- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya32
senior tag
Nekem már csak a vitrinben van, nem adom el, jól néz ki a többi telefon mellett.
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
Picco
addikt
udv kollegak,
aki hasznalja az androidos whatsappot: mukodik rendesen?
Gondolkozom hogy visszaterek BB-re egy Classic-al...**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
THONIK
tag
Sziasztok!
A segítségetek kérném, tegnap óta nem szinkronizál a BB10-es Classicom a YAHOO mailem-el. Tudom nem Passport, de hátha találkozott már valaki ezzel. Olyan mintha partnerek, naptár szinkronizálva lenne, csak a mail nem .
Valaki tud valami beállítás? Vagy, hogy mi a baj?
Esetleg ha yahoo-t nem engedi, van olyan megoldás, hogy csinálok egy gmail-t és össze szinkronizálom a két postafiókot, hogy ami oda megérkezik azt lássa a gmail, amit lát a bb is, és akkor megjelenik HUB-ban újra.Köszönöm előre a segítségetek.
ThonyBlackBerry® Mobile by RIM
-
zolee0307
őstag
válasz THONIK #10807 üzenetére
Nekem tegnap jelezte, hogy megváltoztak a belépési adatok, stb, stb. Új alkalmazásjelszót csináltam, de nem működött. Végül töröltem a fiókot, újra megcsináltam. Viszont ma reggel megint hibát írt. Nem tudom mi lehet a probléma.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
THONIK
tag
válasz zolee0307 #10808 üzenetére
Nekem tegnap ugyan így volt... újra beraktam, működött... ma reggel meg megint nem.
Volt már ilyen egy pár hónapja, bízom benne nem maradandó ...
Ha maradandó létezik átirányítás más mail fiókra? Mert akkor csinálok egy g-mailt ami tökéletesen működik most is, és ráirányítom a maileket, majd azt szinkronizálom a hub-ba.Nézem a megoldásokat, de nem találok semmit...
BlackBerry® Mobile by RIM
-
THONIK
tag
Az nem segít...
3 topikot azért használtam, mert már igen halottak a témák, gondoltam hátha egyben még van kitartó BB os10 használó.BlackBerry® Mobile by RIM
-
Pavlo
aktív tag
Én a Google Maps navigációval vagyok így. Egyik nap megy, a másik nap nem. Ki érti? De sajnos ez így eléggé megbízhatatlan...
-
Reserved
csendes újonc
Sziasztok,
A Connect to Onedrive pár hete nem hajlandó kapcsolódni a tárhelyhez.
A Passport böngészőben bejelentkezve hibaüzenet dob: "Sajnos hiba történt.. Gondok merültek fel a kiszolgálónkkal..."
Van esetleg tapasztalatotok a programmal, esetleg a hiba okát is ismeritek?
A családban több BB telefon is hasonlóan nem kapcsolódik (más-más fiókokkal). -
zolee0307
őstag
válasz Reserved #10815 üzenetére
A fórumokat olvasva az a probléma, hogy frissíteni kellene a program Api-ját (legalábbis ha jól értelmeztem az írtakat), amit a BB-nek kellene megcsinálni, csak hát ez úgy néz ki nem fog megtörténni.
Én napi szinten használtam a onedrive-ot, kár érte sajnos, én is azon agyalok mire cseréljem le. Ugye a böngésző se a legjobb már, lassan tényleg tégla lesz a teló.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
Reserved
csendes újonc
válasz kenguru99 #10820 üzenetére
Nem szeretnélek áltatni, valószínű nem fogom eladni akkor sem, ha kiveszem a SIM-et belőle.
Nagyon szép, karcmentes állapotú, annyira jó kézben tartani és használni, hogy még telefonként (+privát fiókok szinkronizálására + 3 fizetős alkalmazás) ezt használom.
Később pedig a polc dísze lesz (valamikor). -
mcz55
csendes tag
Régóta szerettem volna egy Passportot és most végre van! Sőt nagy hirtelen lett vagy 10 darab Blackberry és most is úton van három. Telózásra a Passportot használom és egy másik kártyával a Z10et. Arra használom mindkettőt amire szerintem egy telefon való. Családi fotózásra is tökéletesen megfelel nekem. Nem érdekelnek a gigamegahiperpixelek a 2 millió magos procik 1000 giga rammal.. Nem érdekel a 6 milliárd alkalmazás hiánya.. Kurva jól szól és kurva jó teló. Mikor előveszem a Passportot, megkérdik, hogy hát az meg micsoda? Ájfnosok és Szamszung galaxy 100asok is rácsodálkoznak. Remélem elég nyálas lett az írás.
-
-
zol2
tag
Sziasztok! Jelenleg van mód arra, hogy Telekom Domino feltöltőkártyával és mobilnettel működjön a BBM Passporton? Csak wifin megy, se az internet se a blackberry.net APN-en nem működik, utóbbival net sincs...
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy másodlagos telefonon, internetes simmel használnám, gps-nek. Azt szeretném kérdezni, hogy akár Classic, akár Passport, alkalmas egy újabbfajta waze verzió futtatására ? ( a miértje az a dolgoknak, hogy nagyon szerettem régebben a Classicom, ment is rajta pl az igo szülinAPP, és már nagyon jó áron megkapni ezeket a gyöngyszemeket. Nyomkorászni nagyon jó lenne (rajongás is van bennem feléjük), meg a fő profil ahogy írtam a gps lenne. Örülnék ha android helyett a gps telóm lehetne egy bleki )[ Szerkesztve ]
-
Pavlo
aktív tag
válasz skylinelaca #10835 üzenetére
Bocs a megkésett válaszért, a 6.1.4-et használom.
-
Isti2
aktív tag
az idei év végén, ha megszűnik az app world és a támogatás, használható marad a rendszer a gyári appokkal(hub, időjárás, zene, kamera, galéria, böngésző)? illetve lementhetők az appok utolsó verziói?
android cuccok, közösségi vackok nem érdekelnek, csak a hub, azt droidon sajnos a google miatt kiherélték, ezért választanám ilyen későn az os10 készüléket, pláne, ha a hub még rendesen megy(e-mailek, hívás és üzenetkezelés, az utóbbi kettő támogatása szűnt meg a droidon). -
lezerpiramis
őstag
Hát ezt így előre senki sem fogja tudni megmondani... Az tényleg jó lenne, ha a BB Worldből leszedett alkalmazásokat (már amelyik nem android port) extractolni lehetne mondjuk .bar fájlba, aztán az ember utána kénye-kedve szerint visszatöltheti. A magam részéről én november-december tájékán tolok egy factory resetet az összes BB10-es telómon, aztán belakom újra, hogy "friss" legyen a készülék december 31-re.
Az is kérdés, hogy lelőnek-e még valamit BB World mellett (nem feltétlenül akkor, hanem 2020-ban valamikor), mert ha taccsra teszik mondjuk a BBID-t, akkor leszünk végleg meglőve, márpedig nem elképzelhetetlen a dolog.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz lezerpiramis #10841 üzenetére
Az ingyenes appokra is leállítják a BB world-öt év végén?
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz lezerpiramis #10843 üzenetére
Hajjaj.
-
Isti2
aktív tag
lehet már tudni, hogy év vége után megszűnik-e a bb id is, vagy csak az áruház szűnik meg?
illetve a gyárilag a készüléken levő appok működni fognak?
ill. skype jól működik?
köszönöm -
Isti2
aktív tag
bocsánat, kimaradt, hogy a skype mellett még a deezerre lenne szükségem, az is van rá?
-
lugosi
MODERÁTOR
Valami olyasmit írtak, hogy a netelérés még működni fog a telefonokon, a BB topikban van linkelve a cikk. Valamilyen mértékű használhatósága feltehetően marad a telefonnak.
Én épp pár hete kapcsoltam be az enyémet, érdekes élmény volt, kár hogy nem ment tovább a vonal, jó telefon volt a maga idejében, csak fejleszteni kellett volna tovább. -
mcz55
csendes tag
Zujs! Passport SE-ra keresek szép állapotú billentyűzetet. QWERTZ kiosztásút! Tudom, hogy nem biznisz topik, de sajnos sehol nem lelek ilyet. :( Hátha vkinek van egy a fiókban. 😀
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...