Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
válasz Crafter32 #1219 üzenetére
Én úgy néztem hogy a Blackberry is megbízható mint az iOS. Ez abból adódik hogy 1 cég fejleszt és nem 6-7. Nem kell megfelelniük X féle készüléknek, hanem 1 irányba halad mindig, és azt stabilan.
Nekem ami számít egy Mobil OS-nél:
- Nem fagy le
- Kommunikációs folyamatok során stabil
- Bárhol előveszem működikJátszani soha. Ami még nekem számít az információs programok (hírek, időjárás), meg 1-2 ügyes alkalmazás jól jöhet (elemlámpa, számoló eszközök).
Ha ezt így a Blackberry tudja, akkor váltok!
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
Giorgio1313
aktív tag
válasz Crafter32 #1375 üzenetére
Q5 konkrétan 70,000ft t-mobilenál dominoban! Amúgy sajnos a mienk is csúszik lefele,itt hardverapron max 75ért lehet eladni ahogy nézem a kinálatot.Amúgy a Q10 utódja jön idén?
California1: Nekem mindig a legfrissebb van a telón,egyből frissítem ha kidobnak újat,és működik szépen a hívás meg üzenetküldés,de pár funkció a mai napig bezárja az appot...pl ha kontakra csak kattintok akkor bezár és a többi
[ Szerkesztve ]
-
axioma
veterán
válasz Crafter32 #1396 üzenetére
Rolam egesz leszalltak azota, hogy tudom a varazsszavakat... 1. visszakerdezni, honnan vettek a szamomat (es a kepernyorol, ismerosom adta meg stb. szemtelensegeknel eloreveszem az 5. pontot) 2. rakerdezni a telefonalo nevere 3. es a ceg nevere es adoszamara (hianyaban cimere) akitol o hiv 4. megkerdezni az adatkezelesi azonositojat azon adatbazisnak, amiben az en szemelyes adatomat nem atallnak tarolni 5. emlegetni az adatvedelmi feljelentest
Altalaban a sajat nevuknel visszakoznak akkor is, ha elore bemutatkoztak. Illetve amelyik nem, ott tenyleg felirom... de nem szoktak ezugyben keszsegesek lenni
Persze, ez idot igenyel, de csak parszor. Valahogy kikoptam az ilyen adatbazisokbol... mar csak evente 1-2 ha megtalal. -
gabor72
aktív tag
válasz Crafter32 #1456 üzenetére
Sok embernek nem vonzó a fizikai billentyűzet. Kollégámnak kölcsönadtam egy hétre a Q5-öt hogy próbálgassa. Nagyon tetszett neki, nem tudott belekötni semmibe, király a rendszer stb-stb, de mégis maradt a Lumia 820-nál mert nem kell neki qwerty a napi pár perc íráshoz. Egyszerűen nem használná, ezért kár feláldozni a kijelzőt.
A Z10-nek kevés az akksija, a Z30-ért meg nem akar annyi pénzt adni.
Jöhetne már a Z3 tényleg jó áron. -
tomika13
tag
válasz Crafter32 #1468 üzenetére
a gond az, hogy még intézőben sem jelenik meg a készülék, ezért valamilyen tiltásra gyanakszom, most kollégám gépén kipróbáltuk, és jó volt mind a két opció, meglátjuk, hogy otthon mi lesz.
linken keresztül engedélyezheted, hogy akár a teljes (esetemben) :d meghajtó elérhető legyen távolról, tehát ez is működik, de kábelen gyorsabbnak tűnt, illetve más egy 22 colos monitoron átmásolni a dolgokat, mint egy telefonon -
tomika13
tag
válasz Crafter32 #1495 üzenetére
Sziasztok!
Még egy utolsó segítségkérésem lenne. Nagyjából megbarátkoztunk egymással, viszont a zenehallgatás kevésbé megy.
Ha zsebre rakom a telefont, és elindulok bárhova, akkor olyan, mint ha benyomódna valamelyik gomb, és eilndul a hangvezérlés, és össze vissza ugrál a zene is, vagy megáll, vagy számotléptet, mind ezt úgy, hogy a gombokhoz semmi nem ér hozzá, ezt teszteltem. Ugyan ez érvényes akkor is, ha ki van kapcsolva az az opció, hogy a hangerőgombokkal lehessen számokatváltani, vagy megállítani.
A két kérdésem, hogy erre van-e valamilyen megoldás, mármint, hogy ne ugráljon össze vissza az egész?
A második pedig, hogy a hangvezérlést le lehet-e tiltani valahogy, mert a beállítások között, csak optimalizálni lejhet, tiltani sajnos nem.Köszönöm előre is a segítséget.
Tamás
-
tezsparker13
tag
válasz Crafter32 #1564 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Most van érdeklődő az iPhonera, remélem jól alakul és akkor megrendelem a BB-t. Nagyon szimpatikus.
Bár necces mert egy angol faszi érdeklődik És Nigériába akarja postáztatni...Én megmondtam neki, hogy amint a számlámon a pénz+pk utána még Kukutyinba is elpostázom neki, de addig egy tapottat se megy a telefon, amíg nem kapok smst a pénzről[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
válasz Crafter32 #1662 üzenetére
A berryboltban vettem a tokot is, nagyon rendesek. Elvileg futáros kiszállítás volt, de a futárcég a raktárban felejtette a tokomat, én meg mondtam a berryseknek, hogy tőlük szeretném, és akkor csináltunk egy személyes találkozást. A fóliát ők nem mondták, de a tok jó ha van. Valamint üdvözöltek a BlackBerry táborban és ha bármi van, csak szóljak nekik. Pár nap alatt nekem az tűnt fel, hogy sokkal jobban segítenek egymásnak/összetartóbbak a BB-s emberek, mint Android vagy iOS-ek, és ez nekem nagyon tetszik
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Keresek LG VELVET
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest