Új hozzászólás Aktív témák

  • Blue meth

    senior tag

    válasz scan #18255 üzenetére

    Ezek azért durvább tünetek, szerintem is vidd szervizbe. Egyébként nekem a gyári visszaállítás sem segített, pedig kétszer is reseteltem.

    Most 2 napig "tünetmentes" volt, erre ma este hallgatom rajta a zenét, megnyitottam egy appot, aztán belementem zenelejátszóba hogy váltsak zenét erre lefagyott. Zene elhallgatott, nem reagált megint semmire a program. Aztán appkezelőben bezártam, újra megnyitottam és ugyanúgy az a képernyő volt, mielőtt bezártam, szóval be sem zárta.. de még mindig semmi reakció. Másodszorra sem, megint csak többszöri próbálkozásra javult meg. Sőt utána a képernyőt sem tudtam lezárni. :DD :DD aztán pár másodpercre rá megjavult, azóta viszont megint semmi baja, tökéletesen működik. És most mondta egyik ismerősöm, neki 11.1.2 van, fent, igaz az SE, de neki is totál megőrült a telefonja, fura dolgokat csinál. Szóval kezdem azt hinni, hogy az iOS a ludas.

    Az a baj, hogy félek szervizbe adni mert annyira szart hall manapság az ember, nem szívesen adnám le napokig, aztán ki tudja mit kapok vissza, milyen állapotban...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák