Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
válasz Black Dragon #2830 üzenetére
Másnak is jobban merül mióta a 3.1.3 van fent?
-
kchris78
veterán
Ti is latjatok hogy 1-1 S2-es 42mm-es peldany brutalisan olcson beszerezheto hasznaltan? Ha tetszene a 42mm-es asztroszurke... Van 1-2 ami 100-ezer... Ugyhogy letettem a voksom egy 38mm-es alu S2-es mellett. Ugyanaz mint a mostani S0 38-as... Ezek gyakorlatilag nem hasznaltak mert sokan megveszik aztan rajonnek hogy nem nekik talaltak ki ezeket az orakat. Erdekes amugy mennyire az asztroszurket veszi mindenki .
-
Chal
addikt
válasz kchris78 #2857 üzenetére
Én is ilyet vettem, 2(!) napos volt, iStyle-os számlával. Az eladó ajándékba vette, de nem tetszett az ajándékozottnak. Furcsállottam, de a saját nevére volt kiállítva a számla, gyári szám is stimmelt, minden oké volt vele, még csak aktiválva se volt, szóval stimmelt minden. Szerintem annyira volt csak kibontva hogy megnézték, talán bekapcsolták (vagy nem). 80eFt volt amúgy, szintén asztroszürke sport.
-
kchris78
veterán
-
Misi1979
őstag
Akinek nem tölti be a névjegyzéket az óra, próbálja meg a következőt:
Apple watch app a telefonon/ Általános / Visszaállítás / Szinkronadatok visszaállítása
(várj kb fél percet és nézd meg az órán, hogy most megy-e)
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
pallacko
tag
Sziasztok
Elakadtam az Apple watch Beta profil telepítése közben.
Tud valaki segíteni?iPhone 8+, iPhone X, iPad Air 2019, Apple watch S4, GitUp Git2P sportkamera, DJI Osmo Pocket
-
Rage47
veterán
Watch mióta oldja fel 4 méterről a Macet? Épp ez történt velem. Másik szobában voltam, tehát még fal is volt köztem és a Macbook között, tesóm hozzáért a Machez és éreztem a csuklómon, hogy feloldotta, aztán megnéztem és tényleg.
[ Szerkesztve ]
-
Imy
veterán
Lehet a töltési állapot kijelzés nem OK, azaz inkább lehet az a probléma, hogy akkor jelzi, hogy 100%-on van, amikor valójában nem is. Tegnap reggel vettem le a töltőről, ma éjszaka nem használtam, csak tegnap nappal, igaz csak repülő üzemmódban, de akkor is méri a pulzust. Így van most az S0 42mm77%-on.
-
kchris78
veterán
Na megvan a Series2 38mm csoda . Kíváncsi vagyok milyen pluszt fogok érezni akksiban, meg sebességben.
-
Chal
addikt
Nálam teljesen mindegy a dolog, tök ugyanúgy használom ahogy előtte. A 3.1.3 előtt hazaérkezés után ha rátettem a töltőre, akkor 48 óra múlva kb ugyanebben az időpontban 20% körül volt a töltés, tehát 2 napot biztonsággal kibírt. 3.1.3 után már a második nap dél körül 10% körül voltam, és ez fixen reprodukálható.
A használtai szokásaim nem változtak, új app nem került fel, a régiek sem küldenek több értesítést. Restart, repairing megvolt az órán és a telefonon is.
Persze az is lehet hogy az a 20-25% kamu volt, és javítottak az akkukijelzésen. A "falig" egyik esetben sem vittem el, szóval nem vártam meg hogy mikor kapcsol ki, vagy megy magától low power módba, így nincs valódi összehasonlítási alapom.
-
buvartacsko
addikt
válasz nzolo76 #2875 üzenetére
mit kellene ezzel kezdenünk? szerintem semmi meglepő nincs ezen, ha mindenhova odaütöd.
az enyém így néz ki több mint 5 hónap után, pedig nem vigyázok rá túlzottan, de még a kijelzőn sincs egy darab karc se.
kchris78: szerintem az ezüst színű gagyin néz ki. sokkal jobb és elegánsabb a fekete számomra.
[ Szerkesztve ]
-
majestic
őstag
válasz buvartacsko #2879 üzenetére
A szíjjad eredeti? Ha nem, akkor hol és mennyiért szerváltad?
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
kchris78
veterán
van olyan app ami kihasznája a beépített GPS-t? Direkt lekérdezésre gondoltam, nem futóappra...
-
-Ben-
veterán
válasz buvartacsko #2883 üzenetére
Acélban a fekete baromi jó...
-
tl-x
őstag
Nekem is a frissítés óta búváróra lett belöle. Merül rendesen...
Fényerőt is mintha max-ra tenné töltés után automatikusan.[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
Marha érdekes... S0 nem merül jobban.
-
mr.tamasbiro
őstag
A Nike-om sem merül jobban.
[ Szerkesztve ]
-
kispéé
senior tag
Sziasztok.
Szeretnék venni használtan egy watch-ot az i7-esem mellé. Ha valaki series 1-et árul akkor az a második generációs már? Kb. 60-65 körül mennek ezek. Mire kell figyelni vásárlásnál? Van-e bármelyiknek is vmilyen típushibája, stb.?Ja viszonylag kistermetű vagyok. 167cm,67kg. a csuklóm se vastag. Érdemes megvennem a 42mm-est? Nem fog nagyon lelógni? Sajnos sehol nem lehet felpróbálni.
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
ha csuklód nincs több 18cmnél (kerület) akkor nem ajánlom a 42-eset. Lehet a minél nagyobb annál jobb megy mostanság, de nekem 17cm kerülettel nagyon bénán áll a 42-es (mintha egy krumpli lenne a csuklómon). De szerintem a legtöbben nem törődnek ezzel. S0-ást akkor ajánlom ha számít az ár, egy - egy darabhoz olcsón hozzá lehet jutni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Konteó topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest