Új hozzászólás Aktív témák

  • ToniSoprano

    addikt

    válasz kchris78 #1300 üzenetére

    Főleg alacsony fényerőn sokkal jobb az amoled tapasztalataim szerint, az ips-ek fehérei szürkülnek kicsit, a kontraszt is csökken a fényerpővel. Valószínüleg a layerek miatt, az amoled fehér marad és kontrasztarány sem csökken. Nekem egy Samu j5 Dual volt HD felbontással, most egy G4 dual van, QHD-vel,Quantum INCELL IPS de kijelzőben jobb volt a szememnek a J5. persze azért jobb az 5.5 col, nagyobb betűnagyság, de a kontraszarány főleg alacsonyabb fényerőn az amolednél sokkal jobb volt el kell ismerni sajnos. Betekintési szögek jobbak voltak és mivel amolednél vékonyabb a kijelző olyan mintha egy papírról olvasnál szöveget, teljesen olyan érzés volt. Abból a szempontból is kellene az Iphonnak a amoled, mivel a 3D touch helyet foglal, ezért kevés hely marad az akkunak, viszont az oled kijelző jóval vékonyabb mint egy ips, ha amoled kijelző lesz, akkor több hely marad az akkunak.

    Egy Samung A3 (2016)-tal hasonlítsd össze alacsonyabb fényerőn MM-ben az iphone 6-tel 6s-sel, 7-tel, mindkettő 4,7 colos, HD kijelzős szerintem látni fogod a különbséget konrasztban, betekintési szögekben, ami szemnek is jobb, eklelmesebb. Egyébként az iphonoknak tényleg nagyon jó kijelzőjük van az IPS-ek között.

    Egyébként az Ipohone rendszere tényleg a legjobb WP után arra akartam váltani, de dual sim kell nekem. Nővérem Holandiában él, a sima előfizetésnél nem működött a VOIP szolgáltatás whatsapp sype, beszélgetés, le volt tiltva Telekom saját előfizetésemben. Most második kártyaként egy APN notebookba való mobilnet van, 1650 Ft/hó 2 GB mobilnet itt műkdöik rendesen minden voip. Plusz a cég a belföldi telefonálást fizeti az az első kártya. A sima mobil mobil hivás Hollandiába 180 Ft/ perc a Telekomnál.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák