Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
a, legális kereskedelem alapja hogy tudom hogy kitől veszek bármit is. ezért van a nyugta, a számla.
b, szóval nem, mivel igazolja hogy az övé, honnan tudom hogy az hiteles? ki adja ki?
c, szó nem volt készpénzrőlaz a bajom vele hogy túlságosan az anonímitásra alapozik. a torrent, tor is így kezdte. meg lehet nézni mi lett belőle.
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
kiforgatod a szavaim, folyamatosan mellébeszélsz.
egy számlaszámmal mire mész? de most komolyan. semmire.
ma xy számláról kaptam pénzt, megnéztem a szerződésben hogy kitől jött, attól akivel üzleteltem.ok.
ez a bitcoin-nál nincs meg, mivel nem hivatalos fizetőeszköz. nincs szabályozva.
nem érdekel mennyi pénz van a számláján.
engem az érdekel hogy kitől kaptam a bitcoin-t, mert attól akarom kapni akivel üzletelek. mert lehetséges hogy lopott a számla amiről küld, de még ha a sajátja is lenne akkor sincs semmilyen hiteles igazolás arról hogy az az övé. talán azért mert 1 mp alatt csinálok bitcoin számlát, mindenféle azonosítás nélkül.
jogilag csak úgy vagyok bebiztosítva, ha legálisan kapom a pénzt. ezért kapsz a boltban, blokkot, számlát. fizetsz, megkapod hogy mit vettél és mennyiért vetted és kitől.
ezért tudtak pénztmosni, nincs mögötte senki akit felelősségre lehet vonni.
biztos vagyok benne hogy akiket most elkaptak, nem a bitcoin visszakereshetősége miatt buktak le.
hanem bagatel dolgok miatt, költekeztek, stb."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest