúr hangnemű, "fogyasztóvédelmi célú" kommentek mehetnének, de tudom, nehéz lenne eldönteni hogy mi van a határon belül, és mi sok már.
Meg arra is jönne a komment, hogy mé, köcsög, mennyit adná érte, ezret?
Megoldás lenne (tudom, kivitelezhetetlen, csak elméletben megoldás), ha alul, mint a vebshopokban, megjelenne egy pár másik apró, "hasonló árú termékek a kategóriában", vagy "hasonló termékek", aztán akkor lehetne hülyeségeket beírni az "eladóknak".
Persze így sem veszi meg a kutya sem, csak akkor eleve kétszer meggondolná hogy mit ír ki.Postázást nem vállalok.
-
föccer
nagyúr
Abból tudod mekkora palotaforradalom lenne, ha valakinek a hirdetése alatt megjelennének mások, hasonló hirdetése? Sokan még azt is neheten fogadják el, hogy google hirdetések vannak az oldalon (ami ugye illeszkedik az adott oldalon megjelenő tartalmakkal), de az, hogy egyéb HA-s hirdetések legyenek.. Hát hogy is mondjam, igen durva lenne a közönség legnagyobb részének.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
bullseye
addikt
De mondjuk ha valaki rákeres a 8400-ra, kap pár találatot 4000 forintos árral. Ha ezek után megveszi a 7,5k kártyát (vagy annyit nem szán rá, hogy keressen egyet)... akkor a srácnak lesz egy 31. pirospontja is.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
zoltanz
nagyúr
Én is gondolkodtam veszek retrozásra egy DDR2-es 7600GS vagy 1650 Pro-t (PCI-E). Soksok évvel ezelőtt vettem ilyet valami 5000 Ft-ért (igaz AGP-s), most nézem ugyan annyiért mennek.
-
föccer
nagyúr
Használt kodegány 400W 3500-ért tisztára megéri
üdv, föccer
-
csibe1
addikt
Érdekes konfig
"asus p8z77-v lx2--i5 2500k--gigabyte 670 gtx oc--lc power850watt--geil 16gb 1600mhzalman cnps9500--ocz revodrive hybrid 1tb--2db hitchi 1tb--samsung 1.5 tb"" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
föccer
nagyúr
Majd ha viszi magával a konfigot, akkor majd rájön, hogy érdemesebb lett volna a tápra rádobni még egy 10-est. De mindegy, az már nem az én bajom
Lezsó: Irónia on?
üdv, föccer
-
csibe1
addikt
Az a szép, hogy ez a konfig most lett beújítva,talán egy hete.A BF3-as topikban találtam amúgy.
Szóltunk már neki páran nagyjából fél éve is,hogy cserélje le.
Most is írtam neki,de le se fütyülte.
Egyszercsak majd rájön, hogy nem érdemes gagyi táppal játszani.(#1764) zolee5016
A mostaninál lehet még az is jobb lenne.
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
proci985
MODERÁTOR
nagyobb LC powerek (metatron széria) vannak CWT belesek is. ha a táp egy Archangel, akkor elvileg OEM alapján nem lehet annyira rossz.
kieg: azt nem mondom, hogy adott árért nem kapott volna jobbat, de pl a Corsair TX750-850 is emlékeim szerint CWT és egyáltalán nem rosszak.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
csibe1
addikt
válasz proci985 #1767 üzenetére
Őszintén szólva passz.Nem nyilatkozott,hogy milyen típus pontosan.
Amit lehetett megtettem - illetve megtettünk anno a topikban - innentől az ő dolga.
Nekem még a 750-es AMD-m alatt halt be egy Mercury táp,egy 2 másodperces áramszünet vágta haza.
Szép lassan kezdte megadni magát,a vinyók nem kaptak rendesen áramot stb.
Azóta igyekszem mindig normális tápot venni,és ajánlani is ha megkérdeznek.[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
iPad mini:
"iPad Mini 16GB-wifi, fekete,dobozában tartozékaival, makulátlan karcmentes állapotban, 2014.jan 28-ig garanciális,extreme dilitagban vásárolt.
Képet nincs értelme feltenni, mert teljesen újszerű, karcmentes."
Nem tudom hogyan gondolta,de látatlanba ki fogja megvenni?
-
proci985
MODERÁTOR
x48as lap, halódó hangkártyával, 10kért.
socket775ön mindig meglepődök, hogy még el lehet adni (ok, quadokkal el lehet lenni, de a használt árát figyelembe véve szerintem nagyon nem éri meg, mégiscsak 4-6 éves cuccokról beszélünk)
[ Szerkesztve ]
-
gban
Közösségépítő
Gforce 8800gtx törött ventis
Eladó egy törött ventilátoros VGA!
Kaptam, nem tudom,hogy müködik -e.Ismét egy madárnak néző...
Melyik sarkon osztogat ilyet egy süketnéma, akitől annyit sem lehet megtudni hogy jó vagy rossz, csak a kezembenyomja?
[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
cskamacska
addikt
válasz proci985 #1770 üzenetére
Szerintem erősen rossz példát hoztál fel. Az X48, mint a 775 platform csúcs lapkakészlete, túlárazott volt már kiadásakor is, nem mellesleg 6-8 ezer forintért vannak mellette a i965 körüli lapok, annyira nem rettenetes az a 2 ezer forintos túlszámlázottság.
Ha feltétlen botránkozni akarsz, ajánlom az LGA1366-os alaplap kategóriát, no ott lehet lesni a 30 és 60 ezer forint közötti árakon.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
proci985
MODERÁTOR
válasz cskamacska #1772 üzenetére
a halott hangkártya viszont általában azt jelenti, hogy döglődik a lap.
persze, valaha csúcs volt, de figyelembe véve a ddr3 árakat, ennyiből ram+lap olcsóbban kijön.
x58 meg annyiért vicc. csúcskategóriás lapokat általában tuningra veszik, vagy munkára. pár év alatt még gondos tulajjal is kaphatnak kemény terhelést, arról nem is beszélve ha átment több ember kezén és páran ebből nekiálltak vagányan tuningolni.rendesen megterhelve jobb lapok is elfáradnak pár év alatt (p35-dq6ok is olyan 3 évet bírtak 180W környékére húzott, vizezett q6600akkal a 12 fázis és a msszív fethűtés ellenére).
p965öt egyébként nem tudom ki vesz még.
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
Egy érdekes cucc a vakeráról:
"Eladó a képeken látható George Lucas Star Wars-t mintázó,a kijelzőn foxforesz-
káló lézerkardot tartó alakot megvilágító férfi csuklóra is méretes karóra."
Két és fél mátyáskirályért vesztegetik.
Mielőtt valaki rákérdezne,nem hamisítvány,eredeti csájná gyártmány,Lyukasarts TM meg minden." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
nagyúr
Az mindegy is, hogy mi ez, és megéri-e, de a leírásból el nem tudom képzelni, milyen lehet az a "képeken látható George Lucas Star Wars-t mintázó,a kijelzőn foxforeszkáló lézerkardot tartó alakot megvilágító férfi csuklóra is méretes karóra".
Szal ez egy óra, ami "George Lucac Star Wars"-t (ez mi lehet? mindegy is, szal ilyen alakja van az órának) mintázza, amelynek kijelzőjén egy foxforeszkáló (sic!) (ne menjünk bele, ez mit jelenthet) lézerkardot tartó alak áll, amely alakot egy férfi valamivel megvilágít, és mindez egy csuklóra méretes karóra.
Fáj. Ez fizikailag fájni szokott.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
föccer
nagyúr
400k-ért ide fér ez a konfig, ilyen felállásban?
CPU: Intel® Core i7-3960X - garanciális
Cooler: Corsair H70 - garanciális
RAM: 16Gb (4x4Gb) 1600MHz Kingston HyperX XMP 1600MHz - garanciális (+2db modul, mert 2x12Gb-s KIT-ben vannak, csak nem fért már be a maradék kettő
MB: Asrock X79 Extreme 4 - garanciális
VGA: Gainward GTX 590 3Gb - már nincs rá garancia
PSU: Corsair 850W - már nincs rá garancia
SSD (OS): 128Gb OCZ Agility 4 - garanciális
HDD: 1TB WD CaviarBlue - már nincs rá garancia
HÁZ: CoolerMaster Centurion 590 - már nincs rá garancia
-------------------------------
400.000Ft
Az ár nem alkuképes. +55e -ért egy 1920x1200-as 27" monitort tudok vele adni (forgatható DVI, HDMI stb..).
CSAK ÉS KIZÁRÓLAG EGYBEN ELADÓ! A monitort esetleg nem kell vele venni, de a gép annyiért eladó, mint amennyiért beáraztam. Ha nem kell ennyiért, akkor lépj tovább!
Kérném az "én xy alkatrészt láttam már olcsóbban" üzletrontók kíméljenek.
Nálam a gép nem volt húzva. A proci, videókártya előéletéről nem tudok, de nálam nyugis helyen voltak...üdv, föccer
-
proci985
MODERÁTOR
+50kért ugyanezt megkapni újonnan kb (590 helyett 7850 2GB CFfel számoltam, az legalább olyan gyors), de a 100mhzvel gyengébb 3930al újonnan kb megvan 400ból korszerűbb videokártya alrendszerrel
tetejében a táp gyanús, vagy elkeveredett útközben a garija, vagy 5 éves múlt, utóbbi esetben lehet újra kéne kondizni.
-
gban
Közösségépítő
Ne, mert a végén még találnál
Ezekből kinézem hogy van már ilyen is.
Vagy ha nincs, naponta guglizza a nevét hogy hol írnak róla - hopp, lehet hogy most adtam neki egy tippet a következő "nagy volt az igény, sokan kérdezték hogy nem-e-lessssz-e ilyen mert nemtudunknélküleélni karóra, ezért nem tudtam ellenállni a rajongóknak és elkészült egy nagyértékű sorozat" projektjéhez?
Ez esetben minden jóizlésű embertől elnézést kérek...Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
Mondtam én hogy a gyorsan eladó az azt jelenti hogy horror áron!
Azért gyorsan, mert ha nem vagy elég gyors, még észreveszed hogy itt ma nem te vagy az aki jól járt...Sűrgősen eladó 3 Gb (2+1) DDR2 memória
Feleslegessé vált 1 db Kingmax 2 Gb DDR2 800 Mhz és 1 db Kingmax 1 Gb DDR2 667 Mhz !
Csapj le rá, minél hamarabb!!! Írj bátran!
ár: 7500 Ft.
Postázást nem vállalok.
-
föccer
nagyúr
Az odáig oké, hogy minden almás termék drága, no de azért...
Mac mini doboz eladó
1500.-
üdv, föccer
-
gban
Közösségépítő
Ebben mondjuk a kereslet is ludas, amennyiben egy dobozos aránytalanul többet ér mint egy oem.
Ennek meg a jó magyar valóság lehet az oka - egyfelől a jogos bizalmatlanság, az eredetét illetően, másfelől meg azért kellhet a doboz mert ajándékba lesz pl., és sajnos nem telik újra, sokaknak így kell megoldani.Postázást nem vállalok.
-
zolee5016
őstag
válasz Dr. Romano #1788 üzenetére
Talán elég indok egy kishitű társaságban ,hogy ŐŐŐŐ legyen a
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
zolee5016
őstag
i7 2600
dobozos és még 1.5év iponba szóló garanciával!3770érdekel!kipróbálható
75k.
Oppá!Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
zolee5016
őstag
Ez mellett nem lehet elmenni szó,illetve kép nélkül......
ezt látni kell egybe:
ksenon
A másik hirdetése se kutya ...
Hámozd ki,értsd meg...és vedd meg..
Ténjleg olcsó!Eladó 4-gyes számitogép tanulásra interettezésre játékra adatai alaplap asus 478-fog Proceszor intel-celeron 2.800-ghz ram 1gb vincseszter .50gb video kártya 128-bittes játékokat filmeket viszi iró olvasó-van. szép házikoban Kecskemét az ára-fix.csere nem érdekel.[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
gban
Közösségépítő
Megint regelt egy újonc, 0 napos, és meg van győződve hogy ide csak madarak járnak, túlkereslet van, nem pont az ellenkezője, és bármit elad dupla áron, mindenféle konkrétum megadása nélkül:
eladó! asztali gép 2400 es 2 giga ram 40 giga vinyó 64 megás videokari dvd rw 15k
eladó! hp asztali gép 3200+os 2 giga ram 256 os videokari 160 giga vinyó dvd rw wifi audió kimenet tv kártyás memo kártya olvasós nagyon profi kis gép és gyors is ! 25k
A harmadik is enyhén túlárazottnak tűnik tőle:
eladó! hp TouchSmart pc asztali gép! érintő képernyős!! 21 colos a monitorja és érintős az egész 2x1.800 as proci 2 giga ram 300 giga vinyó 512 es videókártya wifi blututh dvd rw memókártya olvasó 6 usb audió kimenet tv-s is web kamerás! a gép az az egybe asztali gép tv és érintős is! 80kPostázást nem vállalok.
-
-
gban
Közösségépítő
Azért őstag is tud frankót mutatni:
Eladó egy Pioneer DVR-112D IDE -s író. Tökéletesen működik, kb. 40-50 lemez volt megírva vele, vegyesen CD-k és DVD -k... - a 4000 Ft még akkor is ha idés, nem satás, és már nem annyira kapni újat.
[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
djculture
félisten
Idés irók halál drágák csak megsúgom, újat már nem kapsz. A haver is most vett cégesen használtakat 10db-ot 3500ft/db. Iponban 8590ft volt 1 éve az utolsó lg ide szállítmány. Én is csak lestem ezeken az árakon de ez így van, hiánycikk és már nem gyártják egy ideje őket.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest