Új hozzászólás Aktív témák
-
PowerBuldog
veterán
Minimális szoftver elellátottság? Használtál már egy tökéletesen bekonfigolt linuxot? Szerintem nem. Gyakorlatilag nincs olyan amit ne lehetne megcsinálni vele. És igen, még játszani is lehet vele, windowsos játékokat. Az ára csak annyi, hogy többet kell foglalkozni a beállításokkal.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
törölt tag
lehet, hogy igaz az, hogy bizonyos profi szoftverek nincsenek linuxra, de szerintem közel sem olyan rossz a helyzet, mint gondolnád. egy átlagembernek biztos, hogy tökéletesen elég a rendszer, meg egy rakás speciális funkcióra is (például tudományos feladatokra).
azonos hardver esetén is érdemes azért megnézni több gyártót is. ugye Apple esetén van iMac, aztán pont. míg konkurens gyártóból Dunát lehetne rekeszteni, nem biztos, hogy a Shuttle a legjobb, leggazdaságosabb, stb.
Alvin_ti4200: csak azért említettem azt, mert a kolléga példának hozta. egyébként 100 ezer alatt lehet azért kapni htpc-ket, miniPC-ket sok márkától.
-
veterán
-
vsgaborr11
tag
Minimális szoftver ellátottság?Miről beszélsz,ember?Pont hogy inkább OSX-re kevés az "Epp" - hála a QuickTime tököm tudja milyen 3D apinak(nem érhető el az OpenGL,hát a DX-ről ne is beszéljünk)...
Ki mondta,hogy OEM Vistát vegyél?Ott az XP Prof,kevesebbe kerül,mint egy OSX,rárakok egy OSX Leopard skint,és ugyanott vagyok. Ja,hogy nincs rajta Safari?Rá rakom. iLife,meg ilyen barom ósdi szoftverek meg kinek kellenek. És akkor még játszani is tudok,nem csak WoWozni és Spórázni ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Politika
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mára elég volt az LSD-ből
- World of Tanks - MMO
- Router gondok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- 9gen PC(i3-9100f/512gn SSD/Rx570-8gb/16gb ddr4)
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: Új i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest