- Otthoni hálózat és internet megosztás
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Hálózati / IP kamera
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Windows 10
- Linux kezdőknek
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Ki a franc használja a megauploadot??? 60 percenként korlátozás van, nem értem miért (volt) népszerű, sok béna casual, aki nem veszi meg a filmeket, de torrentezéshez meg hülye...
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
BiP
nagyúr
- Aki előfizető volt, annak nem volt korlátozás.
- Nem beszélve arról, hogy sok helyen (főleg cégeknél) a torrentforgalmat tiltják, http meg van.
- jogilag ha torrentezel, te is feltöltő vagy, így (adott anyagok töltése esetén) vétesz. Megauploadon meg letöltőként vagy csak jelen, ami legális.
- ahogy Penge említi, felhőként is lehetett használni saját célra. -
GrooveHero
addikt
Tisztázzuk. A régi MegaUpload-ról van szó, nem a helyette induló MEGA-ról, ugye?
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
quailstorm
nagyúr
Látom megy itt a
gyökérduma azoktól akik soha az életben nem használták ezt a szolgáltatást.
Ki használja? Aki képtelen fenntartani egy torrenthálózatot, pl mi: [link]
Teljes egészében rá volt építve a fórum, buktunk mint állat.Mi van a 60 perccel? Szerintem te benéztél valamit. A sok nagyonszemét genya többi szolgáltató csinál ilyet. Pl a depositfiles, régen a rapidshare, meg a hotfile még most is. Sávszélességet meg az 60kbyte ot azt tessék...
60MÁSODPERC fájlok között. Regelt usernek 45. Prémiumnak semmi és párhuzamos letöltés. A sávszélesség meg hihetetlen, 20megás volt ingyé is...Tárhely az 200GB volt 2 évre. Nem korlátlan. Nekem már nem jött ki a két év...
Ez úgy értendő hogy egy fájl 2 évig tárolnak, nem 30napig nem töltik le akk delete. Bár kis fájlokkal nem genyázik egy szolgáltató se. Most mediafiret meg mega.co.nz-t használok.Egyébként meg könnyen kezelhető, nem agyonreklámosított és főleg nem atomlaggos volt a felülete. Kliens és beépülő is volt hozzá.
Szóval szimplán a legjobb volt. Ja és elég sok cuccot láttam hogy onnan töröltek, én speciel warez célokra igen elvétve tudtam használni.
Iskolában meg a youtube volt tiltva nem a megavideo...Úgyhogy annyi szúrta a szemüket hogy voltak hozzáférhető szerók az USA-ban meg ez volt a legjobb. A vádak hamisak, legalábbis ennyi erővel az összeset be lehetne zárni.
[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
válasz quailstorm #5 üzenetére
Igen igazad van, rosszul fejeztem ki magam, a megavideo volt, ahol 72 perc után kellett várni.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Penge_4
veterán
"Ez úgy értendő hogy egy fájl 2 évig tárolnak, nem 30napig nem töltik le akk delete."
Hivatalosan ez volt a policy-jükben, de valójában hash alapon tároltak. Tehát ha olyasmit töltöttél fel, amit valaki más már feltöltött, akkor azonnal megjelent feltöltés nélkül a fiókodban és nem törlődött fél év után sem (nem prémium).
(#6) GeryFlash: Ki lehetett kerülni. De amúgy meg érthető, valamiből nekik is kell élni. Én a Megavideót nem használtam, mert szeretem a saját desktop lejátszómban lejátszani a filmeket, de aki streamingre vágyik annak még így is olcsóbb volt, mint sok más lehúzós szolgáltatás, mint a Netflix vagy a Hulu.
-
-
julius666
addikt
Aki képtelen fenntartani egy torrenthálózatot, pl mi
Miért voltatok képtelenek?
-
quailstorm
nagyúr
-
alberthanger
csendes tag
én nem lepődtem meg...
az összes ilyen jellegű szolgáltatásnak nincs nagy jövője... miből tartsák fent magukat meg a rendszert? hiszen semmi sincs ingyé
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Suzuki topik
- Ez a mondat angolul?
- Projektor topic
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 9800X3D masina
- Iphone 13pro max 128gb
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB SSD + 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Sony eszközpark eladó! Tamron objektívek (35-150, 28-75, 17-50, Viltrox 24 1.8.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest