Új hozzászólás Aktív témák

  • talamasca

    senior tag

    válasz Myself #1891 üzenetére

    Nem tudom, nekem a következők a meglátásaim:
    - Elsőre, mivel új külsőt kapott tetszik. De, mivel embert nem fogsz látni tok nélkül hordani, ezért marad a kijelző.
    - Kijelző: Plushoz képest kicsi tartalmat fogyasztani (főleg videók esetén).

    Ne, ne jöjjön nekem senki, hogy a képet ki lehet rakni teljes kijelzőre, mert az a 16:9-es videó alját és tetejét nemes egyszerűséggel levágja, bal oldalon meg még a sziget is belóg...
    Nekem az oled is visszalépésnek tűnik, főleg úgy, hogy nem várható rá jövőre sem az iPad Pro 120Hz-es kijelzője. Mondjuk ezt beletehették volna a 8-ba, persze, akkor az X pl. böngészéskor még nagyobb hátrányban lenne...
    - Fotózás, videó: Szelfi portré mód biztos f@sza, de annak eddig sem én voltam a célközönsége, Hátsó kamera esetén meg csak annyi a különbség, hogy mindkét objektív stabilizált. Hurrá ez jó, csak kb. zoomolásnál hasznos csak, távoli téma esetén, amit szintén nagyon ritkán használok.
    - Processzor, RAM: ua.
    - Méret: Ez az egy pozitív az X esetén, de a 16:9-es arányt hiba volt feláldozni---»Lásd., amit a kijelzőknél írtam.
    - Animoji: Van pl. a supermoji app., azzal is csak annyit szórakozik vele valaki, amíg újdonság, aztán elmarad.
    - Egyedi háttér és csengőhang: Hagyjuk. :)
    - Biztonság: Marha jól megcsinálták a faceID-t, szuperül működik, de csak vertikálisan és a TouchID kb. ugyanolyan gyors, ellenben sem ikertesó, sem gyerek nem nyitja ki. ;)

    Kb. a megjelenésig mérlegeltem az X megvételét, de ha ezeket őszintén figyelembe veszem és levonom az újdonság varázsát, akkor rá kell jöjjek, hogy 80e Ft-tal olcsóbban a 8 Plus racionális szempontok alapján tökéletes vásárlás volt. a 6s után meg még mindig nem tudom elhinni az akksi teljesítményt és a hangerőt.

    “Black as midnight on a moonless night.”

Új hozzászólás Aktív témák