Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz Sirandrish #4843 üzenetére

    Azt hogy érted, hogy 5ször ennyit? Mi az 5ször annyi? Az átlagbér? A tehetséges, szorgalmas emberek bére? A minnimálbér?
    Egyrészt ez így konkrétan hülyeség, másrészt a rezsi 4x annyi, a ház bérlés, mert hogy a nyugati világban az átlagpolgár és az erős középosztály javarésze (80%) bérli, és az is 4-5x annyi, azaz a fizetésből megmaradó összeg számszerűen még mindig valamivel több, de abból költhet 7 eurós meg 5 fontos kávéra, 600Ft-os gázolajra, fizethet évi 1300 eurót a gépjárműadójára, végül a megmaradó különbség elég csekély lesz, nem 4-5x-ös, vagyis kb megette a fene az egészet..
    A húgom most kezdett új helyen dolgozni Angliában, kint van már jópár éve, jelenleg 11 gbp-t kap óránként bruttóban, ami 9 körül lesz nettóban, azaz 3700ft, merthogy ott az emberek nagy része minimálbéren van, de a kaja egymagára heti 90 font, a szoba akciósan havi 380 font, telefon, ez az még havi 20 font, és inne indul. Oké, hogy meghúzva magát, és semmi extrára nem költve marad 500 fontja, de nem ment moziba, kávézóba, étterembe, nem vett tányért, robotgépet, ruhát, nincs autója sem.
    Azt ami maradt, max elteheti, de kint nem igazán tud vele mit kezdeni, szóval ha összegyűjtött egy kis pénzt, a legjobb, ha hazajön vele.

    Szóval a kerítés sehol sincs kolbászból...

    Maradjunk is annyiban, hogy ez abszolút nem ide tartozó téma, zárjuk itt le, köszi!

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák