Új hozzászólás Aktív témák
-
AVarice
tag
emerzee: Teamviewer-el ha jól tudom, csak a tablet részéről lehet kezdeményezni irányítást. Nem tudom, hogy visszafelé is működik-e, még sohasem próbáltam. VNC-t megpróbálom ma.
Nara19: Nálam sincs meg a wifis hardver, illetve hdmi csatlakozó sincs a monitoron. Viszont utána néztem a ChromeCast-nak, korábban olvastam már róla csak kiment a fejemből. Jó kis dolog lehet, bár az árat kicsi sokkalom, de igazából nem vészes. Hasonló megoldások vannak olcsóbban is, ebay-en 7 ezerért láttam, viszont mivel nincs hová dugnom, felejtős.
trek8500fan: Nem ismerem, de ma kipróbálom.
A válaszokat köszönöm mindenkinek!
-
atyuska
tag
Valakinek merült már le annyira a hd7, hogy nem kapcsol be 5 óra toltes után sem?
----atyuska----
-
Apooca
tag
válasz atyuska #1204 üzenetére
Nekem már úgy is volt ilyen, hogy az akksi nem is merült le, és hiába nyomkodtam 10 mp-nél is többet a bekapcsoló gombot, semmi. Aztán egyszer csak életre kelt, és több mint 30 % volt az akksiban. Ezt asszem 2-szer produkálta eddig.
Iphone 7 32 GB, Apple Watch 2, Space Gray, Ipad Air 16G Wi-Fi, Samsung UE32ES6560S, UE40H6400, Dell Latitude E5430
-
Atomcsipesz
csendes tag
Nemrég vettem egy memopad 7-t, és érdeklődnék, hogy hogyan tudok pc-ről fájlokat átmásolni usb-n keresztül a tabletre. Ugyanis ha rádugom az usb-t, az csak media-fileokat tud fogadni. Apk-t nem másolja át. Segítséget előre is köszönöm.
Idegeskedni annyi, mint mások hülyesége miatt magunkon bosszút állni
-
airwawes
tag
válasz Atomcsipesz #1209 üzenetére
Mikor rádugod a készüléket a gépre, a Statusbaron bejön egy usbe beállítások értesítés, megnyitod, majd kiválasztod az mtp módot.
--Vodafone Smart Prime 6-- --Dell Inspiron 3542--
-
emerzee
aktív tag
válasz Atomcsipesz #1209 üzenetére
Már terveztem egy ideje, hogy írok egy ajánlót, de most össze is löktem gyorsan, pl., Neked is.
Új bejegyzés a blogomban!
emerzee.blog.hu (Android, Galaxy 3, OT-995, Asus MeMo Pad HD7 információs blogom)
-
lukeska
csendes tag
Ez vagy Acer iconia A1?
Lg g pad 8.3 black és remélhetőleg Nokia Lumia 520
-
Nara19
aktív tag
válasz lukeska #1213 üzenetére
Amikor az Asust vettem, előtte megnéztem az Acer-t is. A kijelző nem tetszett, a színek nem passzoltak, a fényerő harmatos. A topicjában az akku kijelzés megbízhatatlanságára és a 6-7 órás üzemidőre panaszkodtak.
A gépet kézben tartva nagy és bumfordinak tűnt, ami azért volt érdekes, mert előtte egy 10"-es tabletet használtam.
Az már csak a ráadás volt, hogy a frissen kicsomagolt Acer a kb. 10 perc alatt háromszor indult újra.
Tehát igazából csak a nagyobb kijelző szól az Iconia mellett (akinek ez fontos), a többi paraméterében jobb az Asus.
Szerintem.[ Szerkesztve ]
-
drlovi
aktív tag
Az LG majdnem a duplája árban! Erre gondolt a kolléga. Nem egy kategória. Olyan összehasonlítani ezeket mint 3 as Bmw-t egy Astrával.
[ Szerkesztve ]
-
kisgabor87
tag
Van róla valami hír, hogy megkapja-e a vas a KitKat frissítést (gyárit)?
-
DoItYourself
addikt
Imádom ezeket az árgépes árakat. Úgy lehet előrekerülni a listában, ha 5 forinttal olcsóbb áron kínálod a cuccodat. Írjuk be az árgépbe! Már 45e-ért van Memo Pad HD7!!! Hurrá!
A valóság pedig az ezekben a zugsufni-bware boltokban, h "épp nincs / most fogyott el / rendelésre van, de felment az ára / csak 1 év gari van rá / milyen fóliás csomagolás??most bontottam ki egy másik vevőnek / nincs hozzá töltő-kábel, semmi, azér ilyen olcsó / milyen magyar garipapír? ehhez csak nemzetközit adnak"[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
lukeska
csendes tag
Kösz mindenkinek a választ.
Lg lesz belőle szerintem. Az Apple Air mióta van egy árba vele?
Tudom hogy most hülyének néztek de meggondoltam magam, a 7" nekem kicsi, a 10",10.1" túl nagy, marad a 8" . Abba meg nincs normális készülek az lg g pad 8.3 nevezetű készüleken kívül.Lg g pad 8.3 black és remélhetőleg Nokia Lumia 520
-
-
lukeska
csendes tag
válasz Tejes Pite #1227 üzenetére
Azért nem mindegy hogy +40k vagy +100k. Amúgy be kellet volna off topicolnom az oldalt mert csak meg akartam köszönni a válaszokat és leírni hogy mit választottam. A képet leszedhetem ha annyira akarod. Bocsáss meg
Lg g pad 8.3 black és remélhetőleg Nokia Lumia 520
-
Quqesz
nagyúr
-
air76
tag
Hali!
Frissítés érhető el!Szerintetek frissítsem?Vélemények? -
airwawes
tag
Vagy a Custom ROM firssítésére gondolt.
Changelog Build v1.1 (November 10 2013)Added the following Android 4.4 kitkat Goodies:
Apps
Bootanimation
QuickOffice
And other necessary system files
Added both USB connection modesSB Storage and MTP Mode(internal storage now available via MTP)
Removed CPU Governor switcher
Added Performance Control (in System Settings) with several CPU/System Mods
Added in-built Xposed framework and Gravity BOX (Several System Modifications and tweeks)
Added AsusAppLocker (Requested by several Users)
Added pictures and video tweeks
Cleaned and modified some System Interface Code
Fixed some init.d perms--Vodafone Smart Prime 6-- --Dell Inspiron 3542--
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok.
melyik a jelenlegi legfrissebb andriod verzió erre a tabra ? -
airwawes
tag
válasz emerzee #1239 üzenetére
Számomra egyetlen dolog nem világos, ez az amiért még nem tettem rá a recovery-t a készülékre:
Az összes előző telefonomon alapból nyitva volt a bootloader-->egyszerűbb is volt a recovery telepítése.
A tabletnél a bootloader zárt ugye, amit ugye "kinyitunk" azonban mint még a rootolás is, ez is garancia vesztéssel jár. Viszont lehetőség van a gyári szoftver visszarakására, így általában a garancia visszanyerhető. A gyári szoftver visszarakásával (teljes formázás után) a bootloader ismét eredeti állapotba kerül vissza?(Mindhárom volt okostelefonomat sikeresen gariztattam gyári szoftver visszarakása után, azonban mint említettem azoknak nyílt volt a bootloadere)
Előre is köszönöm a segítséget.#1240 Sterilzona: Android 4.2.2 (Jelly Bean)
[ Szerkesztve ]
-
forzamo
tag
válasz airwawes #1241 üzenetére
Valószinű az Asus nem akarja finanszírozni a sok gariztatást.
Nem lehet eredeti rendszert visszatenni mert nincs hozzá alkalmazás, mint ahogy feltehető rom sem.
A custom romból nincs visszaút. Korábban írtam, jelenleg még a frissítésnél is leellenőrzi a rendszer épségét.
A minőséget szeretnék tartani hardverben és szoftverben is ezek szerint. -
emerzee
aktív tag
válasz airwawes #1241 üzenetére
Az orosz módszerrel lehet visszarakni a bootloadert, ahogy olvastam. Az antibrickkel... A friss rendszert rakja vissza, és multilanguage, ha jól emléxem... Még semelyiket nem próbáltam, mert még nincs benne számomra lényeges dolog. A kitkat cuccai külön is fent vannak a neten. Ezért nem kell a custom rom. A govenorokkal meg nincs gondom. A többi abszolut nem érdekel. (Két dolognak örülnék: másik bootanim (bár talán 2x indítottam újra, mióta megvan), fekete hátterű beállítások menü...)
Ami jó lenne kütyüben: A virtuális gombsorra rátenni az óra sorát, + hangerő gombok...emerzee.blog.hu (Android, Galaxy 3, OT-995, Asus MeMo Pad HD7 információs blogom)
-
emerzee
aktív tag
Volt akinek voltak kisebb problémái vele, amik idővel megoldódtak. Olvass vissza, annak az időpontnak a környékére. (Pontosan nem emlékszem, mikor ajánlotta fel a frissítést a kütyü.) Ott elolvashatod a "problémákat". Engem a multiuser nem érdekel, így nem frissítettem. Más extra nagy változás meg nem volt.
emerzee.blog.hu (Android, Galaxy 3, OT-995, Asus MeMo Pad HD7 információs blogom)
-
airwawes
tag
válasz emerzee #1243 üzenetére
A bootanimáció cseréjét még én is megtudnám csinálni, csak ki kell cserélni a bootanimation.zip -et és signózni a ROM-ot. Sőt a fekete beállítások menü sem egy nagykaland, anno csináltam témát zte blade-re (miui témákból loptam ki az értesítősávot és a wifi aksi stb ikonokat, kapcsolókat...). Azonban ezekhez a deodexelt cuccokhoz egy kis segítség fog kelleni.
De igazából az lenne a legjobb ha cyanogenmod is készülne a kicsihez, azt témaválasztó.[ Szerkesztve ]
-
emerzee
aktív tag
válasz forzamo #1248 üzenetére
Custom rom: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2503668
Unbrick (gyári rom és bootloader visszarakása): http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=46569755
Többen megcsinálták már, persze, ettől független, csak saját felelősségre!
(Remélem, jól értettem a leírásokat. Én sose tanultam angolul... )[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- iPad 10.gen WiFi / 64GB / Blue (203)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest