Új hozzászólás Aktív témák

  • tDr1v3r

    veterán

    Sziasztok!

    Úgy néz ki, hogy hamarosan vége az iPhone 5-ömnek... az előlapi üveg felül kezd elválni (miazhogy kezd, szinte csak a patentok tartják), az akku már begyengült, úgyhogy most csereként az SE-re váltás (a méret és a Watch hatalmas indok amellett, csak 160 körül lesz majd abból a 64 gigás független ami egy picit meh) mellett szóba jött ez a készülék is mint utód.

    Szemezek már egy ideje a kicsikével... a Snapdragon 801 nem rossz, 800-al volt telefonom és már az is túlteljesített egy 1080p-s kijelző mellett, a 3 GB RAM meg nagyon sokat dob a használhatóságon eleve. A kijelző megint jónak tűnik, a form factor mellett az 5"-os Full HD AMOLED azért nem lehet csalódás - bár méretben durva váltás lenne (miazhogy), de elég kis kávával operál a telefon és végülis jobb lehet egykezes használatra mint a Xiaomi Mi 3-am volt. Aztán ott az ár is, amiből már el is dőlhetne hogy ez best buy számomra, de...!

    Támogatás alapján hogy áll a telefon? Olyanra szeretnék váltani ami a legfrisebb rendszerrel fog operálni a következő egy évben minimum, tehát az Android N-t is megkapja majd egyszer. Ezért is nézegetem emellett a Nexus 5X-et, de az meg műanyag és kijelzőben is rosszabb... ez viszont üveg és/vagy kerámia (utóbbira pályázok, ha még működik az a kuponos történet), igaz cserébe kicsit gyengébb de az meg who cares ha úgy megy rajta a rendszer mint az i5-ömön.

    Esetleg van köztetek olyan aki iPhone-ról váltott, vagy esetleg olyan aki Mac-et használ mellette? Meg lehet oldani valahogy azt hogy a Messages alkalmazás lehúzza az sms-eimet a telefonról? Egy pöttyedt kényelmes lenne a netes loginoknál...

    Bugok, ismert nagyobb hardveres/szoftveres hibái vannak a készüléknek?

    disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3

Új hozzászólás Aktív témák