Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz IntelKiller7 #21850 üzenetére
Írj az emagnak, oldják meg ők, ha már így árulnak rajtuk keresztül dolgokat, vagy kérd vissza a pénzed, szerintem… az nem járja h te fuss a terméked használhatósága után….
-
r3dsnake
nagyúr
Küldd vissza, nem tudsz vele mit kezdeni.
-
Noxy
veterán
Ebben az esetben fordulj az Emaghoz.
Amúgy nem lehet rá venni.
Nem véletlenül van az ott úgy.
Én a HA vettem uan így egy S5, de 5 perc alatt megoldottam az eladóval.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
IntelKiller7
veterán
en nem is futnek utana. Ha kiirna a cimet, akkor irnek az illetonek.
az emag fele mar jeleztem emailben. Kivancsi leszek mi lesz a valasz.
leirasban ennyi volt: hasznalat apro jelei a termeken, doboz kifogastalan, hasznalt kiegeszitok.
3 hete vasaroltak, meg garis 2 evig.
Gondolom szartak bele, visszacsomagoltak azt kesz.
kivancsi leszek mi fog tortenni.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
IntelKiller7
veterán
válasz IntelKiller7 #21854 üzenetére
Meg is jott a valasz. Vigyem vissza, es visszaadjak a penzt.
Remelem utana kiteszik megint.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
-
veterán
válasz CharlieDrop #21856 üzenetére
Biztosan át fogjak venni az árakat, mint eddig mindig. Nagyon nehéz ez biztos…
Nem tudom megéri-e várni hiszen szó szerint csak a kijelző lett egy picit nagyobb….The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz CharlieDrop #21858 üzenetére
Engem ez az egy kérdés tart vissza. Viszont arra a kontra pedig, hogy de mikor lesz újabb?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz CharlieDrop #21860 üzenetére
Én is úgy körülre teszem, november közepe ahogy tavaly a telefonok indultak.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
csenor
senior tag
Üdv
van egy series 6 44mm apple watch-om , amin egy Spigen EZ FIT kijelzővédő üvegfólia van , szeretnék rá egy tokot is: SPIGEN THIN FIT APPLE WATCH 44MM VÉDŐTOK használ valaki ilyen összeállítást , rá megy vajon a tok? -
veterán
válasz CharlieDrop #21864 üzenetére
-
tboldi
nagyúr
Mindaddig csak pletyka, amíg maga az Apple nem írja ezt.
……………………………
Amúgy az OG Watchot meg vintage kategóriába sorolták.[ Szerkesztve ]
-
evo87
őstag
Csak az a baj, hogy nekem ez baromi fura... mármint ez a majd valamikor elkezdjük árusítani, semmi dátum... kevés előrelépés... És emiatt hiába akartam volna lecserélni az 5-ös órámat, meginogtam. Ha egy utolsó pillanatban dobott koncepció miatt egy utolsó pillanatban összecsapott és semmi lényegi pluszt nem tudó sorozat lett a 7-es, akkor nem biztos hogy akarom...
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
veterán
Én is S5-ről fogok S7-re menni. A nagyobb kijelző elég ok arra, hogy váltsak és, hogy valószínű pár hét múlva jön már kibírom és nem veszem meg az S6-ot, mert arra tényleg szinte semmi értelme nem lenne váltani az 5-ről..
#21871; Szerettem az S0 és amint írtam a mai napig megvan, de azért nagyon érezhető váltás volt már az S4 is róla!
-
aujjobba
addikt
Adott egy S1 ora, sajatom, hozza van parositva a telefonomhoz, sajat ID-val.
Gondoltam megorokli a gyerek, de nincs tobb almas telefon a csaladban, es a sajat ID-mhoz kotve nem szeretnem odaadni.Meg lehet ezt valahogy ugy oldani, hogy a telefonon atjelentkeznek egy masik ID-ba, azzal parositom az orat, majd visszaterek a sajat ID-ra a telefonon?
Ha igen, mit tudok ezzel osszekavarni? -
koma106
senior tag
válasz aujjobba #21873 üzenetére
Itt egy leírás, hogy kb. mi fog működni: https://9to5mac.com/2019/12/16/can-you-use-apple-watch-without-an-iphone/
Arra viszont számítsd, hogy ezek után majd a gyerkőc is almás telefont akar majd…[ Szerkesztve ]
-
-
aujjobba
addikt
válasz koma106 #21874 üzenetére
Koszi.
Van itt egy regi SE (2016), de se Wifi, se BT nem mukodik rajta, SIM-et se ismeri fel.
Annyit tudtam vele kezdeni, hogy mac-re kabelen radugva ujratelepitettem az ios-t rajta, de mivel nincs egyeb adatkommunikacio nem tud belepni appleid-ba, BT ahogy irtam off, megjavittatni meg mar nem eri meg. -
IntelKiller7
veterán
válasz IntelKiller7 #21855 üzenetére
Kozben irtam nekik, hogy esetleg mas megoldas.
tovabbitotta. Kivancsi leszek mi lesz belole…Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
veterán
-
divan
őstag
Na, megjött a Spigen. Érdekes, valószínűleg reagáltak a felválik a sarkokra problémára, egyszerűen kisebbre vették a fóliát. Itt még azt látszik, hogy a sarkokon be van vágva, de amit én kaptam már csak akkora, hogy a képernyőnek a teljesen egyenes részét fedi le, ahol elkezdene hajolni, ott véget ér. Ami arra jó, hogy tartósabb lesz valószínűleg, viszont a legörbülő részt egyáltalán nem védi.
-
tag
válasz CharlieDrop #21887 üzenetére
-
veterán
válasz CharlieDrop #21887 üzenetére
Így van plusz a Hermes csak tud valamit.
Reméljük.
Mar nagyon kellene és épp hogy nem vettem meg a hatost tényleg egy hajszálon múlt aztán jött a hír (ismét).The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
V.Stryker
nagyúr
Háj,
Az ios 15 frissítés után reseteltem a telot es wach os 8 után az órát is.
Újratelepitve a watch saját alvás figyelő appja tökéletesen mér, de az Autosleep, ami hajszál pontos volt, most bűn rossz. Milyen beállítást véthettem el?
[ Szerkesztve ]
-
-
szrobert
tag
Sziasztok!
Mi a pontos teendő az Watchhal telefon csere esetén?
Köszi!
-
CharlieDrop
veterán
Amíg itt várogatom a 7-es szériát, néztem a .com-ot. Ilyen Hermes szíjat lehet külön kapni valamerre?
(a guglis kereséseim többnyire egyszerű szíjat dobtak ki a keresésemre)
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
veterán
válasz CharlieDrop #21898 üzenetére
Hivatalosan csak külföldön és drágább, mint az óra (hatványozottan)
-
Luser2000
addikt
Mérges vagyok.
Harmadik napja nem sikerül új Watch SE-hez eSIM szolgáltatást rendelni. A Watch alkalmazás "Technikai karbantartás" hibára fut. Se a telefonos, se a személyes Telekom Ügyfélszolgálat nem tud segíteni. "Várjak pár napot" a jó megoldás szerintük.
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest