- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
-
Mr.Silkó
veterán
válasz mazsiii92 #4052 üzenetére
Kicsit pontosítanék.
Ő FullHD 60 FPS videót szeretne felvenni, az pedig hozzávetőlegesen 90 MB tárhelyet foglal el percenként, ha a kamera beállításainál a 'nagy hatékonyságú' rögzítési módot választja – az Apple hivatalos leírása alapján – nem pedig 200 megát. Így a végeredmény körülbelül 20-21 GB lesz. Ha a hagyományosabb felvételi opciót (JPEG) választja a beállításokban, mert teszem azt a számítógépe/vágóprogramja nem kompatibilis ezzel az előbbi HEVC/HEIF formátummal, akkor egy perc FullHD 60 FPS 175 megabájtot fog elfoglalni a tárhelyből és így már közelít az általad megadott ~40 GB-hoz a végleges videó mérete.
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz mazsiii92 #4054 üzenetére
Akkor en is irok valamit, amit sokan nem tudnak, hogy a dupla lencses modelleknel, ha kevesebb a feny, akkor nem valt at a tele lencsere hiaba nyomsz ra, hanem digitalis zoommal ganyolja a kepet a szeles latoszoguvel.
Termeszetesen 3rd appal ki lehet kenyszeriteni a tenyleges telet szerencsere. -
Mr.Silkó
veterán
Valóban, igazából ennek leginkább az az oka, hogy általában a másodlagos lencsék kevesebb fény befogadására képesek, minek okán gyengébb fényviszonyok mellett sötétebb és zajosabb képek készülnének velük, ezért a telefonok szoftvere az elsődleges, több fény befogadására képes lencsét használja inkább ilyenkor, ami persze azzal jár, hogy csak digitális zoom érhető el így.
[ Szerkesztve ]
-
JociMilan
tag
Sziasztok!
Az elmúlt időszakban azt vettem észre a telefonomon, hogy a különböző videólejátszó oldalakon, ahol filmeket, sorozatokat lehet nézni (pl. videa, indavideo, és sok hasonló online filmlejátszó), nem indul el a lejátszás. A pillanatkép megjelenik, ahogy a képen látható, de mikor elindítom, akkor csak fekete alapon fehér pontok mennek körbe-körbe, mintha töltődne, de semmi nem lesz belőle. Régebben rendszeresen néztem filmeket ilyen oldalakon, tudom, hogy működött. Ennek mi lehet az oka?
Köszönöm!
-
Burki
aktív tag
Sziasztok,
SE-ről váltok hamarosan 8-ra, sima, nem plusz, 64 gigás verzió, Telekomtól beszerezve.
Van esetleg valami, amire érdemes odafigyelni? Van valami olyan gyakran előforduló hiba, amivel lehet számolni? Nem tudom milyen szoftver verzióval fog érkezni a készülék, de érdekelne, hogy mennyire érdemes frissíteni a legújabb iOS-ra.
Előre is köszönöm a segítséget!
Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
Burki
aktív tag
Hát öregem, ezért aztán annyira fölösleges volt szombaton 11-kor billentyűzethez nyúlnod.
(#4065) Mr.Silkó köszönöm, valami ilyen hozzászólást reméltem.
[ Szerkesztve ]
Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
-
Mr.Silkó
veterán
válasz N.otorious #4072 üzenetére
Ennyi.
-
purpledonkey
tag
válasz Nemo1001 #4069 üzenetére
Január elején vettem a 8-at és 91%-ot ír most, párom jeleleg 6S-t használ, amit 2016 elején vásároltam, 81%-os.
Egyik telefont sem kíméltem, akár napi pár órás streameket is néztem rajt, rádugtam töltőre, mikor jónak láttam. Sztem ez a ~10% minusz/év nem egy nagy dolog aktív használat mellett. Szvsz nincs miért aggódnod. -
törölt tag
válasz purpledonkey #4074 üzenetére
Decemberi i8. 97%-os
Naponta töltöm estétől reggelig. Ha jobban használom akkor naponta többször is töltöm. Egyre figyelek, hogy teljesen sose merüljön le.
-
bozarjoska
őstag
Nincs két hetes i8 és 98%...😂
-
Mr.Silkó
veterán
Bő 3 hónapos i8 Plus, 100%-os az aksi.
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Feleslegesen nezegetitek, forintot nem er az az info. Restore utan 4%-ot javult az akkum és stabilan tartja. 😂
-
Nemo1001
aktív tag
az SE telefonomhoz hasonítottam össze az i8-cat az SE elég jól birta (birja) 87%-os és kicsit több mint egy éves teló és én is nyuztam filmet és zenét halgattam rajta sokat.
-
Nemo1001
aktív tag
most néztem megint az aksit most már 98% ir tegnap este még 99 volt
nem hiszem el hogy ennek igy kell hogy legyen új telefonról van szó -
Nemo1001
aktív tag
Már újra raktam,és új telefon ként beállítva,valami nem stimmel az biztos mert nagyon merül alig használom,később képet töltök fel csak most mobilon írok nem tudok képet tölteni fel
-
Lall
veterán
Melyik app? Nálam a Strava és a Runtastic is szarul mért. A Nike is elbaszott lett az utolsó frissítésssel. Runkeepert használok. Az jó, ingyenes, sok funkcióval.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Gerold
csendes tag
válasz #76385920 #4095 üzenetére
A pozíció programtól függetlenül ugyan oda esik, ha egyszerre futtatok több hasonló alkalmazást. Ha nem nyúlok a telóhoz is képes 10 perc alatt 1 kilómétert menni 😀
Elég szánalmas egy negyedmilliós telóhoz. 5S-sel és a Párom hetesével nincs ilyen probléma. Ha esetleg valamelyikőtök tudná tesztelni a saját készülékét azt megköszönném. Szerviznek tudnám mondani, hogy csak az enyém ennyire sz*r.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest