Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
Már csak akkor jöhetnek ki jól a dologból, ha eladják, akkor még kapnak is érte pénzt.
-
Itt már az is kérdéses, hogy ki tudják e adni a BB10-et.
Szerintem sok értelme nincs. Ott a 3 rivális (iPhone, WP, Droid) melyek mögött olyan vállalatok állnak amelyeknek a piaci kapitalizációja egyenként meghaladja a 200 milliárd USD-t.
Nem beszélve arról, hogy a Droid és a WP mögött más gyártók is vannak, az Apple-nek meg van kb 120 milliárd USD-s a kp állománya.Ez a hajó elúszott. Végállomás.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
törölt tag
Egyvalamit nem értek. Mi a fenéért vannak tözsdén? A cég megvenné a részvényeket magának, kivonulna a tözsdéröl, s a pánikfüggö brókerek egyböl nem tudnák oly könnyen bedönteni.
-
Vehetek egy BB-t is a UIQ, S80, WebOS, telefonjaim mellé a gyűjteménybe...
-
Balinov
félisten
-
barnam_
nagyúr
A bruttó nyereséghányad – a gyártási költségek levonása után megmaradó bevétel – az egy évvel korábbi 43,9 százalékról 28 százalékra zuhant.
Ezt nem értem. 28% profittal hogyan lehet összehozni 518 millió $ veszteséget?! -
törölt tag
Mondjuk abból, hogy nem nulla a készpénz, töketartaléka, s most verik a tözsdei héják az árát lefele. De szerintem már rég megtehették ovlna, amikor jobban ment nekik, hogy megveszi ka részvényeket, vagy azt mondják, kivonulnak a tözsdéröl. Utóbbit is meg lehet tenni, onnantól nem változik oly könnyen a tulajdonosi kör, mint jelenleg.
-
Brutális eb
addikt
az utobbi napok hírei alapján mindenki elkezdett kihátrálni a cégből.
Tehát boritékolható a végeredmény sajnos.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
kraftxld
nagyúr
Ennek örömére ki is vágtunk az egyik cégnél 60 db BB-t, mert nem támogatja a cross-forest migrációt. Olcsóbb mindenkinek venni egy-egy iPhone-t, mint mérnökóradíjban átmigrálni.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Hunter2
addikt
az elcoteqben és a flexben sem éhbérért gyártatták a telefonokat, a szalagon dologozó betanított munkásokat meg sehol nem fizetik túl jól.
A képzettebb munkaerőnek (hibakereső, technikus, mérnök) egész jó fizetést adtak,
csak az Elcoteq becsődölt, a flexben meg már nincs RIM-es gyártás.[ Szerkesztve ]
Laptop alkatrészek, Laptop javítás , használt számítógépek, monitorok. www.alphaszerviz.hu
-
Napfénysüti
nagyúr
Sajnálnám ha megszűnne a RIM.
De ez a jelenlegi helyzet finoman fogalmazva sem rózsás.Més que un club!
-
Canis rufus
tag
Sajnálom, nincs BB-m de kitudja mikor jönne jól a titkosított RIM hálózat.
Egyébként ehhez nincs valami hozzászólni valója az angol titkosszolgálatnak illetve az amerikai kormánynak? Ha jól tudom az angol titkosszolgálatnak engedélyezve van a rim hálózatán való információ közlés, illetve (lehet hülyeséget írok mert csak pár államban) az usa-ban a politikusoknak kötelező a bb használat
-
törölt tag
válasz
Napfénysüti #13 üzenetére
Majd gondolom felvasaroljak oket is, ha odaig jutnak. Csak ne a fb legyen a vevo!!
-
catroot
veterán
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Picike8
aktív tag
-
T. Almeida
senior tag
Én céges BB 8910-est használok, nagyon jó készülék, az istenített Nokia Lumia 800-asnak simán odaver (azt is volt szerencsém tesztelni). Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe került a cég, de nagyon-nagyon rossz vezetői döntéseket hoztak.
A 2013 elejét már szerintem nem éri meg a vállalat.Kempó...
Új hozzászólás Aktív témák
it Meredek veszteség, jelentős leépítés és az új rendszerre épülő telefonok késése, e hírekkel zárult a kanadai vállalat első üzleti negyedéve.
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Macska topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GTA V
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Debrecen