Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz janeszgol #1126 üzenetére

    Nem is tartom jó filmnézési élménynek az említett példákat. Ha ez elítélés, vállalom. :) Viszont azt is írtam, ha nekik így jó engem nem zavar, csak ne vegyük egy lap alá ezeket a szituációkat a "rendes" filmnézéssel. Szoktam lótifuti közben kompromisszum gyorskaját enni és fél zacskó chipset, a cél teljesült elmúlt az éhség, viszont nem mondom rá az is olyan ebéd élmény volt, mint egy rendes főzött étel nyugodtan elfogyasztva. Viszont írtam, hogy akinek bejön egészségére a buszon filmnézés amíg másokat nem zavar vele (tehát nem hangszóróval), az hogy félórás darabokban néz 2,5 fél órás filmet, szintén egészségére ha neki ez is megfelelő "élmény".

    Mindössze annyit mondok, akkor ne magyarázzuk és tologassuk már azt a vonalat minden telefonos topikban, hogy a 4,7" fúj milyen kicsi nem lehet "élmény", mert csak egérmozi, bezzeg a 6" tepsifon az milyen jó filmre. Film szempontból ugyanolyan egérmozi az is, nem? Útközben külső környezet miatt ugyanolyan kompromisszumok, nem?

    Munkatársad helyében én már rég szereztem volna valami nagyobb tabletet vagy egy laptopot, ha egy műszak alatt 3-4 filmet is megnéz. Ha neki jó az egérmozi, egészségére.

    Legalább abban megegyezhetünk, hogy buszon Gyűrűk ura trilógiát, Marvel összest nézni, és fullos sorozat évadokat mobilon nézni eléggé rétegigény és nem általános felhasználás?

    Az SE2 sikerét nem a mobilon filmnézők és játékfüggők által leszólt kicsi kijelző és kicsi akku határozza meg. 25 millió darabot terveznek eladni belőle idén. Akinek kicsi ez, van bőven választék nagyobb a piacon. Aki tévén néz filmet és számítógépen vagy konzolon játszik komolyabb játékokkal, és a mobil csak egy mobil neki, az 2-3 napig is el van ezzel az akkuval.

Új hozzászólás Aktív témák