Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
Pont ugyanezt írtam: 5 éves koráig egyszer cserélsz akkut. Ha nagyon vigyázol rá, akkor ez a 4. évben lesz, ha kevésbé, akkor a harmadikban. Most adtam oda a feleségemnek az i13-at, 2 évesen is 90% fölötti az akksija úgy, hogy nem figyeltem a töltésre, akkor töltöttem, amikor kellett (pl: kocsiban a Carplay miatt mindig töltőn van, ez heti 2-3x 2x1,5 óra)
-
pitiless
senior tag
Én azt hittem, hogy fogom tudni kímélni a wireless CarPlay-jel az akkut. Hát sajnos nem. Vettem egy vezetéknélküli adaptert (csak vezetékest tud a fejegységem) és úgy merül a telefon, mintha rövidre zárták volna. Mondjuk ha csak rövid utakra megyünk, akkor nem kell tölteni. Márciusban lesz két éves az enyém, 89%-on van. De úgy vagyok vele, hogy ha eléri a 80-at, akkor akkucsere. Az óra akkuja miatt jobban aggódom, mert nem találtam még megnyugtató választ arra, hogy cserélni lehet-e normálisan (Series 7).
-
defygaben77
tag
-
pitiless
senior tag
válasz defygaben77 #2155 üzenetére
Hát ez az, hogy nem lesz vízálló. De árakat sem láttam akkucserére, amikor néztem.
-
fornettisuti
veterán
-
Kbali
nagyúr
válasz pitiless #2154 üzenetére
Watch topikban ezen megy a pörgés napok óta: hivatalos szervizben nincs olyan, hogy akksi csere. Ha garanviaidőn belül vagy és megállapítják a hibát, akkor komplett óracsere kis pénzért, egyébként is óracsere, de drágábban. Hívd fel mondjuk a Care Centert és pontosan elmondják a menetét
-
O.CS
aktív tag
Légyszi mondjátok már meg, hogy mire jó a megsafe?
Mennyivel jobb, hogy a hátulján van, mint hogy bedugom a vezetéket?Így sem és úgysem tudom elvinni a telefont a konektor mellől. -
juve600
nagyúr
Sziasztok !
17.1 -es frissítéssel rendben van minden ?
-
fornettisuti
veterán
Az Akkumulátor menüponton belül, mit jelent az Automatikus zárolás funkció?
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
honeker
őstag
-
Antosz
tag
válasz fornettisuti #2167 üzenetére
Nálam az a kijelző beállításoknál van.
Apple iPhone 13 - Apple Mac Mini M2 (2023)
-
aktív tag
Ez egy javaslat, hogy kapcsold be az automatikus zárolást (30 mp és 5 perc között lehet állítani).
Bökj rá az egyik, neked megfelelő időtartamra.[ Szerkesztve ]
-
Antosz
tag
Ez az, hogy mennyi idő után sötétedjen el a kijelző. Azaz mikor kapcsoljon ki. Nekem 30 másodpercre van állítva. De a weboldalak olvasásánál, hogy ne sötétedjen el 30 másodperc után, bekapcsoltam a figyelés érzékelőt.
-
fornettisuti
veterán
Na, így már érthető "mire gondolt költő"; de akkor miért nem a kijelző beállításhoz teszik ezt a javaslatot, ha arra vonatkozik leginkább?!
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
aktív tag
válasz fornettisuti #2174 üzenetére
Benne van az értesítésben, hogy a javaslat célja az, hogy kevesebbet fogyasszon az akkumulátor, emiatt szerintem teljesen logikus helyen találkoztál vele.
-
fornettisuti
veterán
válasz Zsolt,72 #2175 üzenetére
Valahogy nem asszociáltam a zárolásról a kijelzőre az akkumulátor menüben, nekem nem evidens.
-
aktív tag
válasz fornettisuti #2176 üzenetére
Oké.
-
juve600
nagyúr
Sziasztok !
16.6-ról lehet egyből 17.1-re frissíteni vagy szép sorban ahogy kijött ? -
Kbali
nagyúr
Nem jól tudod - ha már a köztes verziót fel sem ajánlja, akkor nem tudsz lépkedni.
@Tibee86 - ez sem teljesen igaz, mert általában új főverzió esetén, ha a megelőző frissítést nem tetted fel és még aláírja az Apple, akkor felkínálja a korábbit is, de akkor is lehet egyből a legújabbra menni (saját tapasztalat).[ Szerkesztve ]
-
tag
Utóbbi időben nem akar működni nálam a wireless Carplay (Skoda Superb iV + iPhone 13, iOS 17). Kábellel mindig működik, vezeték nélkül viszont nem tud csatlakozni, az autó fedélzeti rendszere azt írja csatlakozás során, hogy a telefon nem válaszol. Korábban jól működött, most viszont hiába töröltem párosítást mindkét oldalon, illetve csináltam újra a Carplay setupot továbbra sem megy. Más is tapasztalja ezt?
-
kajarin
csendes tag
Az autó fejegységét resetelted? (Bekapcsológomb hosszan, kb 60-90 másodpercig, amíg újra meg nem jelenik a Skoda logó). Általában ez szokott segíteni.
Te vagy az autó főfelhasználója profil szerint? Frissítés nem jött rá esetleg azóta? (Sokszor akkor sem frissít ha minden beállítás és tartózkodási hely privátra van állítva. Mármint az autóban.) -
tag
Úgy túnik talán megvan - két helyen próbáltam mostanában. A saját házam előtt illetve a munkahelyem mélygarázsában. Mint kiderült mindkét helyen még WIFI-n van a telefonom, amikor beülök a kocsiba, de mindkét helyen éppen hogy, mivel mindkét esetben gyenge a térerő. Úgy tűnik, ha másik WIFI-n van a telefon kapcsolódás közben akkor nem csak hogy nem sikerül a wireless carplay csatlakozás, de valami még be is ragad, így ha meg is szűnik a WIFI kapcsolat később ugyanazt a hibaüzenetet kapom. Elég nehéz reprózni, de ma volt olyan alkalom, amikor máshol próbáltam és egyből ment. Szóval valami ezzel függ össze...
-
Antosz
tag
Sziasztok Hello szevasztok. Nos addig ment 0-24-ben a helymeghatározás és a net, hogy ma reggelre már az optimalizált töltés is aktiválódott.
Viszont egy dolgot nem értek. Ma reggel óta már a Figyelemérzékelő funkció nem működik. Ez most miért van? Pedig az optimalizált töltés örömére csak a helymeghatározást kapcsoltam ki. Mivel van elég adat hogy optimalizálva töltsön már az nem kell.Apple iPhone 13 - Apple Mac Mini M2 (2023)
-
-
Antosz
tag
válasz Zsolt,72 #2189 üzenetére
Nem díjazom mikor egy telefon feleslegesen meríti magát a helymeghatározásal. Ugyanis mióta ment, 2 nap helyett alig 1,5 napot bírt. Meg nem is beszélve arról, hogy folyamatosan jöttek a helyzet alapú értesítéseket. Nekem ezek nem hiányoznak. Apple leírása szerint is ha a telefon megtanulta mikor hogy töltöm, akkor menni fog.
-
babhun
aktív tag
Sziasztok! Iphone 13, ios 17.1. Fekvő módban töltés közben előjön a digitális óra, de kb. csak 1 percig. Nem kellene folyamatosan ott lennie, míg töltőn van a telefon? Ha rábökök a kijelzőre akkor visszajön, de akkor is csak kis ideig.
-
Antosz
tag
Igen. Mert az i13 nem képes a folyamatos megjelenítésre. Én ezért ki is kapcsoltam ezt a funkciót mert felesleges. Teljesen értelmetlennek találom ha nem pillanthatok rá bármikor az ágyból, csak ha oda mászok és megtaperolom. Grat Apple.
-
Šolaire
veterán
Sziasztok jön hamarosan nekem is egy fekete 13-as, egy 11-et vált.
“Praise The Sun” \[T]/
-
shifty!
senior tag
Nice. Egy rövid szösszenetet majd ha van kedved, írjatnál, hogy miket élsz meg a legnagyobb változásnak a 11 után. Sógornőm kicsit kezd szenvedni a 11-el (tárhely, kamera minőség), én ahogy nyomkodtam (i13 userként) nem láttam hogy annyira szenvedősen rossz lenne, és érdekel, más hogy éli meg manapság a 11-et, és majd ahhoz képest a 13-at.
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
Šolaire
veterán
válasz shifty! #2198 üzenetére
Gondolkodtam a 14-en is a 2gb plusz ram miatt vonzóbb volt de szerintem nem éri meg azt a 60 ezer felárat. 11-el sincs most bajom gyors teszi a dolgát csak már elmúlt 2 éves az akksi 88%-os akksicsere helyett lett a 13, meg sikerült olcsóbban megvennem kicsivel.
“Praise The Sun” \[T]/
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest