Új hozzászólás Aktív témák

  • Chal

    addikt

    válasz Thewent12 #8506 üzenetére

    Én karácsony óta használom, előtte évekig Pebble volt, de ők sajnos becsődöltek. Átgondoltság és napi használat terén a Watch a fasorban sincs a Pebblehez képest sajnos, viszont nagy előnye hogy sokkal szebb :)

    Megesik hogy újra kell indítani, mert funkciók elkezdenek nem működni (nem egyedi dolog, ha átnézel a már említett másik fórumba, akkor ott is ez a default "hibajavítási" jótanács). Illetve kicsit átgondolatlan a menüje szerintem, érezni rajta hogy a design itt is felülírta a használhatóságot mint sok más Apple termék esetén manapság.

    Ugyanakkor jobbat nem találtam, és a fenti dolgokkal bőven együtt lehet azért élni, nem akkora tragédia. Nekem S1 van, 2 napot bír átlagosan, ha kevesebb értesítés jön, és nem nyomogatom sokat, akkor 2.5. Minden Iphone-al pont ugyanolyan jól működik együtt mint a 7-essel, ilyen téren nem vettem észre semmi eltérést.

    Az S2 amúgy annyiban tér el, hogy van benne GPS, illetve vízállóbb mint az S1, egyébként mindkettőben ugyanaz a SoC van, és egy időben jöttek ki (tehát az S1 nem egy régebbi modell, az az S0). Szóval ha szeretnél telefon nélkül pl. tracket rögzíteni futás közben, vagy akarsz az órával úszni, akkor lehet értelme az S2-nek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák