Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivaldi (böngésző)
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Vírusirtó topic
-
IT café
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
totti1971
lelkes újonc
Köszi a segítséget, elengedem...
Már csak az Iphone 12 mini-t is el kellene
De az már más tészta... és - nekem - erősebb árfekvés
-
-
vegyszer
addikt
válasz
totti1971 #7562 üzenetére
Biztos vagy benne, hogy 2025 tavaszán egy 4-5 éve bejelentett teló felé fordulsz?
Nekem azért ez van, mert a cég adta. Szeretem mert kicsi, és most, hogy ettem az ikeában 3990Ft-ért egy asztali vezeték mentes töltőt, még akár ki is bírja a napot (úgy, hogy 23:00-17:00 között többnyire töltőn van). Napi hívásom 15-20 perc. De a Titanic nem merült így. Másikat a cég nem ad, akksit cserélni saját költségen nem szeretnék.
Én látom a kijelzőt nappal is, azzal nincs galiba. De ez szubjektív. Pl polár szemüveggel nem néztem rá... -
totti1971
lelkes újonc
Sziasztok! Van egy Samsung s21fe-m és végre napfénybe is szuperül látni az amoled kijelzőjén mindent. Viszont utálom mert lapát! SE-t vennék de sehol az egész neten nem látok egy tesztet hogy napfénybe egy elöbb emlitett kijelzőhőz képest milyen? Köszi a válaszotokat előre is!
-
R.Woodoo
tag
Akkor ez jó hír, köszi srácok!
-
-
R.Woodoo
tag
Sziasztok! Ioa 18.1.1 el vannak tapasztalatok, használja valamki már egy ideje vagy csak nálam dobta fel most a frissítés lehetőségét?
-
-
válasz
Luck Dragon #7552 üzenetére
Igen, ez így van. Nem is gondolkodtam benne, hogy fő-telefon legyen (amikor megjelent). Erre a célra, amire nekem kell, viszont így is alkalmas.
Persze, egy csere nálam is esedékes lesz idővel, 70 százalék alatt már alig marad érdemi üzemidő. -
-
válasz
Luck Dragon #7550 üzenetére
-
-
Ide is bejelentkezem.
A nyugdíjba vonuló iPhone 6S-em helyébe lépett egy ProductRED kiadású iPhone SE (2020). Másodlagos eszköz, SIM sem lesz benne, off-line zenehallgatás, off-line navigáció és Apple-kód fogadás lesz a szerepköre, plusz segély hívásra is alkalmas.
Akkumulátor 75%, úgyhogy lassan csereérett lesz.
17.3 verzióval érkezett, 17.7 lesz (nálam) a végleges verzió, legalábbis most így tervezem.
Nagyon tetszik a színe, és jó nosztalgiázni a kis kijelző, Touch ID használattal.A 64 GB tárhely csak zenét és térképet fog tárolni, így bizonyára elegendő is lesz.
-
n0rbert0
senior tag
Ha már akku a téma én Szegeden cseréltettem az Iphone Szerviz-nél (Makkoserdő sor) 15.000Ft volt az utángyártott, ez sem programozott és kb. ugyan azt tudja, mint a gyári.
-
PuMbA
titán
1. Appfrissítés a háttérben kikapcs.
2. Felesleges rendszer szolgáltatások kikapcs: [link]
3. Felesleges helyszolgáltatások kikapcsolása apponként (pl. a facebook alkalmazás hiába kéri a helyet, aztán ki lehet kapcsolni, hogy sose legyen joga lekérni).
4. Rezgések, haptikus visszajelzés kikapcs
-
-
hcs57
addikt
Nagyon merül a telefon.. az akku állapota szerint 83%, du feltöltve, estére ennyi marad. nem bír ki egy napot.. mi a megoldás? a messenger még egy félórát sem ment.
-
Amacs
aktív tag
válasz
Luck Dragon #7537 üzenetére
Természetesen, movespeed 5000mAh [link]
Nem tudom most merre tovább, érdemes-e próbálkoznom más gyártók hasonló termékeivel, vagy engedjem el ezt a dolgot. -
-
Amacs
aktív tag
válasz
Luck Dragon #7535 üzenetére
Úgy néz ki az SE 2020 nem kompatibilis ezzel a töltővel. Összefutottam ismerősömmel, és az ő telefonjával is ugyanezt produkálja. Közben megtaláltam a régi qi töltőmet, és az tölti a telefont rendesen. Plusz előkutattam a régi Lumiámat, és azt viszont hibátlanul tölti a power bank.
-
-
Amacs
aktív tag
válasz
Luck Dragon #7533 üzenetére
Köszi a választ, a telefont próbáltam már más pozíciókban illesztgetni, de nem értem el vele semmit. Még majd azt akarom kipróbálni, hogy egy ismerősömnek van ugyancsak 2020-as SE-je, és megnézem azzal működik-e.
Valahol van még egy kis qi töltőpad régről, de hirtelen nem ugrik be merre pakolhattam el. Azzal kéne még megnézni, mit kezd a telefonnal.
Köszi még egyszer a tippeket. -
Szia.
Bár nem vagyok a téma szakértője , de lehet a probléma több különböző tényezőből is fakadhat, különösen mivel az iPhone SE 2020 nem teljesen optimalizált a legújabb vezeték nélküli töltési technológiákra.
Elképzelhető, hogy a power bank, amit használsz, nem teljesen kompatibilis a telefonod technikai specifikációival. Például lehet, hogy a power bank a legújabb Qi szabványt támogatja, amely esetleg nincs tökéletesen kompatibilis az iPhone SE 2020-al.Vagy az akkumulátor elhasználódottsága szerepet játszhat a problémában. Egy elhasználódott akkumulátor esetében a telefon érzékenyebben reagálhat a töltési hibákra vagy szokatlan töltési feszültségekre.
SE vezeték nélküli töltési tekercse lehet, hogy nem teljesen ugyanott helyezkedik el, mint az iPhone XS Max-é. Emiatt előfordulhat, hogy a power bank és a telefon tekercsei nincsenek tökéletesen egymáshoz igazítva, ami megszakíthatja a töltést. Próbáld meg kissé elmozdítani a telefont a töltőn, hátha javít a helyzeten.
Az is lehet ,hogy néhány vezeték nélküli power bank beépített védelmi funkciókkal rendelkezik, mint például a túlmelegedés vagy a túláram elleni védelem. Ha a power bank érzékeli, hogy valami nincs rendben a töltés során, kikapcsolhat. A probléma azért nem jelentkezhetett az iPhone XS Max esetében, mert az eltérő hardverrel és akkumulátorkapacitással rendelkezik.
Mit tehetsz?
Teszteld a telefonodat egy másik vezeték nélküli töltővel, hogy kizárd a power bank vagy a telefon inkompatibilitását.
Kísérletezz a töltési pozícióval, próbálj meg apró elmozdításokat, hátha jobban összhangba kerülnek a töltőtekercsek.Ha ez sem sikerül , akkor van a baj.
-
Amacs
aktív tag
sziasztok! az iphone se 2020 telefonomhoz vettem egy vezeték nélküli power bankot. amikor csatlakoztatom, akkor el is kezdi tölteni, de kb 10 másodperc után abbahagyja a töltést, és a wireless power bank is kikapcsol ez után nem sokkal. mi okozhatja ezt? a power bank jól működik, mert kipróbáltam egy iphone xs max-szal is, és azzal nem áll le a töltés. próbáltam tokkal (magsafe mágnesekkel ellátott iphone SE 2020 tok), valamint tok nélkül is, de sehogy se működött. próbáltam már kikapcsolni a telefont, és úgy rátenni a töltőre. ekkor a telefon bekapcsol, de mire betölt, addigra abbahagyja a töltést. próbáltam már a telefont újraindítani nyomógombokkal is. a telefon nem volt korábban használva vezeték nélküli töltővel, így ilyen tapasztalatom nincs. a telefon aksijának elhasználódása úgy áll jelenleg, hogy 78%-os a maximális kapacitáshoz képest. túlmelegedés kizárható.
-
zozimoto
aktív tag
Hali.
Hogyan tudok egy filet v képet pc-ről vezetéken át ill. vissza vinni iphonra. Semmilyen fölé átvitel v hasonló üzenet nincs. Ja és a kábel otg -
BigManus
addikt
válasz
Salamander #7526 üzenetére
Rendben, köszönöm!
-
BigManus
addikt
Sziasztok!
Életképes még ez a telefon manapság?
Nagyon olcsón, nagyon szép állapotban volna most egy ismerőstől. -
(jan)
őstag
Sziasztok!
A tudomány mai állása szerint mi a helyzet az ios17-el a 16hoz képest? sebesség stabilitás akksi idő. Megéri frissiteni ?
-
bugizozi
őstag
válasz
lezerpiramis #7515 üzenetére
+1 a Bitwarden-re.
Nem akartam felhős pw managert, sokáig nem is volt, de ez ingyen tud olyat, hogy megosztom a jelszavakat egy emberrel, így feleségemmel látjuk egymás jelszavait, ami baromi kényelmes.
-
Ulenspiegel
tag
válasz
lezerpiramis #7521 üzenetére
Az Enpass is tud magyarul. 😉
Dropbox, iCloud, Google Drive, OneDrive, Box, WebDAV, Nextcloud kompatibilis. -
flesh
tag
válasz
A bitwarden tud magyarul is!
-
Ulenspiegel
tag
válasz
Enpass.
Úgyszintén multiplatformos.
Bevált. -
zolnagy
őstag
Az enyém is lassan 3 éves. Ez ilyen, csereérett az akksi. Korábban posztoltak akksi témában itt. Vagy hivatalos, vagy itt linkelt vki egy jót, ami nála bevált, ha hajlandó vagy magad kicserélni.
Az enyém céges, megvárom a 3 évet és cserélem a telót. Amúgy az akksin kívül a telefonnal nekem semmi bajom. -
gabenh
tag
Sziasztok került hozzám egy ilyen készülék másodteloként, 83% az akksija elvileg lassan 3 éve használatban volt mikor hozzám került, mobilnettel ha nyomkodom face-insta stb 2-2,5 óra alatt lemerül.
Tudom hogy alapból sem egy üzemidőbajnok a készülék de érdemes akksit cserélni? mennyit dobhat az üzemidőn vajon? -
flesh
tag
válasz
Bitwarden
Multiplatformos alkalmazás. -
lezerpiramis
őstag
Sziasztok!
Használ valaki valamilyen password keeper alkalmazást iPhone-on (NordPass stb.)? Tapasztalatok szerint melyik a legfrankóbb, leginkább megbízható?
Köszi!
-
vegyszer
addikt
Szervusztok!
Az a kérdésem, hogy ki milyen kábelt használ az autó fejegységgel való kommunikációra.
Amit a cégtől kaptam, kezd erősen rojtos lenni.
Próbáltam már két magát minőséginek beállitó kanócot is (hazai forrásból), de csak töltésre jó. És a gyerekek szét is rágták őket...Értelem szerűen nem a gyári csilliárdokért árult kábelre, hanem valami külső gyártó olyan darabját keresem, ami nálatok már bizonyított. USB-C vonalon nekem a BlitzWol, és a Baseus már bizonyított, de a két kábel, amit próbáltam használni, az nem tőlük került ki.
A vágyam egy mágneses kanóc lenne, ami kommunikál a fejjel, de ez már az android USB-C vonalon is csak egy darabig volt üzembiztos.
Tudnátok mondani erre valami okosat?
-
vegyszer
addikt
válasz
csonkadavid #7510 üzenetére
Egy linket esetleg kérhetek hozzá?
Akár pm-ben is... -
csonkadavid
tag
Sziasztok!
Egy kis Nohon akksi tapasztalat.
Aliról rendeltem 2340 mah. A szerelés nekem kb fél órát vett igénybe. Mindent adnak a csomagban. Csavarhúzót,csipeszt tapadókorongot, ragasztót.
50 % töltéssel érkezett. Éjjel feltöltöttem 100-ra. A mai napot simán kihúzza. Most tartok 3.5 óra kijelzőidőnél és kb 40 perc telefonálásnál 48%-on.
A gyári akku amit kiszedtem 76% os volt.
Ahhoz képest nagyon durva a különbség. Simán hihető a ráírt kapacitás.
Hibakód lesz a menüben és nem írja az akkuállapotot, de ezen kívül semmi bajod nem lesz.
8000 Ft volt. 2 hét alatt megérkezett -
panizzi
aktív tag
válasz
Salamander #7507 üzenetére
jogos, nem dobta fel magától
-
Oldman2
nagyúr
Ezen a telón mi a max. iOS verzió jelenleg?
-
vegyszer
addikt
Hány eSIM QR kód az, mait lehet a telóban tárolni?
Nyáron mennénk külhonba, és ott nemEU roaming miatt kellene egy grátisz eSIM, de nem tudom, hogy akkor a régi megmarad-e, vagy újra kell a QR kódot beolvastatni a telóval? -
bmt50
senior tag
válasz
Luck Dragon #7500 üzenetére
A képről hiányoltam..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Apple-mérce szerint nagyon kedvező árazást kapott az új belépő-iPhone, friss és jó a hardver, viszont az egyéb innovációk listája nagyon rövid.
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Drón topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest