Új hozzászólás Aktív témák
-
Chopper90
csendes tag
válasz tomika13 #1466 üzenetére
hello, én is csak tegnap lettem q10 tulaj szóval nem vagyok szakértő, de azt tuti hogyha fent van a blackberry link akkor lehet úgy is felrakni zeneszámokat és videókat, hogy csak bemásolod a telefon mappáiba. Az tény hogy az új itunes se átlátható, de ez az új blackberry link vmi borzalmasan kusza (bár azt nem tudom milyen volt a régi). Az outlook naptáram szinkronizálását valahogy sikerült megoldani, de hogy hogyan azt most se tudom. . Am a teló igen fasza. Ráadásul ha valaki android alkalmazásokat telepíteni akkor az apktrain.com oldalt megnyitva a telefon böngészőjében simán lehet letölteni alkalmazásokat ( a nagy részük működik , sajnos a viber kifagy amikor írnék a címzettnek).
-
Crafter32
őstag
válasz tomika13 #1496 üzenetére
Én nem hallgattam még 1x sem zenét a telefonon és még a gyári füles is lehet zacskóban van, a Neutron -t próbáltad már? Androidron az Mxplayer kötelező volt szinte letölteni, itt pedig a KalemSoft és a Neutron a legjobbak.
Illetve mi a helyzet ha tokba rakod a telefont?
A képernyőzár gesztus vezérléssel nyit vagy csak a bekapcs gombbal? (nekem az utóbbi van+ a gyári bőrtok)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8a Obsidian 128gb - Új, Google gari, akár beszámítással
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest