- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
Háámár hogyne, sőt: nagyon tetszett. A riogatások viszont a teljes értékű verzióra vonatkoznak, nem a mostani féligműködősre ugyebár. Mert az - mint olvastam volt -sokkal kevesebbel is beéri. (nem véletlenül használtam a riogatás kifejezést)
Ismétlem: drukkolok, hogy jó legyen.Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
sasa311
veterán
-
puffneki
tag
mármint, ami nem jut az eszembe?
nemnemnem
az nem igazán hiányozna.
most már teljesen elbizonytalanodtam, az sem elképzelhetetlen, hogy álmodtam az egészet (habár nem jellemző, hogy vista-s álmaim legyenek).
de ahhoz, hogy megbizonyosodjak róla, hogy mégsem, ahhoz át kéne olvasnom egy csomó vista-s cikket. arra meg most túl fáradt/lusta vagyok.
azért kösz -
X-COM
nagyúr
-
engusz
veterán
Dobtam is egy hátast a jósnők mágikus gömbjétől... Ettől féltem. Valahol, valamit muszáj elrontani. De pont egy olyan elemet, ami mindig az ember szeme előtt van? Ez nem igényes, ez csicsa. Miért nem volt jó a szép, egyszerű és megszokott start gomb? Remélem, hogy elérhető lesz rendes gombbal is a skin.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest