- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szp1
addikt
Én aztán tényleg véletlenül tévedtem ebbe a topikba, de azt kell mondjam: hiába nyomod a marketinget ezerrel, ha sz@r a termék előbb - utóbb lebuksz és nem kell a kutyának se.
Az imázsépítéshez nem elég csak jókat mondani, meg jól reklámozni.
Mindenki kedve szerint kereshet példákat....Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
Ijk
nagyúr
Abszolút nem. Más termékeket is reklámoznak a tv-ben, más termékek is szerepelnek filmekben. Magyarországon amúgy hány apple reklám ment le a kereskedelmi csatornákon?
Nem vagyok kütyüszakértő, nyilván sokmindenben tévedhetek. Én úgy látom, hogy anno az ipoddal valamiért berobbant a lejátszó piacra az apple. Nem valószínű, hogy ócskasága miatt.
Pár éve jött az iphone, ami után elkezdődtek a koppintások, hiába volt előtte érintőképernyő, mégis az iphone robbantotta be a piacra, mert jól összehozták a használhatóságát. A windows phone éppen 3 évvel van lemaradva.
És ugye itt az ipad, ami a legjobb tablet a szórakoztató piacon. Érdekes, hogy más gyártók tablet gépezete is beindult, de mégcsak bejelenteni sem sikerült jobbat. Pedig a hw adva van, kell hozzá egy 4:3-as IPS képernyő minimum 10"-os mérettel, és írni kell alá egy jó oprendszert. Persze az applestore miatt almáék így is előrébb vannak, de mit várjunk ha még egy jobb készüléket sem sikerül piacra dobni, esetleg 1-2 év elteltével?/人◕ ‿‿ ◕人\
-
szp1
addikt
"ezek az alattomos dolgok sokkal nagyobb súllyal fognak számítani."
Eleinte. Aztán jön a kijózanodás.
Egyébként a negatív marketing is ismert piaci fogalom, sokszor hasznosabban nyomja előre a terméket, mint akárhány fizetett reklám: az emberi természet már csak ilyen.[ Szerkesztve ]
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
floatr
veterán
(#47) czipaocsi a nagymamák meg az apple részvényeseit szarják le, ez már csak ilyen
Saját magához képest ultrasikeres a telefon ágazata. Másokhoz képest már csak megfelelően kell tudni tálalni, hogy max középszerű legyen. Erről beszélt. Ha mindenkinek elég jó lenne az az egy, akkor mindenki azt venné, nem? Mint ahogy win7 telefonja is bizonyos réteg(ek)nek lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
Az IPS kijelző azért fontos, mert forgatod a készüléket, meg eleve a színek teljesen mások, a kontraszt. Ha már a képernyőt nézem, ne azon menjen a spórolás.
A méret valóban szubjektív, de 10" kb. az a határ, ahol még nagyítgatás nélkül tudsz olvasni/böngészni.
Azért abban megegyezhetünk, hogy az apple dizájn és építési minőség az átlag felett van. (Most nem akarok antennás vitába belemenni, meg ha leejtem eltörik az üveg, stb.) Az iphone tudása nekem nem megfelelő, ezért nem is fogok venni főleg nem ilyen árakon. De pl. HTC-t sem fogok venni, mert nekik sincs számomra megfelelő készülékük.
Nekem marad az a megoldás, hogy cowon lejátszó (még ezek is képtelenek 64 gigásat kiadni), mellette pedig külön telefon. Még így is olcsóbban kijövök ha megveszem a J3-at+32GB microsd, minthogy egy 8 gigás szar hangminőségű okosteló, cserébe a számomra használhatatlan funkciókkal./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Igazad van, másnak biztosan nem fontos a képminőség, igaz az eszközön általában az emberek többsége éppen a képernyőt szokta nézni
Straw: Elég sok EEE-pc-t el is adtak. Az más kérdés hogy én nem kínoznám magam egy 600 soros képernyővel, de hát mindenkinek mások az igényei.
sheratan: jön, majd talán lesz 64 gigás (60k-ért)... Látod, pontosan ez a probléma. Lehet hogy majd lesz beépített 120 gigás is... Most nincs az ezer féle közt egy sem.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Azt ugye tudod, hogy a tabletekbe nem amoledet raknak hanem TN panelt? Ha annak a hátrányait nem érted akkor itt be is fejezhetjük, mert nagyon nincs kedvem egy TN vs. IPS vitához.
Ja és sznob vagyok ezek szerint, mert nálam ez az alapszint, ha már évekig bámulom azt a képernyőt akkor kifizetem azt a 20-assal többet a minőségért.
Nálam inkább az a sznob, aki évente cserélgeti a telefonját.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Sanyix
őstag
Az más kérdés hogy nincs is ordítóan nagy különbség.
Ugye a sznobok amikor ips paneleznek, egy 1996-ban gyártott tn panelt állítanak szembe vele, nem gáz hogy jó pár éve a nem dzsunka kijelzőkben 160+ fokos horizontális, és vertikális betekintési szög van, aminek a színei is már csak igen kényelmetlen szögeknél változnak el (130+).
Úgyhogy ordítóan nagy különbség max akkor látható ha már semmi értelmeset nem látsz, a lapos szög, és a szem felbontóképességének korlátai miatt. Látod hogy rossz, de ha ott egy papír lenne írással, már azt sem tudnád elolvasni, olyan lapos.[ Szerkesztve ]
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
Ijk
nagyúr
Nem értem a problémádat. Nem azt mondtam hogy ezentúl ne gyártsanak olyat, amiben nincs csúcsminőségű DAC, erősítő, nincs benne IPS panel. Nekem az a problémám, hogy olyat nem gyártanak amiben ezek benne vannak (nyilván egy telefonba nem kell ips azért). Azt mondtam hogy van igény IPS tabletre, van igény jó hangminőségű, nagy kapacitású mp3-as telefonra.
Lehetek én a sznob, a túl magas igényű, nem sértődöm be, ez csak egy fórum. Én az a típus vagyok aki inkább drágábban megveszi a minőségit, és azt használja amíg javíthatatlanul gatyára nem megy, évekig. És abszolút nem vagyok világvége hangulatban, mert nem gyárt le senki nekem ilyen készüléket. Borzasztó egyszerű, nem veszem meg. Engem nem érdekel a birtoklási vágy, a marketing. Ha van egy igényeimnek megfelelő eszköz, akkor mérlegelek és ha elfogadható az ára megveszem.
Igen vannak sokan akiknek a munkájához kell egy HTC, vagy egy tablet és nem szükséges nekik az ips panelben gyönyörködni. Ez kb a 20%. A maradék számára pedig ezek a kütyük szórakoztató eszközökké válnak, sőt ami a legrosszabb presztízstermékké, divatcikké. És évente cserélgetik a 100k-s telefonokat még a kevésbé tehetősek is./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest