Új hozzászólás Aktív témák
-
Diák66
őstag
válasz Gatkoka #3802 üzenetére
De legalább konkrét válasz. Az Invitelt kérdeztem a honlapjuk szerinti 2020 novemberi határidős SZIP FTTH kapcsán.... érdemben semmi válasz. (csak egy burkolt kérés, hogy a marketingjüket fogadjam...)
"Tisztelt Ügyfelünk,
Köszönettel vettük elektronikus úton elküldött megkeresését, amelyre válaszolva az alábbiakról tájékoztatjuk. Társaságunk a közeljövőben is folyamatosan tervezi a lakossági
ügyfélkörben nyújtandó szélessávú internet szolgáltatás sebesség növelését vagy bővítését. Tájékoztatjuk, hogy meglévő hálózatfejlesztéseket folyamatosan végzünk különböző területeinken, a szolgáltatásaink minőségét és színvonalát igyekszünk folyamatosan ügyfeleink igényeinek megfelelően emelni. Ügyfeleinket a várható módosulásokról, fejlesztésekről hírleveleinkben, honlapunkon folyamatosan tájékoztatjuk.
Köszönjük megtisztelő érdeklődését, és kérjük tájékoztatónk szíves
elfogadását." -
the.odzsy
aktív tag
Én is megkerestem az Invitelt, és ök érdemben nyilatkoztak, hogy a kérdéses terület (Mezőkovácsháza járás Kaszaper község) már nem hozzájuk tartozik. A második körben az Oroscom a kivitelező. Hogy milyen második körről írtak nem tudom, viszont kb 1,5 hónapja egy jóember méregetett és ő mondta hogy optikai hálózat lesz. De hogy mikor azt persze nem tudta. Úgy hogy marad a várakozás.
[ Szerkesztve ]
MAGYAR vagyok nem turista!!!
-
Túzok22
senior tag
wtf?
[kép] -
Túzok22
senior tag
válasz zulu_mester #3809 üzenetére
Szia. Érdekes. Tudsz tolni egy speedtest.net-es és egy szelessav.net-es mérésről linket privátban?
Amúgy volt egy éjszakai karbantartás 3 hete és én pl azóta észlelek ilyen furcsaságokat. Nekem volt ONT cserém is és azóta a ping is 3-4 ms-ről 8-10 ms változott, a jitter (késleltetés ingadozás) meg mostanában 0,1-0,3 ms helyett 2-3 ms lett. Néha 1x-2x előfordul olyan is hogy egy nagyon kis pillanatra nehezebben, darabosabban tölt be weboldalakat, rá egy pár másodpercre meg már normálisan tölti be a netes oldalakat. Eddig nem voltak ilyenek, most egy ideje meg előfordulnak ilyen esetek.[ Szerkesztve ]
-
Túzok22
senior tag
válasz zulu_mester #3809 üzenetére
Amúgy nekem már 1x a letöltéssel is volt már ilyen, nem csak a feltöltéssel.
-
Ic3man
tag
Itt Galgahévízen nem változtak az értékek.
ping - 4-6ms
down - 940-950Mbit
up - 840-850Mbit
Pár ismerőstől tudom, hogy sok helyen a T feltöltés is 940-950 körül van, nekünk itt ez jutott.Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
kiskeni
aktív tag
válasz janosdav #3708 üzenetére
Nem tudom válaszoltak-e neked már, mivel jelenleg is a pár száz hsz-es lemaradásomat pótlom, de a Vidékhálótól ne várj semmit... Engem a legutóbbi megkeresésemkor leráztak azzal az ürüggyel, hogy a kovid-g*ci miatt állnak a fejlesztések, meg ők amúgy sem tudnak semmit sem. 2 kib*szott éve lóg az optika az oszlopokon... 2 éve, és azóta is baromira nehezükre esett bármit is tenni.
ITM-et is felkerestem, hogy a tavaly ősszel említett július 31.-ei határidő a járásomra aktuális-e még, de nem jött válasz és nem is fog, mert már bő 1 hónapja hogy emailt küldtem... Szóval azok is b*sszák meg én azt mondom. Marhára nem tudok türelmes és toleráns lenni már ezekkel a nyomorékokkal, akik emberek ezreit néznek madárnak. Ahh mindegy is, mivel ITM-től nem jött válasz, feltételezem hogy aktuális a július 31., szóval felkeresem majd újra telefonon a Vidékháló mutyit, majd ha az eredménytelen, akkor felhívom a T-t és rájuk pirítok, hogy ugyan már csinálhatnának már valamit. Ezt is csak azért tenném, mert volt egy kósza szóváltásom egyik internethiba bejelentésnél az ügyfélszolgálatossal és felvázoltam neki mi a helyzet (hogy újabban megint instabil a netük amire előfizetek és hogy nem fejleszt a nyertes nálunk), erre pedig ő azt mondta, hogy a T akár 2 héten belül fejlesztene ha úgy volna hogy a nyertes szerződés szerinti határideje lejárt, addig meg van kötve a kezük. Szóval most addig fogok mindenkit (is) piszkálni, míg nem lesz valami. Majd írok ha jutottam valamire.Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
industrial
tag
Pick Up Kft-ről tud valaki valamit? Pannonhalmi járás.
-
almafa42
aktív tag
Sziasztok. Velencei tó környéki (Gárdonyi járás) fejlesztésről van valakinek információja? Visszaolvasva a topicot csupán arra jutottam, hogy elvileg már elkezdték valahol, de telekom.hu-n egyik településre sem dob fel adsl-nél jobb csomagot.
[ Szerkesztve ]
-
Amita
csendes tag
válasz almafa42 #3818 üzenetére
A gárdonyi járásban a Novi-Com fejleszt. Már amennyire mozognak, mert nem kapkodják el. Én egy ideig írogattam nekik, de nem volt sok foganatja. talán ha más is zaklatja őket, legalább kiderül, kb. mikorra tervezik a fejlesztés befejezését. Bár szerintem a legvégső határidőben.
Az, hogy ki lesz a szolgáltató, még rejtély...
http://www.novicom.hu/
GINOP-3.4.1-15-2018-00264 Újgenerációs NGA és felhordó hálózatok fejlesztése a Novi-Com Kft.-nél a Gárdonyi járásban. -
djzotya1983
tag
A biztonság kedvéért ma is mértem egyet. telekom 1000/1000 Gpon FTTH.
-
geridon81
csendes tag
Van valaki a Hevesi járásból itt tud valami infót a berotel ről ???
Itt már több mint 2 éve ,hogy ki építette Tarnazsadányon a hálózatot de semmi nem történt nem értem,hogy mit lehet ennyit tökölni -
KROK640
nagyúr
válasz djzotya1983 #3823 üzenetére
TYűűűűűűűűűűű ha.
Ez oszt igen!Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
taki01
őstag
válasz djzotya1983 #3823 üzenetére
Koaxon is meg van a sebesség
1000/25 Mbps telekom -
No végre egy ilyen kép is. Milyen kábelmodemed van?
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
makoss
veterán
Üdv!
Azt hol lehetne megnézni, hogy második körben lesz-e fejlesztés a tiszaújvárosi járásban?
Mert voltak kint a szerelők palkonyán és 60 megás netet mértek.
Be tudnák állítani az 50/5 megás netet, ami csak jobb mint a mostani 25/5.
...csak tudnom kellene lesz-e valami jobb net.... meg mikor.Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Köszi. Pont az imént láttam a Telekom optikát húzták ki, mondták, hogy jönnek az utcámba is
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
-
makoss
veterán
A jelenlegi szolgáltatómmal csak a sávszélesség növelését tudnám megbeszélni 50 megára, a T meg szerintem magáról sem tud mert egyszer azt hitték be tudnak kötni 80 megát, végül a tévedésük miatt kötbért fizettek
Jó volna egy biztos infó, mert a fejem verném a falba ha a jelenlegi szolgáltatómmal szerződést írok 1 vagy 2 évre, aztán meg 1-2 hónap múlva meg köthetném be a többszáz megás netet!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz placeboHUN1 #3837 üzenetére
tiszaújvárosi
(#3838) taki01: És mikor lehet tudni valamit?
Amúgy honnan az infó?
Azért érdekel ez az egész mert a jelenlegi szolgáltatómnál fel tudnám nyomatni 50 megáig, de ahhoz tudnom kéne meddig nem lesz semmi, mert az a 25 mega növelés is jó, pláne úgy ha tényleg nem lesz semmi.
Ha igen, jó lenne tudni mikor, a várható sávszélességről, illetve árakról.Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
Szép
Azt gondoltam, ha sokáig húzzák max 1 évre lehet szerződést kötök a mostani szolgáltatómmal 50 megára, mert az 50 is több 25 megánál
Tudom kevés ahhoz mérve amennyi jó volna!
De jobbat nem tudok....
Vagy várjak még?Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
taki01
őstag
válasz placeboHUN1 #3844 üzenetére
Tiszapalkonya a rendes neve településnek.
-
placeboHUN1
csendes tag
Na azért az ország másik feléből nem egyértelmű,de nyugodtan lehet előfizetni ugysem lesz évekig ugy mint nálunk szomszéd falu 2Gbit nálunk meg semmi fejlesztés megyeszékhelytől pár kilométer de itt is van koax mint ott valoszinű elmentek a szarabb helyekre fejleszteni aztán majd a végén ideérnek 3 év mulva...
-
taki01
őstag
Ha látsz villany alatt kábelt és osztót és ha onnan megy a házba vezeték oda csöngess be hátha valaki megtudja mondani melyik szolgáltató vagy egy számlát tud mutatni és azon rajta van.
Mikron 5GHz-n azért 50 Mbps nem lesz meg csúcsidőben. Én tuti várnék addig amíg ki nem deríteném hogy melyik szolgáltatóé a koax hálózat.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest