- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lezerpiramis
őstag
Sziasztok!
Aki esetleg meg hasznal Passportot (vagy egyeb BB10-es telot), meg tudna nezni, hogy az alabbi linkrol le tudja-e tolteni a Cisco AnyConnect appot? Csak a linken lehet elerni, BB Worldbol mar nem:
[link]
Passportra siman le tudtam tolteni, mukodik is frankon, de a tobbi BB-mre (Leap, Q5, Q10, Z10) nem jon le, a letoltes elszall hibauzenettel. Mas a BBID ezeken nyilvan, de ennyi a kulonbseg.
Maganak az appnak ikonja nincs, csak egy plugin, tehat aki megprobalja, annak egyreszt koszi, masreszt info, hogy BB Worldbol lehet csak torolni (a My World / Installed menubol).Elore is koszi!
-
pelyib
tag
válasz lezerpiramis #10851 üzenetére
Q10-n 'Server error'-t kapok a linkre.
-
<Adamsky>
nagyúr
Sziasztok! Egy gyors keresést követően (itt a topic-ban) úgy látom, hogy a microUSB (ugye ez van rajta) OTG képes. Vagyis pendrive-ot, egeret, billentyűzetet szépen lát, ill. kezeli azt.
Viszont próbált-e már bárki külső DAC-ot rádugni? Ma már elég sok külső type-C-s DAC létezik, amik type-C-s OTG telefonokkal tökéletesen működnek. A kérdés tehát az, hogy egy microUSB - type-C átalakítóval vajon ki tudná-e küldeni a hangot egy ilyen külső eszközre a Passport? -
törölt tag
Üdv. Passportra keresek térkép alkalmazást ami még használható. köszi
-
zolee0307
őstag
válasz #72645760 #10857 üzenetére
Szívesen. A waze nekem sem volt 100-as. Viszont most azt vettem észre, hogy a BB saját térképszoftvere elég használható lett (legalábbis nekem).
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
zolee0307
őstag
válasz #72645760 #10860 üzenetére
Nem bánnám. Sajnos a böngésző is már jó pár oldalnál nem működik rendesen. Egyébként még elvagyok vele, de már nézelődök utód után. Csak nem találok semmi jót. Gondolkozok a sailfish-ben, hátha az sikeresebb lesz.
Mondjuk mindig jót mosolygok mikor meglátják. Egyből jön a kérdés, hogy mi ez, telefon?
[ Szerkesztve ]
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz zolee0307 #10861 üzenetére
Sailfish? Ez egy ilyen szándékos vonzódás nálad a szabad szemmel nem látható elterjedtségű oprendszerekhez? Válts inkább androidra vagy szifonra. Egész más világ, hogy mindenhez van támogatás, app, szolgáltatás, és úgy általában működnek a dolgok, nem hegesztgeted a rendszert meg tákolod, hogy működjön, hanem működik mert ez a gyártó dolga és nem a tiéd.
[ Szerkesztve ]
-
zolee0307
őstag
válasz lugosi #10862 üzenetére
Anno androiddal kezdtem, de már akkor voltak olyan dolgai, amik nem tetszettek. Az ios-t alapból nem csípem, nem fogok fizetni annyit egy telóért, ráadásul én - előre is elnézést, nem akarok senkit megbántani - úgy vagyok az apple cuccaival, hogy azok a sznoboké .
Valami oknál fogva idegenkedem az androidtól, meg az ios-tól, mindenki azt használja, én nem akarok beállni a sorba. Rendszerellenes vagyok sokak szerint .
-
lezerpiramis
őstag
válasz lugosi #10862 üzenetére
A baj az, hogy akinek PP-je van (ahogy nekem is), annak utána elég nehéz másik telefont ajánlani, miután ilyesmi nincs a piacon. Ezért tartottam meg én is, és hát elég gyakran át is rakom a SIM-emet az S8-ból.
A K1/K2 páros engem nem győzött meg, hogy őszinte legyek, egy ilyenen még elgondolkoznék, de ez újfent elég drága, ráadásul itthon esélytelen megvenni: [link]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz lezerpiramis #10864 üzenetére
Hát én olyan villámgyorsan átálltam a passportról iPhone-ra hogy öröm volt nézni.
Nem mondom azt, hogy nem lenne jó ha ma is csinálnának korszerű OS10-es telefonokat, de valljuk be hogy az OS10 bármely fejlődési fázisában súlyosan hiányos volt az app world és nagyon keményen kompromisszumos az alkalmazások kérdése. Ez a része egyáltalán nem hiányzik. Voltak jó ötleteik, de rosszak is. -
törölt tag
Egy kis körútra elvittem magammal a Passportot és Waze ment végig kb. 400 km.-t mentem és komolyan mondom végig ment szépen semmi gond nem volt vele csak akkor írta ki a hálózati hibát amikor nem volt térerő mivel Digi mobilos kártya van benne. Trafikat is jelezte persze én is osztogattam rendesen.
-
golya32
senior tag
Nekem key2 le dual van, elég jó telefon némi kompromisszummal elviselhető, samsungot és iphonet kerülöm tv laptop tablet formátumban sem érdekel.
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
moleculez
veterán
Sziasztok! Böngésző, és WhatsApp működik a telón?
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
-
zolee0307
őstag
Aki még használ BB Passportot, annak működik a BB world? Nekem azt írja, hogy nincs hálózati kapcsolat, se WiFi, se mobilnet esetén nem megy.
-
zolee0307
őstag
válasz lezerpiramis #10873 üzenetére
Köszönöm
-
Isti2
aktív tag
válasz lezerpiramis #10873 üzenetére
hello.
én próbáltam a linken írtakat, de nem jön össze.
frissítés keresésével sem találok semmit. -
lugosi
MODERÁTOR
A múlt héten elővettem a passportot, kellett egy olyan készülék amiben van micro sd foglalat mert formázni kellett egy kártyát.
A passport hátlapja ahol gumiborítású, undorítóan megnyúlósodott, tiszta takony az egész, mintha kezdene kiválni belőle valamilyen ragasztókomponens. Ami azért is szomorú mert nem a napon volt, hanem el volt téve.
Más nem tapasztalt ilyet? -
bigsee
addikt
válasz lezerpiramis #10879 üzenetére
Véletlenül megkarcoltam körömmel... mondom, lenyálazom róla... hát nem sikerült
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
lugosi
MODERÁTOR
-
Isti2
aktív tag
hello.
egy z30 nagy visszalépés pp után/helyett?
mert elég olcsó lenne már.
köszönöm -
pelyib
tag
válasz zolee0307 #10884 üzenetére
Nekem egyre csabitobb a digitalis detoxra.
Bongeszni lehet meg valamennyire, az a par hiroldal amit nezek mukodik. https lesz a gond. Podcast szinten megy.
2 ev Android utan egyre kevesbe akarom elsodleges telefonnak.1-2 honapja Passport es a Z10 is be van kapcsolva folyamatosan, elobbin 100x kenyelmesebb a levelezes nekem.
-
mcz55
csendes tag
Én annyira Passportot használok, hogy a Silver mellé most jön egy fehér.
-
zolee0307
őstag
válasz pelyib #10885 üzenetére
Az én igényeimet is kielégíti még, főleg levelezés, email fiók kezelés terén. A böngésző is megy, de már egyre több oldalnál ütközök hibába (megjelenítés, tanúsítvány hiba, stb). Mondjuk még nem is találtam olyan telót, a mi tetszene, szívesen használnám, szóval még nekem is marad a PP.
Kiváncsi leszek az Onwardmobility mit fog összehozni.
-
cserix
tag
válasz lezerpiramis #10888 üzenetére
Nekem fehér van. Még most is olyan, mintha új volna. Dobozában van már több mint egy éve, de azért néha előveszem, feltöltöm.
HP ProBook 650 G1, BlackBerry Q10 - Bold 9900 - Passport - KeyOne - realme GT 5G
-
zolee0307
őstag
Kb. eddig tartott a BB Passport, kezd kevés lenni. Eljött a váltás ideje. Kipróbálom a sailfish-t, meglátjuk.
-
senior tag
Sziasztok!
Blackberry passporton bekapcsolás után csak villog a piros led. A tulaj autoloaderrel babrált valamit.
Menthető szerintetek, vagy kuka? -
Hawk02
aktív tag
Sziaztok!
Sikerült egy szép állapotú passporthoz hozzájutnom.BB ID van a telefonon,protect kikapcsolva.Sideload is működik bár nem látom nagy értelmét,mert a még fellelhető alkalmazások nagyrésze már nem működik.Viszont akku cserére szorul a telefon.Nem sok mindenből lehetséges a választás.Tudtok-e megbízható akkut ajánlani,bár godolom ezek már nem tudják hozni a régi szintet.(tartósságban)
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest