- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Synology NAS
- Microsoft Excel topic
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Windows 11
- Programozás topic
- YouTube
Új hozzászólás Aktív témák
-
feddel
senior tag
Azokat kérdezném, akinek fent van a 10.3. A magyar nyelvű diktálás értése hogy megy? Várom mint a messiást, mert a munkában nagyon sokat segítene.
-
V B A
aktív tag
válasz Polarstar #3657 üzenetére
Az oldalra slide sztem eddig azért nem volt bb-n mert nagyon nagy hangsúlyt fektettek az egykezes használatra. A PP most felülírta ezt, úgyhogy lehet, hogy belevágnak. Én huzamosabb ideig nem használtam oldalra csúsztatható billentyűs telefont, de ami volt a kezemben ott azt tapasztaltam, hogy két kézzel nagyon kényelmes a használata. Nekem megvolt a 9800-as és a 9810-es Torch is (ahol alura csúszik ki a bill.), ami tényleg jól használható volt egy kézzel, viszont a 9000-es Bold után visszalépés volt a sok rizsszemnyi gombocska. Egy Q10-el meg tényleg összehasonlíthatatlan.
A lefelé csúszó bill.-nek még hátránya, hogy ha nincs meg a jó súlyelosztás, akkor kiesik a telefon a kézből. Volt néhány hétig egy Dell Venue Prom, na az ilyen borulékony volt.
-
-
nagyúr
Megjegyzem, kissé furcsáltam a Passport első protót is, majd a kiadás előtti képeket is. De élőben kipróbálva semmi rendkívüli, szokatlan illetve lehetetlen kezelést nem tapasztaltam. Plusz, ami meglepett - a Passport nem érződik súlyosnak. Na ez lepett meg!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
feddel
senior tag
Nem lehet valahogy a BB Worldben a magyar appokra rákeresni? Így hamarabb megtalálnám ha a bankom vagy szolgáltatók írnának egy alkalmazást. Vagy találnék vasúti menetrendet (jegyfoglalással) stb.
B terv ugye a snap, amazon store... -
IWC16
csendes tag
Sziasztok,
Kérnék egy kis segítsége, mert sajnos garanciálisan szervizeltetnem kell a Q10-et
Melegszik
ha leteszem az asztalra újra indul
duplikálja a betűket
torzít a mikrofonjaigazából imádom, biztos hiányozni fog amíg nem lesz nálam :-(
Viszont szeretném vissza tenni a jelenlegi legfrissebb romot hogy ne kötözködjenek
Ebben kéne a segítség , hogy melyik az?
és hol érem el?Köszönöm
Zsolt -
cseter
tag
Sziasztok! Nincs kösztetek olyan aki esetleg megunta a q10-èt és elcserèlnè egy z10-re a kèszülèk makulátlan 7-hónapos fekete gyári független, május végéig garanciával, számlával,bobozával,minden gyári tartozék, stl100-3-as+2 tok!!!ha valakit érdekel jelezze!
-
jss
aktív tag
Sziasztok!
E-Amerikaban elek pillanatnyilag es kene egy olcso hasznalt mobil, az ANDROID-ot meg mar unom. A Q10-et nezegetem eppen, nagyon tetszik, 200 $-ert mar siman kapni szinte uj (talan meg folias is) mobilokat.
Csak aggodom egy-ket dolog miatt, mert nem ismerem ezt a rendszert. Ezert kene nemi info:1. Nem akarok autoval kozlekedni, csak gyalogosan tajekozodni, erre tokeletes idaig a GoogleMaps a SAMU-n. Van -e a Q10-re hasonloan konnyen es jol hasznalhato ilyen alkalmazas ami ingyenes alapbol?
2. Fut -e rajta a tokeletesen a GoogleMaps esetleg? Ha igen, konnyu -e ra telepiteni?
3. Nem akarok fizetos BlackBerry kommunikacios lehetosegeket hasznalni, nincs ra szuksegem. E-maileznek, telefonalnek, SMS-eznek alpvetoen. Ha megveszek egy haznalt Q10-et, beleutkozhetek -e olyan problemaba, hogy beregisztraltak ezt a telefont korabban valamilyen BB szolgaltatasba es ezert en nem tudom a fentebb irt alap funkciokat hasznalni?
4. Ha a telefon be van regisztralva valamilyen BB szolgaltatasba ( es persze legalisan jutottam a telohoz) konnyu -e modosittatnom ezt a regisztraciot (talan PIN? ) hogy en is teljes ertekuen tudjak hasznalni minden BB-s dolgot (mar, ha kesobb kedvet kapnak hozza...)?
[ Szerkesztve ]
Zuhanó repülővel süllyedő hajóra esni...
-
Xmodule
őstag
No, ha minden igaz akkor holnapra itt lesz a Q10. Már nagyon várom.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
sasa134
addikt
1-2: igen, fut. Leszedsz a netről egy google maps apk-t (ala android), felmásolod a telefonra, ott a file kezelőben megkeresed, hosszan ráböksz, telepítés. Apk-t direkt tudsz intézőből telepíteni a telefonodon. Keress vmi régebbi verziót, futni fog!
Van több online és offline navi is, ingyenes és offline pl a Navfree, a BB Worldben megtalálod. Nem tudom, USA map milyen, itt Európában jó. hangosan navigál, ingyenes és offline. Aztán van Mireo Dont panic, szintén BB World, fizetős, profi, offline.
3-4. alapvetően BB10 telefonhoz nem kell BIS, mármint ahhoz, hogy netre menjen vagy email működjön. USA-ban is így kell lennie, de pl nálunk a T-nél kell BIS előfizetés ha BBM-et akarsz használni (wifin kívül). USA-ban nem hiszem, hogy ilyen lenne de egy kérdést megér a szolgáltatódnál - tehát max a BBM lehet érintett de sztem 99,9% hogy nincs ilyen.
Ha használt BB10-et veszel nem kell aggódni regisztráció miatt, Blackberry ID-t tudsz csinálni újat, nincs semmi ami az előző tulajhoz láncolná a készüléket. Annyit kérj az eladótól, hogy csináljon egy full törlést a telefonon (gyári alaphelyzet visszaállítása - magyarul biztonsági adattörlés néven fut). Ekkor nem érhet meglepetés, készülék jelszó, ilyesmi, hanem egy szűz telefont fogsz kapni ami arra vár, hogy belakdAvanti Roma
-
jss
aktív tag
1.Ha a telefonon rabokok a voicemail ikonra akkor az az aktualis szolgaltatomnal levo hangpostamat hivja, vagy valami BB hangpostat hiv, vagy akar en magam beallithatom, hogy milyen szamot hivjon es ott azonnal megadja a kodomat is a postafioknak esetleg?
2. Hany nit ennek a display-nek a fenyereje? Meg tudna valaki adni, please?
3. Mennyire gyorsan kepes kapcsolodni a mar ismert es eltarolt wifihez? Arra gondolok, hogy ha megallok egy pillanatra a helyi McDonalds elott akkor siman frissiti Wifi-n kersztul a gmail-es levelezesemet, vagy ehhez tobb ido kell?
Bocs, de nem vagyok egy nagy telefonos...
[ Szerkesztve ]
-
jss
aktív tag
Es meg:
Ha nem fizetek elo semmilyen BB szolgaltatasra, akkor BB Hub-ot nem tudom hasznalni, vagy ettol fuggetlenul kijelzi, ha kaptam SMS-t, hivast, illetve email-t valamilyen postafiokamba?
-
hito
nagyúr
Sziasztok!
3napja feltőződtem meg egy Q10-zel. Azóta nem tudom letenni a telefont, 1perc pihenője nincs Az elmúlt 3évben vagy 100-150 telefon megfordult a kezeim között, a BB OS kivételével minden rendszert kipróbáltam, de amit ez tud, az nagyon meglepett. Nem kezdek el ömlengeni, lényeg, hogy nem tervezem a jövőben a váltást
Még nagyon régen volt pár napig BB Playbook-om. Kérdésem az lenne, hogy a neten található OS10-es videók, infók azok fake-ek, vagy tényleg fel lehet rá eröltetni az OS10-et. Tudom nem ide tartozik feltételnül, de általános BB topicot nem találtam.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hito
nagyúr
-
sasa134
addikt
-
jss
aktív tag
Kerdesem volna, please:
Van -e valamifele GorillaGlass vedelem a dispaly elott es ha igen, akkor melyik (hanyas szamu)?
Es mindettol fuggetlenul kell -e foliat tenni a telefon kijelzojere, vagy eleg neki az a vedelem a karcolasok ellen, amit gyarilag kapott?Zuhanó repülővel süllyedő hajóra esni...
-
osvatha
tag
Lenne egy problémám, ha vkinek van ötlete, szívesen veszem:
Problémám: Q10 akku kb 8 óra alatt lemerül 100%-ról 20% körülre
Körülmények:
OS 10.3.1.1450
Battery saving mode ON
Mobile network mode: 3G & 2G
Location OFF
WiFi, BT OFF
1 exchange account, sync interval 15min, push OFF
1 gmail account, sync interval 15 min, push OFF
Google Talk fent van, és online
Google play store telepítve, Google play services nincs fönt
nincs benne microsdBattery usage:
System 22%
Phone 18%
Display 7.1%
PIM Services 6.7%
Standby 5.6%
a többi apróSzerintem ennél jobban kéne bírja az akku, várom az ötleteket, előre is köszi a segítséget
-
Xmodule
őstag
Na ma megjott a telefon. Nagyon mosollyal nyitottam ki a dobozát annyira izgatott voltam aztán hirtelen legorbult a szám. Hogy miért?
Gyorsan felmentem netre ezt rendeltem e és bizony hogy ezt. Eszembe nem jutott hogy ilyesmire figyeljek... Mindegy azt mondják így gyorsabban lehet írni amúgy úgyhogy kipróbálom (megtanulom) pcn is kicserelem a betűket ne zavarodjak bele.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
őstag
...és matricát rá. Ismerős mindkét szitu . Átállítva matrica nélkül egy értelmetlen dolog. Matricával kényelmetlen. Ha én rendeltem volna már másnap menne vissza...
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
Új hozzászólás Aktív témák
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- PLC programozás
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Egy óra, két rendszer
- További aktív témák...
- Realme GT 6T 256/12GB Csak kiprobált!
- iPhone 12 Pro 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p3802
- iPhone 13 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%p3801
- iPhone 14 Pro 256GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 90%/p3800
- Samsung Galaxy S22 5G DS Black - 8/128 GB, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest