Új hozzászólás Aktív témák

  • Bazsee71

    őstag

    Üdvözletelm!

    Jelenleg egy Lumia 625-öst használok, illetve van egy céges Xperia M2-m. Utóbbi megerősített abban, hogy továbbra sem erőltetném az android vonalat. Számomra egy nagy katyvasz benyomását kelti, elaprózott, a lassulásokról és akadásokról nem beszélve. Szívesebben használom a korlátolt, de egyszerű és megbízható Lumiát, azonban kétségeim vannak a Windows Mobile jövőjével kapcsolatban, így csere esetén most az iPhone került terítékre.

    Az SE lenne a kiszemelt, de 16GB-os változatok tekintetében az 5S 50e forinttal olcsóbb. Jobb ennyivel? Mondjuk akkor már a 64GB-os változatot venném, de bicskanyitogató a 16GB-hoz képest a 25e forintos árkülönbség.

    Egyébként játékot nem futtatok telefonon, a fényképezőgépem (Olympus) szoftverét használnám, pár kiegészítő alkalmazást (otthoni wifis smart eszközök, stb.), navigációt. Utóbbira van adatforgalom nélkül használható ingyenes alkalmazás? Gondolok itt olyanra, mint a Here Drive+, ahol térkép letöltve, így külföldön is nyugodtan használhatom mobilnet nélkül. Lumiánál ez világ szinten ingyenes, nagyon szeretem.

    Zenét a Nokiámon sem tárolok már, Spotify vagy Youtube megy. Mást csak annyit várok el egy telefontól, mint anno a 3210-estől, hogy gondolkodás és akadás nélkül lássa el telefon funkcióját is.

Új hozzászólás Aktív témák