Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • hallador

  addikt

  válasz Sanya #15 üzenetére

  Ok, de hogy hogy senkit nem tartóztattak le ebből a csapatból, mert az, hogy egy állam vezetőjét megfigyelik az még ok, mert ennek évszázados hagyományai vannak, de ennek kevésbé, hogy azért szállunk rá valakire, mert tolvaj aladár az Adrián nyaralgat kenőpénzért, és pont az az újságíró fényképezi le, ez a náci Németországban, meg ma az általad emlegetett "kultúr" államokban még elmegy, mint Oroszország vagy Kína, de valahogy engem a kádár szocializmusra emlékeztetnek ezek a módszerek, valamint innen már csak egy lépés a megfélemlítés, és minden más is.
  A másik, hogy Magyarországon és még Lengyelországban is nagy hagyományai vannak ennek a módszernek, az csak hab a tortán, hogy nem az állítólagos kommunista utódpárt, hanem a szittya "igazi" nemzet "összetartó" erő tette ezt, akik aztán a bűnözéstől olyan messze vannak, mint Horty Miklós a magyar csipkekészítéstől. Ja nem.

  Szóval értem én, csak az a szokásos magyar vezetők által előadott érvrendszer amivel épp most érveltél Te is, hogy ja de más is. Ja akkor lehet.

  The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

 • hcl

  félisten

  LOGOUT blog

  válasz Sanya #15 üzenetére

  "Tényleg, erre képtelen volt bármely más oknyomozó portál? "
  Hát most mondod, hogy akár külső segítséggel :D Mivel azzal volt. Tudod, csapatmunka.
  BTW a linkek tök jók, hasonlót olvastam máshol - de senki nem mondta, hogy az adott országok hatóságai használtak volna Pegasust a saját állampolgáraik ellen.

  " akikről senki nem hallott, látogatottsága nulla (amikor találtam adatot a napi lekérdezés pár1000 volt). "
  Azért azt tudod, hogy a komolyabb anyagaik nem a saját oldalukon jelennek meg? :D

  Na mindegy, asszem ez egy felesleges beszélgetés.

  Mutogatni való hater díszpinty

Új hozzászólás Aktív témák