- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz ToniSoprano #798 üzenetére
A hatterfrissites tiltasaval megjonnek az uzenetek ahhoz annak nem sok koze van. iOSen a hatterfrissites azt jelenti hogy elore toltoget Facebook stb tartalmakat (apptol fuggoen) hogy ne app indulaskor kelljen MBokat letoltenie. A push message-ek oprendszer altal vezerelten egy kozos csovon jonnek le a telefonra.
-
veterán
Nagyon remélem, hogy holnap el tudom cserélni az asztali gépem egy Macbook Pro-ra, a mellé meg azért dukál egy iPhone, hogy teljes potenciálban ki tudjam használni! Szóval, ha össze jönne a csere akkor ennyi.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Szellem. #787 üzenetére
Én napi szinten használom a messenger-t samsung s8-on. Az ég világon semmi hibát nem tapasztalok. (De az s8/s8+ topikban sem ír senki hibáról. )
Sőt, az aktív "chat fejjel" sokkal könnyebben kezelhető androidon, mint ios-en, ami ugye itt nincs.
Nem tudom nálad mi a gond a robotos rendszeren." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Ed Parker
nagyúr
Akkor most már mégsem az i8+ a kamerák királya?
[link] -
veterán
Remélem folyamatosan javítják a rendszert.
Frissítést akarok még-még
Laggtenger![ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
joey04
titán
válasz TheBikerider #819 üzenetére
Nekem csak a mail meg a safari megynyitása és a 3d touch akad.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ha lehúzom a lehúzni valót felülről és vissza,az is akad. Képernyő lezárás és vissza,az is... meg a többi.
Elemlámpa funkció bekapcsolása,2 mp. késés. Youtube nézése,közben hívnak és a háttérben megy a Youtube,nem áll le. Zenei aláfestéssel beszélgettem a másik féllel.
Szóval van gond.HARLEY-DAVIDSON
-
joey04
titán
válasz TheBikerider #821 üzenetére
Ha lehúzom a lehúzni valót felülről és vissza,az is akad. Képernyő lezárás és vissza,az is... meg a többi.
ezek nálam nincsenek.
Elemlámpa funkció bekapcsolása,2 mp. késés
most kipróbáltam, ez sincs.
Youtube nézése,közben hívnak és a háttérben megy a Youtube,nem áll le.
ezt nem volt lehetőségem még kipróbálni ezt passzolom.
btw a safari meg a mail animáción csiszoltak valamit, mert jobb, de nem iOS szint most sem. A 3d touch semmit nem változott sajna. mondjuk nem használom, csak zavar a tudat.
-
.Szaki.
addikt
válasz TheBikerider #821 üzenetére
Ez csak azért furcsa, mert nálam 11.0.2-n az 5S sem produkál ilyet, pedig ha elhisszük a szándékos belassítást, akkor használhatatlannak kéne lennie. De ilyeneket abszolút nem csinál. A 3D Touch-ról ugye nem tudok nyilatkozni, mert az 5S nem rendelkezik ilyen funkcióval. Nálam az e-mail-t hozza be lassabban (iOS 10-en rögtön bejött), illetve ha a három főoldal között váltok, na akkor szokott időnként megakadni, az látványos tud lenni sajnos. De a lámpát is, meg egyebeket is azonnal bekapcsolja, maga a cc is rögtön feljön. Ami még feltűnt, hogy Siri sokkal lassabb. Ha szólítom felébred, a feladatot is elvégzi, bár van, amikor arra is várni kell pár mp-t, és a feladat elvégzése után eltelik még 3-4 másodperc, mire válaszol, régen ahogy elvégezte rögtön válaszolt. Most nem tudom, hogy ez azért van, mert az 5S már nagyon fapados az újakhoz képest, vagy maga a rendszer bugos, mert ha a 8 is produkál olyanokat, amiket leírtál, akkor az inkább az utóbbira utal.
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
En a lagolasra mar oda se figyelek, es szerencsere a szemem se tul erzekeny ra... Szerintem itt vannak olyanok akiknek a mozifilm es a tv 24/5 Hertzes kepfrissitese is lagos . A 11beta elejen volt csak igazan bugos a 3D touch, akkor nyomas utan eltelt 1-2 tized mp mire elkezdett nyilni az ablak.. Na az gazos volt funkcionalitasban, a lagolas csak “gui”... lagolas esetben valoszinu futhat valami process a hatterben..
-
Ed Parker
nagyúr
Nekem a mai napig egy olyan fícsör amit ha nem adnának bele, netán olcsóbb lenne, nem kérném.
Talán a szokás, hogy ezeket nem kell erősen nyomni, mert úgy is reagál a kijelző, ezért mindig feledésbe merül.Az időjárás app pont egy érdekes dolog.
Ugye így is úgyis kattintasz az ikonra, ugyanannyi idő alatt nyílik a teljes ablak, szvsz ezzel időt nem spórolsz, max annyi hogy kinek mi jön be. -
veterán
-
veterán
-
jazzkifli
tag
Nekem jól működik a 3D Touch.
Aláírás
-
totopad
senior tag
Nálam 8 Plus-nál nem is megy a 3D Touch. Egyelőre nem tudtam full restore-t csinálni, csak a telón, de meg sem jelenik. Azért nem vagyok 100% biztos, hogy hardveres hiba, mert amikor rányomok egy ikonra akkor magának az ikonnak a háttere picit változik, de nem jön elő semmilyen extra menü sem.
-
Drp81
aktív tag
Igen, tudom. Nálam is a főképernyőn van akadás, arra gondoltam én is. Youtube link is volt. Erre jött az a válasz, hogy az direkt ilyen...
Amúgy a safariban is szép folyamatos a 3d touch, máshol sem nagyon vettem észre, csak a főképernyőn."Vajon Miyazaki platinázta már valamelyik játékát?"
-
Brett Shaw2
csendes tag
-
törölt tag
válasz Brett Shaw2 #846 üzenetére
Még ha lenne valami komolyanvehető forrása a cikknek... ilyen clickbait szarokat minek kell belinkelni?
-
veterán
-
joey04
titán
válasz TheBikerider #849 üzenetére
Csinálj tiszta telepítést, ha az sem segít, akkor szerviz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest