- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
válasz Reverting #1249 üzenetére
Már mire gondolsz a "sebességben" alatt, mert azzal pont nem tűnt fel eddig probléma.
Én inkább annak örülnék, ha a zártképernyőn normálisabb widgetválaszték lenne végre. Egy nyamvadt havi nézetes naptárat nem lehet kirakni..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz ForRedGlory #1255 üzenetére
Mintha 16.1-nél lett volna ilyesmi egyszer-kétszer. Egy ideje nem rémlik. 16.2 meg nálam eddig teljesen OK.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz sirály69 #1267 üzenetére
Kamera beállításoknál a formátumoknál az Apple pro raw be van kapcsolva?
Nem mintha quad bayer szűrős szenzornál a natív felbontás annyira szuper lenne... Max ha te komolyan utómunkázni szeretnéd a képeid."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz mateo91 #1286 üzenetére
Honor 20 pro-ról váltottam, ez p30 pro testvére.
A Honor után nem estem hanyatt sebességre, de kamerában pl megbízhatóan jó az Apple, plusz akksi ideje is rendben. Sokkal nehezebb lesz erre készülj fel.
Meg az alma rendszer rengeteg kötöttségét vett számításba."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz Oposzumtoszó #1326 üzenetére
A készülék az alap 1 év apple garanciát jelzi csak mindenkinek. Az extra plusz kettőt a kereskedő biztosítja idehaza jogszabály miatt. Hivatalos forgalmazónál ugye az extra időszakban is Apple foglalkozik a készülékkel, egyéb bolt esetén meg ugyan úgy kell hogy legyen hozzá a plusz két év jótállás, csak azt a bolt "intézi" és szereli aki szereli gond esetén.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
-
BloodRay
veterán
válasz Ateszpapa #1436 üzenetére
Igen, csak abban térnek el.
Sima pro üzemideje is nekem nagyon pozitív csalódás.
Egész napos utazás(külföld, repülők...), nyomkodás során pl nekem előző esti feltöltés után este 8-ra 60%-ra merült.
Tok, üveg téren meg szerintem Spigen ár/érték arányban jó választás."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
Csak az ilyen demagóg, buta hasonlatokat hagyjuk már, mikor az ios-ben nem rakhatok oda egy ikont a főképernyőn ahova akarok...
Vannak jó dolgok iOS-ben de nagyon vakon van aki azt hiszi a droidos telefonok ratyik hozzá képest..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
Nem a többség nem ratyi, pláne a csúcsok nem jópár éve, ha valaki ért hozzá és rendesen kezeli, tartja karban...
Nem hiszem hogy almából körte lenne hogy pár dolog ne legyen 20 évvel ezelőtti szinten megrekedve iOS-ben, "mer az úgy jó szokjadmeg"...
Meg lehet szokni a sz@rszagot, de attól az még nem rózsaillat...
Mondom úgy, hogy elvagyok a 14 pro-val, de bazira nem estem hanyatt a rendszertől..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz Oposzumtoszó #1458 üzenetére
Pontosan.
Engem kb a face-id, az apple-pay, az üzemidő és az iphone értékállósága tart itt.
Ha az androidos gyártók nem szálltak volna el az árakkal, illetve pusztult volna ki az összes értelmes márka, egyáltalán nem biztos, hogy legközelebb Apple-t vennék.
És nem kell felreérteni, nem szarozni akarom az iphone-t, csak objektíven állni a dolgokhoz."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
-
-
BloodRay
veterán
Na, ezt érdekes olvasni. Engem meg nagyon vonzott az S23 ultra, de végül a méret és leginkább a Face-ID itt tart 14 pro-n egyelőre.
jose999 -> Nem, nem zafírüveg, csak valami zafírbevonatos izé, a tesztek alapján nem sok semmi extrát nyújt...
De szerintem ha normális keretek között vigyáz rá az ember, nem homokozóban lapátol vele, akkor nagy baja nem lesz."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz zozo6767 #1790 üzenetére
Mert a bolt köteles 3 év garanciát vállalni a termékre, nem az Apple... Ezek az adócsaló zugboltok, meg gondolhatod milyen minőségi garanciális szolgáltatást nyújtanak... És nem, nem az Apple szervizbe küldik a termékeiket...
-
BloodRay
veterán
válasz Leslie1966 #1846 üzenetére
Mi a tököt szeretnél azzal a kapcsolóval amúgy??
Csak mert ha technikailag lehetséges akkor az automatikusan ON iphone-on, az iphone topikban is ki lett már tárgyalva párszor..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz Leslie1966 #1849 üzenetére
Engedd el az ilyeneket szerintem. Annyi ilyesmi van iOS-ben, hogy különben bele fogsz őrülni.
-
BloodRay
veterán
Akkor inkább maradj bölcsen csendben, mert az App store egy borzadály már a Play áruházhoz képest... És én mindkettőt napi szinten használom...
Az egy dolog hogy az Apple képtelen pl a háttérben frissíteni és minden app nem kicsit drágább iPhone-on, de annyi szemét van az app store-ban mint androidon 10 éve kb..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
Na azoknál semmivel nem lesz gyorsabb. Vannak pozitívumok, de az nem a sebesség és a stabilitás lesz...
koxx -> Elhiszem, hogy szerinted hülyeség, de el kell szomorítsalak így van...
[ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
válasz Leslie1966 #1975 üzenetére
Én is megszoktam, de nem kell csodacuccnak beállítani...
Nálam is pozitív méretéhez képest az üzemidő, a hosszú támogatás és hogy jól tartja az értékét(műszaki cikkhez képest), a face-id és az apple pay. És kb ennyi...
Ezt a stabilitás dolgot sose fogom megérteni amit az iphonoknál emlegetnek... Ilyen téren pont hogy nekem a 14 pro-val volt gondom (volt hogy totál lefagyott gyári alkalmazás... A röhejesen szar gyári időjárás app már szóra se érdemes...) a lassan 4 éves Honor 20 pro-val (és feleségem Honor 20-ával) sose volt semmi stabilitás-probléma."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
Vicces (borzasztó?...) ez a szenvedés az akksi százalékokkal...
Az én 14P-m 7 hónapos és két naponta van töltve a gyári 20W-os töltővel kábelen. Optimalizált töltés meg a többi baromság kikapcsolva, és nem bohóckodok 80%-ig töltéssel se..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz sityupityu #3427 üzenetére
16 hónapos a 14 pro-m, 20-35% között szoktam kb másfél naponta töltőre rakni és mindig 100%-ra van töltve...
Most 99%-os az akkuja...
Azt mondják egy venezuelai kis falu sámánja látta a csontokban, hogy ha 40 es 60% között van használva az akku, akkor lehet hogy még jobban bírja majd az akku, vagy mégse, de ez biztos. Majdnem."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest