Új hozzászólás Aktív témák

  • trobi28

    addikt

    válasz Statikus #7248 üzenetére

    Parancsolj:
    - ott volt mellettem a telefon az asztalon, mutatta, hogy van hálózat, majd rendszeresen jött az SMS a nem fogadott hívásról
    - Budapest közepén (V. kerület) rendszeresen jártam úgy, hogy akartam telefonálni és nem kapcsolt hanem fél perc után adott három pittyenő hangot és megszakította a hívás kezdeményezést. Ezt ha 10 x próbáltam más számokkal, akkor 10 x eljátszotta mindaddig amíg fel nem hívtam a 1420-at. Azt kapcsolta, letettem és azt követően egy darabig nem volt gond a hívással, de hetente előjött ez a jelenség.
    - rendszeresen előfordult, hogy felvettem és nem hallottak vagy én nem hallottam semmit, pár másodperc után szétkapcsolt. Visszahívtam, utána minden ok.
    stb, stb, stb.
    Sorolhatnám tovább de nem akarom maga idegesíteni vele. Számtalan kártyacsere volt, sok panasz e-mailt tudnék mutatni, amit írtam a szolgáltatónak, de nem foglalkoztak vele csak magyarázkodás ment.
    És nem csak ezzel a telefonnal, készülékfüggetlen volt a problémám, Androidosokkal is szívtam.
    Nagyon jó flottás csomagom volt, ezért nem akartam csak úgy ott hagyni őket, de nem bírtam tovább. Úgy láttam, hogy az évek alatt mindig rosszabb lett a szolgáltatás minősége.
    A mostani szolgáltatónál 2x annyit fizetek, de ezt legalább tudom használni.

    Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!

Új hozzászólás Aktív témák