Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Lett új watch face?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Hogy kapcsolom ki, hogy az edzéseket szóban ne kommentálja az óra?
Amúgy a régi számlapok is szebbek lettek, olyan smoothabbak.
-
-
szebe
addikt
válasz Downsampling #21709 üzenetére
Igen
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Downsampling
senior tag
Nem emlékszel, mennyi üres hely volt az órádon? Illetve sok applikáció van rá telepítve, vagy csak néhány?
Az enyém Nike Edition, így az is rajta van alapból. Meg még pár dolog, de tényleg nem sok. Az óra szerint volt rajta 2,5 GB üres hely. Szerintem ennek elégnek kellett volna lennie, hogy az 1 Gb-os frissítés felmenjen... De ismét nem ment fel.
Szerintem a WatchOS 6 óta csak factory resettel mentek fel a nagyobb frissítések, pár apró ment csak rá minden gond nélkül... -
szebe
addikt
válasz Downsampling #21714 üzenetére
2,2 GB-t ír most, szerintem előtte se volt sokkal több.
Tényleg csak 1-2 workout app (pl Strava) van felrakva, és korábban ezzel a "setuppal" nem mentek fel gond nélkül a 7.xx frissítések"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Downsampling #21714 üzenetére
Factory resettel fog menni csak és van , hogy azzal is csak többedik próbálkozásra. Nem tudom mi olyan nagy dolog ebbe, hogy képtelenek megoldani. Feleségemével is mindig küzdök.
-
-
Downsampling
senior tag
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Downsampling #21718 üzenetére
Hát a telefon kellett hogy tárolja a tevékenység appban. Létezhet, hogy még nem szinkronizálódott át?
-
-
Downsampling
senior tag
válasz V.Stryker #21719 üzenetére
De csak ez az utolsó három nap? (a telefonon sincs meg a tevékenység app-ban és ez aggaszt jobban - ez vajon az iOS15 miatt van, vagy csak úgy meghülyült?)
Már ma volt több mint 30 nap mozgás tevékenységem, és 4 állásos órám. Ezek is mind elvesztek. Közel 2 év sorozata szakadt most ezzel meg, mármint, hogy ennyi ideig minden gyűrű be volt zárva minden nap... -
divan
őstag
Nektek melyik fólia jött be az órára? Elhasználtam már vagy 4 doboz /2db Rock Hydrogél fóliát. Kb 1 hétig hibátlan, majd szép lassan a sarkain elkezd felválni.
[kép]
Először arra gondoltam, hogy én teszem fel bénán, utána már nagyon odafigyeltem a sarkokra, sokszor végigmentem, újrasimogattam. Akkor sem bírt többet.
Korábban valaki linkelt másikat, de nem találom, hol van.
-
trobi28
addikt
A Watch OS 8-al nem tudok fizetni, 7-el ment. Ha megnyomom duplán a gombot, akkor a pontgyűjtő (hűség) kártyák jönnek elő, és hiába körgetek fel-le, nem jönnek elő a bankkártyák, amik hozzá vannak adva az Apple Pay-hez
Hol lehet a gond?Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
M3aN
senior tag
válasz Downsampling #21707 üzenetére
Ment hiba nélkül, elsőre, még aznap este
-
Madwe
nagyúr
válasz Downsampling #21727 üzenetére
Én csak 1 napot buktam, de az is pont elég volt majd 4 év folyamatos streaket nullázni
-
M3aN
senior tag
válasz Downsampling #21727 üzenetére
Nem tudom mitől függ, azt pedig végképp nem értem, hogy ha ilyen problémákkal küzd az eszköz, akkor miért forgalmazza még az Apple. Kérdezem ezt én is úgy, hogy 1 éve vettem.
-
esbii22
őstag
Ha szeretnék a telefonon egy gyári visszaállítást akkor töröljem a párosítást az órával ?
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
bigdady
nagyúr
Na első hiba. Nem ébresztett az óra. Csak mikor kikapcsoltam a ne zavarj módot meg a repülő módot. Eddig ment
-
válasz CharlieDrop #21736 üzenetére
Nem, generálnak egy vonal- vagy qr kódot.
A MySpar app pl. QR kódot használ, azt hozzá lehet adni a Tárcához(Ez működik Apple Watch-al is),de a Tesco az vonalkódot használ. Ezek a Hűségkártyák Jegyként jelennek meg a Tárcán belül.[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Arcképgyáros
válasz CharlieDrop #21736 üzenetére
Nem, ezek csak szimplán beolvasásra vannak. Képernyődről lecsippantja a pénztáros stb.
-
nord_
veterán
válasz ILLDisPozed #21740 üzenetére
Nálam rendben megy (watch6).
-
CharlieDrop
veterán
válasz st3v3np3t3r #21737 üzenetére
aha, csak láttam, hogy van Supershop, megörültem, de az ilyen lehúzós, nem becsippantós, meg NFC-s, más kártyám nincs.
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Nem tudom egy ideje kikapcsolni az órán a wifit, vagy repülő módba rakni. Bármelyiket csinálom, meghatározhatatlan időn belül visszakapcsol a wifi, vagy kikapcsol a repülő mód. WatchOS 8.0 után is ez van.
Ez mitől lehet?
Köszi!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Noxy
veterán
válasz Hegyirabló #21744 üzenetére
Talán az Apple support tudja a választ.
Nálam is mindig visszakapcsolja a wifi-t.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
divan
őstag
Meglátjuk. rendeltem egy 3db-os csomagot, aztán letesztelem. A keresgélések közben találtam még ilyet, ránézésre jobbnak néz ki, persze olcsóbb, és könnyen lehet, hogy rosszabb is. Következő lépésben megpróbálom azt, ha a Spigen nem jön be.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest