- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbw
aktív tag
Remek.
Én meg már azt hittem valami normális net lesz.
Ez a VDSL ami itt a Dobóban van egy vicc. Kértem sávszél emelést és kiderült nem bírja a vonal a 60 mbitet.
Szóval visszavettek 30-ra.
Azt hallottam hogy a Galga TV megszűnik mint kábeltévé.
De az Inivtelnek ki van építve az optika a szekrényig azt láttam.
Szóval nem nagy fejlesztés lenne az utcákba kihúzni az optikai kábelt a régi karókon.TBW
-
Lenry
félisten
Mivel a döntés visszavonása miatt az időközben végrehajtott tranzakció jogellenessé válik, a GVH egyúttal – a felek gazdasági érdekét és az előfizetői szolgáltatások folytonosságát mérlegelve – a DIGI kérelmére hozzájárult ahhoz, hogy az új eljárás lezárultáig a vállalkozás - ellenőrző biztos felügyelete mellett - fenntarthassa és folytathassa az Invitellel történő összefonódása már megkezdett lépéseit (így pl. hálózata és szolgáltatásai átvételét, az azokon indult fejlesztéseket és a társaság integrációját).
ez alapján Digiék kipengetik a bírságot, bólogatnak a GVH-nak, az meg lefolytat egy új eljárást aminek a végén minden megy tovább az eredeti tervek szerint
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
tbw
aktív tag
Itt nincs ilyen gond hogy nincs gerinchálózat, mivel az Inviteles szekrények már optikán voltak rákötve én láttam.
A főút más részén viszont úgy láttam Föld alatt is megy néhány helyen.
De oda meg behúzzák mint Turán.
Szerintem ha idén nem is, de január február tuti lesz már net.TBW
-
madagaszkar
tag
Hát szerintem megállt az mindenhol, nem hallani semmit átadásokkal kapcsolatban. Egy dolog az elképzelés és más a valóság, ember is kellene ahhoz, hogy határidőre elkészüljenek. Nálunk is már ez év augusztus 22-re el kellett volna készülnie a hálózatnak, de semmi hír, csak a nagy hallgatás.
-
draco31
veterán
Nyugi, ott legalább van valami normális cég, itt még az sincs.
Még most is ez van az oldalukon:
A projekt tervezett befejezési dátuma:
2018. 08. 22.[ Szerkesztve ]
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Apple notebookok
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest