- Hálózati / IP kamera
- ASUS routerek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
m@xsys
senior tag
válasz majestic #2199 üzenetére
Ki fogsz adni erte meg tobbet is, ha tetszik. Az altalad linkelt szij nem a legjobb minosegu es kinabol meg olcsobban beszerezheto. Kezbe veszed es latszik.
En a Hoco-t ajanlom, en is ezt hasznalom, igaz ez dragabb, de itt a fekete, az fekete. Nezz YouTube videokat. Megkockaztatom, hogy ugyanaz a minoseg, mint az gyari apple Milanoi szij. [Hoco] Vigyazz, ezt is hamisitjak! -
Jim-X
őstag
válasz LaptopSystem #2195 üzenetére
Az egymillios Tag Heuer is karcolodik, vagy az Omega, vagy bamelyik svajci. Ahogy irtak is a ckkben, ilyen az acel, tukrosre polirozva bizony karcolodik. Vigyazni kell ra mint minden mas orara
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Joe Swanson
senior tag
válasz CharlieDrop #2204 üzenetére
Bőr szíjba szerintem bele fog izzadni a kezed. Nem kicsit.
-
CharlieDrop
veterán
válasz Joe Swanson #2205 üzenetére
Szerencsére cserélhetők. A sport alapszíja se légáteresztő, a bőr szíj csak alkalmi lenne
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
m@xsys
senior tag
válasz CharlieDrop #2204 üzenetére
Igy elsore ez a bor jonak tunik.
Nezz korul es meglatod, h pl. a Milanoi szij es szij kozott van kulonbseg.
Persze mindenki azt vesz ami az igenye es penztarcaja megenged.En most is azt tudom irni, hogy aki rendel kinabol valamit, az megoszthatana, hogy milyen aron milyen minoseget kapott.
[ Szerkesztve ]
-
Zizmand
aktív tag
Sziasztok
Eljátszottam a gondolattal, hogy beszerezek egy apple watch-ot, a kérdésem az lenne, hogy androidos telóval (s6) nem működik az óra ugye? -
Gábor984
tag
Most találtam:
hátha érdekel valakit...
Minőségre nem lehet tudni milyen, bár a képek alapján látszik a színeltérés.
[ Szerkesztve ]
-
Gábor984
tag
válasz CharlieDrop #2212 üzenetére
hát szíjakat biztosan lehet. Hogy óraszámlapokat lehet-e, azt nem tudom, majd a tapasztaltabbak megmondják. Nekem is még csak 4 hete van meg az órám, még tanulom a használatát.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz CharlieDrop #2212 üzenetére
Sztem ez egy ugyanolyan custom wOS mint a hermes órákon, ami csak azokra van feltöltve.
Elvileg bármelyikre felmegy a wOS, csak ugye 1. Nem tudod megszerezni, 2. Valszeg a frissítés is széria szám alapján megy, azoknak az óráknak más azonosítója lehet.
A tévedés jogát fenntartom[ Szerkesztve ]
-
mr.tamasbiro
őstag
Azt hittem hamarabb feltölt az óra,19%-on raktam tölteni,2 óra alatt töltött fel.
-
bmwk1200s
őstag
válasz mr.tamasbiro #2217 üzenetére
Én 8%-on tettem fel tölteni és nekem is 2 óra alatt tölt fel. Szerintem ez teljesen elfogadható, tekintve, hogy három nappalt végigmegy.
Semmit sem írok alá!
-
bmwk1200s
őstag
válasz mr.tamasbiro #2219 üzenetére
Érdekes. Én meg úgy voltam vele, hogy woow! Milyen gyorsan feltölt
Semmit sem írok alá!
-
206 cc
senior tag
Sziasztok
Valaki meg tudná mondani a 3.1.1 public 4. beta már tölthető lefelé?...mert nálam nincs semmi nyoma!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
mr.tamasbiro
őstag
Annyira csend van itt,hogy az órák ilyen jók.?
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Megjött a Milanese fekete szíjam Kínából. Linkekben néhány kép róla.
2300Ft volt és kb. 40 nap alatt ért ide. Mondjuk 5 nappal a megrendelés után már Magyarországon volt.
Jön még egy fekete fémszíj is, a 177eFt-os Apple másolata. Ha érdekel valakit, azt is megosztom.
[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
válasz mr.tamasbiro #2222 üzenetére
Nem, csak egyszerű mint a szög, nem kell rajta semmit túlmagyarázni, ezért nincs használatija se
-
majestic
őstag
válasz hitman77 #2223 üzenetére
Na én pont ilyent szeretnék! Regélj egy kicsit légyszi a minőségről (összehasonlítva az eredetivel), illetve ha itt nem lehet, akkor légyszi priviben küld már el pontosan honnan rendelted.
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
-Ben-
veterán
válasz mr.tamasbiro #2222 üzenetére
Én pl. 5-10 perc alatt bőven kiismertem. Szerintem semmi bonyolult nincs a használatában és talán jóval kevesebben is használják, mint a többi Apple terméket. E kettő dolog lehet a háttérben...
-
hitman77
senior tag
válasz majestic #2225 üzenetére
Az eredetivel nem tudom összehasonlítani, mert olyanom nincs. Mivel csak 2 órája van az órán az eddigi tapasztalatokat tudom leírni. Az órára könnyen rá lehet rakni, minőséginek tűnik a csatlakozás. A mágnes nagyon erős, amikor leveszem összerántja a szíjat. Szerintem az árát megéri. Még többet is. Mivel egy kollégámnak van ilyen kb. 6 hónapja még annyit tudok róla, hogy aktív használat mellett, sport, mindennapi viselet kopik egy kicsit a színe.
Az ebay link privibe megy.
-
LaptopSystem
őstag
én vettem egy ilyet [link]
tényleg minőségi és megéri az árát igaz sokkal drágább mint 3700 forint,de szerintem minőségibb cucc
nyilván ha kinából rendelem akkor olcsóbb lett volna,de így nem kellett 40 napot várni rá
[ Szerkesztve ]
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
Ed Parker
nagyúr
válasz LaptopSystem #2232 üzenetére
Mondjuk ennyi pénzért el is várható a minőség.
-
Csabee.
nagyúr
Na én megválltam az isatchtól.. már csak az állványa maradt.
Azt fondoltam arra gyorsan lesz vevő lévén hogy negyed áron adom kb, de a kutyának se kellTi használtok állványt?
Üdv: Csabee.
-
206 cc
senior tag
Ugyan ilyet vettem kb.1/3-ad áron ! Már említettem , hogy nagyon jó minőség s Hoco!
[link]. Akkor még csak 27.-USD volt ...206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
LaptopSystem
őstag
Sziasztok abban tudnátok segíteni nekem,hogy az órán mondjuk viberen üzenetek válaszolásánál diktálásnál a nyelv magyar legyen,és nem fordítsa le angolra a bediktált szöveget!
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
-Ben-
veterán
válasz LaptopSystem #2241 üzenetére
Engem meg az érdekelne, hogyan tudok diktálni. Mert valamiért nemigazán megy... Valahol lehet ezt állítani?
(úgy tűnik mégse olyan egyszerű az óra használata) -
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz LaptopSystem #2243 üzenetére
Ha a telefonodon használod a Viber-t, akkor milyen nyelven jelenik meg a billentyűzet? Szerintem azzal lehet összefüggésben: ha magyar billentyűzet jelenik meg, akkor a magyar nyelvű diktálásnak mennie kellene. (Én mondjuk csak a Messages-ben használtam, 3rd party app-ban nem.)
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Ed Parker
nagyúr
Ez érdekes, mert az óra nem bonyolult, de az számomra màig fekete lyuk, miért jelenik meg japán nyelven a legtöbb app?
Nem mint ha gondom lenne vele,csak miértjét nem értem.
A telefon magyar nyelvű, hogy sikerült pont ezt és miért nem szuahéli vagy bantu nyelvet beállitania magyar helyett -
-Ben-
veterán
válasz Ed Parker #2245 üzenetére
„Nem mint ha gondom lenne vele,csak miértjét nem értem.”
Tudsz japánul is?Egyébként a beállításokban a telefon másodlagos nyelve egyszer valahogy japán nyelvű lett, ezért rengeteg app japán nyelvű volt. Töröltem a japánt, átállítottam angolra és jó lett. Lehetséges, hogy az óránál is valami hasonló dolog van...
[ Szerkesztve ]
-
Jim-X
őstag
válasz LaptopSystem #2241 üzenetére
Nekem magyarra van allitva a viber az oran is es a telefonon is, siman diktalok neki magyarul Teljesen hasznalhato
A játék az nem játék!
-
hefe77
tag
válasz LaptopSystem #2238 üzenetére
Értem,köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Konteó topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- LEGO klub
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest