Új hozzászólás Aktív témák

  • 0xmilan

    addikt

    válasz dinin #20906 üzenetére

    Nem ismerem ezt a lite ics-t, de ha máshogy van témázva, mint a sima QME ROMok, akkor egy alap QME1.9-2.0 telepítése megoldaná a problémát. Nekem is volt anno, mikor MIUI-t felraktam tesztelni, hogy Root Explorer háttere fehérre váltott így nem látszódtak a fehér feliratok, szóval valószínűleg a ROM témája a hibás.

    @vigyori78 A CM ROMok nem tartalmazzák a Google appokat, szóval külön van hozzájuk gapps.zip. Ha ebből kiszeded a felesleges dolgokat és csak a Play-t meghagyod és flasheled recovery-ből, akkor megcsinálja helyetted a telepítést és elvileg működni is fog. Nemrég linkeltem (nem is egyszer)... kis kereséssel megtalálod.

    @Mond Nekem mikor a kamera force-close-olt minden indítás után, akkor a Beállítások --> Alkalmazások --> Alkalmazások kezelése ('Összes' tab) --> Médiafájl tárhelye --> Adattörlés megoldotta a problémát. Remélhetőleg itt is működik.

    @dobostorta Igen, sőt ajánlott is wifi-vel frissíteni, mert az OTU nevetségesen lassú, illetve mindent töröl a telefonról.
    Ha wifivel frissíted, akkor megmarad minden alkalmazás, beállítás. Lehet, hogy több frissítést kell felraknod egymás után, mert nem egyből tolja fel a 2.3-t.

Új hozzászólás Aktív témák