Új hozzászólás Aktív témák
-
sid87
senior tag
-
youngboy
senior tag
Eszembe jutott még egy alkalmazás adat visszállításra. A helium nevű app. Nem kell hozzá root. 4.0.4 alatt egyszer próbáltam és jól működött.
Más.
Próbálkoztam én is mágnessel a kijelző lezárására/feloldására, de nekem nem történik semmi. Hol is kellene keresni? Hogy is kellene ennek pontosan működnie?[ Szerkesztve ]
-
-
moli.hu
őstag
ma visszavittem a tabletet. nem birtam mar ezt a recsegest. Az extremedigital szo nelkul visszavette, en egy masik peldanyt kertem. Ahogy megkaptam, azonnal kiprobaltam, elsore azonnal egyet reccsent, utana nem. Itthon aztan ujra megprobaltam, hat, bizony ez is recseg rendesen, csak a plazaban olyan nagy az alapzaj, hogy nem hallottam.
Tehat batran kijelentheto, hogy az Asus osszeszerelesi minoseg gyalazatos, szar, otvar fos.
Szomoru vagyok, a tesztek alapjan nem erre szamitottam.
[ Szerkesztve ]
-
emerzee
aktív tag
Csak ezért kivettem a tokból... Nekem nem recseg... Illetve nem, az alját, jobban sikerült megnyomnom. Itt reccsent egyet, de igazából, már eléggé szigorú volt ott a fogásom. Hétköznapi használat közben abszolút nem recseg. Nem lehet, hogy csak csomót keresel a kákán? Minden készülékben lehet hibát találni, ha nagyon keresi az ember, de nincs tömeges panasz az összeszerelésre. Én a többi Asus termék minőségével is elégedett vagyok. Ami picit aggaszt az az Asus rövid frissítési ideje. Mármint, hogy nem követik sokáig a termékeiket... (De reméljük lesznek cfw-ek...)
emerzee.blog.hu (Android, Galaxy 3, OT-995, Asus MeMo Pad HD7 információs blogom)
-
moli.hu
őstag
Nem keresek hibat, hanem en sokkal oszintebb vagyok az atlagembernel, ki merem mondani az igazsagot, merek kritizalni/megserteni masokat.
Masreszt ram nagysagrendekkel kevesbe hat a vasarlas utani onigazolo kompanzacio (kognitiv disszonancia, erdemes utanaolvasni), mint a tobbiekre.Egyebkent ha minden igaz es nem tevedek, nekem ez az elso Asus-termekem (Asrock volt), igy lehet az utolso is.
[ Szerkesztve ]
-
godzsy2
senior tag
A miének sem recseg, sőt a Nexusom sem, pedig az refurbished, úgyhogy tuti volt a szervízben és szét is szedhették. De ha hazaér, letesztelem ismét a memo padot. Mondjuk én is olyan paranoiás vagyok, hogy tekerem, csavarom a készüléket és ha kicsit is reccsen, akkor már "jujj, sz*rt vettem".
-
patow
senior tag
Több darabot fogtam valamilyen szinten mindegyik recseg, Nagyon megvagyok elégedve a készülékkel,de a háza valóban lehetne stabilabb, de mivel most már tokban hordom már nem hallom. Egyébként használok más asust is és hát ebben az irányban vegyesek a tapasztalatok. A nexus valóban nem recseg.
[ Szerkesztve ]
-
bankaii
csendes tag
Eddig az enyém nem recsegett, csak tényleg akkor ha erősebben csavargatni próbáltam
Viszont ma este húgom nem vette észre hogy a kocsi ülésén hagytam, szépen ráült...
A hátlap egyik hosszanti oldala lepattant, de halisten más baja nem lett (vagy még nem vettem észre), visszapattintás után ha álló helyzetben fogom akkor a jobb felső sarok a bekapcsológomb környékén már nyikorog viszont.[ Szerkesztve ]
-
moli.hu
őstag
válasz kisgabor87 #765 üzenetére
En nem vagyok ra erzekeny, nem tekergetnem magamtol, csak a legeslegelso kezbevetelkor ahogy megnyomtam a bekapcsologombot, ami ugye a hatlapon van, ahogy megtamaszottam a tablet elolapjat a huvelykujjammal es "osszecsiptem" a tabletet a bekapcsologombnal, hallottam valami nyiszorgast. Nem tudtam, honnan jon a hang, es miert, ezert vegrehajtottam ujra a mozdulatot, megint nyikorgott. Ezutan hogy megtalaljam, hogy melyik resz adja ki a hangot, elkezdtem fel es le vegigpasztazni, nyomogatni a boritast - igy derult ki, hogy sok helyen nyikorog. Na, ez utan kezdtem csak ket kezzel normal erovel csavargatni. Szoval azert ez egy fel oras folyamat volt..
[ Szerkesztve ]
-
gzul1
csendes tag
Sziasztok!
Remélem nincs nagy gond nálam, de nem tudom mit kezdjek vele..
Tegnap használat közben kikapcsolt a cucc, azt gondoltuk lemerült az akksi. Felraktam töltőre éjszakára, és reggel óta nem tudom bekapcsolni. Se rövid, se hosszú nyomásra nem kapcsol be. Próbáltam pc-hez csatlakozni, hátha látja, de akkor sem történt semmi.
Van ötletetek? -
Nara19
aktív tag
Ez egy felhasználói topic, ahol leírtad a véleményed. Ez teljes egészében elfogadható a többi felhasználó részéről. Remélhető, hogy ugyanúgy részedről is elfogadható, ha másnak eltérő véleménye van.
Nálam nem jelentkezett a recsegés közel 3 hónap alatt sem, ha jelentkezne, akkor is lesz@rom, mert engem hidegen hagy. Ha a MeMO Pad apróbb hibáiról esik szó, engem a helyenként villódzó háttér jobban zavar.
De ez is csak egy vélemény, a többi felhasználónak más lehet fontos.A lényeg: ha a véleményünk nem egyezik, nem probléma, mások vagyunk.
-
FlekkeN
aktív tag
Felraktam a GTA Vice City-t, de nem indul el. Szóval ha valaki megveszi használja ki azt a 15perces kipróbálása időt mert kicsit zsákbamacska.
[ Szerkesztve ]
-
emerzee
aktív tag
A transcoverről némi infó a blogomban...
[link][ Szerkesztve ]
emerzee.blog.hu (Android, Galaxy 3, OT-995, Asus MeMo Pad HD7 információs blogom)
-
iff
senior tag
Nálam is elő jött a hangnál a hiba, most megcsináltam a visszaállítást, működik a hang beállitás. Mindent felraktam rá, most meg az akku használat áll le. Ez így megy, eléggé csalódott leszek az asusban. Szutyok alcatel ot 995 telom szét telepítettem és nem kellett, visszaállítanom. Ugyan ùgy működik.
..........""..........
-
patow
senior tag
Nálam is kétszer volt gyári vissza és töbször sima újrainditás mire jó lett az akku figyelö és az energia felhasználási táblázaz .Hol az egyik hol a másik nem volt jó. Az előzö verzió tökéletesen müködött ,nem kellet volna frisitenem, Már töbször megszívtam ezekkel a frisitésekel az androidos telefonjaimmal is. Egyépként meg semmi nagy okosságot nem hozott ,a több felhasználási módon kivül, az meg amúgy nem is érint.
[ Szerkesztve ]
-
kisgabor87
tag
Amúgy az ide írogatók, akik szoftveres hibát találtak azok jelezték azt az Asusnak? Nekem is van bajom rendesen a 4.2-es droiddal, úgyhogy írtam nekik, ha mindenki így tesz, akkor fognak foglalkozni a problémákkal.
-
patow
senior tag
válasz kisgabor87 #780 üzenetére
Dobj egy linket hova lehet írni légyszives,.és érdekelne neked milyen hibák vannak
-
Nara19
aktív tag
válasz kisgabor87 #780 üzenetére
A linket én is megköszönném. A múlt héten a Contact-ig jutottam (majdnem) el, de 5 perc után feladtam.
-
dale74
tag
Próbálta már valaki a külső tápos otg-t? Működik vele?
-
zomoto
újonc
Sziasztok!
A kezdetetktől olvasom a fórumot és kb egy hónapja is tulaja vagyok egy ilyen kütyünek és annak ellenére, hogy az elsőt vissza kellett vinnem (sd foglalt kontakt hiba miatt) az MM-be (minden gond nélkül kicserélték) tökéleresen elégedett vagyok vele.Recseg a ház... igen, ez is, de egyáltalán nem érdekel, nem is tűnt fel, míg nem kerekedett ilyen nagy fenék itt belőle!
Semmi olyan dolgot nem tapasztaltam ami zavaró lenne...A tok témában, én ilyet vettem (feketét) ebay-ről: [link]
Tökletesen passzol! A képeken látjátok, van kitámasztási lehetőség fekve 2, állítva egy dőlésszögben. A mágneses opció nem adott, de bele fogok egyet aplikálni és az is működni fog. A fólia fényes, direkt hozzá való (nem kell szabni). A toll meg van, nekem nem hiányzott.
Az árát szintén látjátok... 2 hét sem volt a szállítási idő. -
-
emerzee
aktív tag
-
Quqesz
nagyúr
Sziasztok
Ma én is beléptema klubba...nekem nem recseg,eddig ok minden...mm-ben lett véve.Egyelőre teszt..Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
zsola32
senior tag
gondolkodom egy 32 gb-os microsd kártyán. (egy samsung class 6-os a kiszemelt)
Ti milyen márkát használtok, és mekkora méretben? -
emerzee
aktív tag
ADATA 32GB MicroSDHC UHS-I 5 év gari, Webshop Ár: 9.177Ft Én erre pályázok majd... (Szerintem gondolkodj hosszabb távra, és class 10 ben. Több mindenre tudod majd használni később.)
[ Szerkesztve ]
-
sid87
senior tag
Nem tudom, olyan 200 körül van a szabad memória. De nem zavar, mert bitang jó a multitask, úgyhogy tőlem akár 0 szabad ram is lehet.
Mindegy igazából a pontszám, amíg gyorsnak érzem a gépet.
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
iff
senior tag
A beállitások-hang hibát irt ki. Nálam a frissités elött csinálta, hogy lehalkult és az audio wizard nem csinált semmit. Csak ujraindítás után működödött. Mégegyszer megcsináltam a visszaállítást. Most meg az energia takarékos üzemmòd nem jo, mert 1,2 Ghz cpu. Na mindegy marad így.
..........""..........
-
airwawes
tag
Sziasztok! Tegnap vettem meg szintén a Media Marktban a készüléket, frissítettem 4.2.2-ré és nagyon bejön, első tabom és ez a gyönyörű kijelző ami rajta van egyszerűen hihetetlen.
--Vodafone Smart Prime 6-- --Dell Inspiron 3542--
-
Nara19
aktív tag
Csak szövet tokban tartom ill. a tokra teszem rá a tabletet. Ha olvasok, akkor gumirozott felületű állványon van. A majdnem 3 hónap alatt nem karcolódott meg a hátlapja.
Várhatóan Patow / Zomoto tokjában sem fog karcolódni.
Patow #796 Milyen hibákat hozott a 4.2.2?
Írtad a aksi töltöttséget. Van még más is? Nekem a "hang" volt, de a reset után minden jó. Bár a képernyő "hunyorgása" alacsony fényerőnél még megvan.[ Szerkesztve ]
-
patow
senior tag
A wifi kicsit nehezebben kapcsolodik, az energia gazdálkodás nem jelenik meg, a hangerő gyengéb jelentősen, a böngészöben nem inditja el a videokat, és ahogy olvasom a kolégákat még van egypár hiba. És ahányszor ujra vissza állitom a gyárira hol az eggyik hol a másik nem jó. Az elözö verzio tökéletesen müködött.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- OnePlus Pad 8/128GB Halo Green tablet - csak kipróbált
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest