Új hozzászólás Aktív témák
-
dajkopali
addikt
válasz kakuk.tamas #4 üzenetére
ezt a blogot NEM egy szakmai cikkíró írta - ez a lényeg
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
dajkopali
addikt
válasz kakuk.tamas #6 üzenetére
pontosítottam, hogy mi a bajom
(egyébként az előzmények alapján nem lennék meglepve, ha valóban ott történne változás, mivel az NMHH épp a szerződésmódosítás módjába kötött bele, és ennek feltételei ott szerepelnek)"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
dajkopali
addikt
válasz kakuk.tamas #8 üzenetére
mindenesetre rákérdeztem konkrétan - elvileg holnapra lesz válasz
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
kakuk.tamas
addikt
válasz kakuk.tamas #32 üzenetére
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Kékes525
félisten
válasz kakuk.tamas #43 üzenetére
Felébredtek.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
tothmaxy182
őstag
Nem semmi. A Like díjcsomag havidíja pár éve még 1800 forint volt. Most már 3100-nál tart!
Minden szavam magánvélemény!
-
dajkopali
addikt
igen - erre rákérdezek, mivel az NMHH még nem adott ki közleményt arról, hogy engedélyezték volna a július 1-jei emelést
az sms-ben egyébként egy augusztus 1-jétől érvényes változásról van szó"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
őstag
válasz kakuk.tamas #4 üzenetére
én sem értem ezeket a pontokat..
"június végén küldik az sms-t, amiben az szerepel, hogy majd kb. két hét múlva el lehet olvasni valamit valahol – egy átlagfelhasználó, akinek ezer más ügy jár a fejében, addigra rég elfelejti, hogy kapott egyáltalán üzenetet"
"azok az átlagfelhasználók, akik nem napi szinten néznek utána az ÁSZF-nek – és nyilván ők vannak többségben –, a weboldalon is csak nagy nehézségek után találják meg az ÁSZF weblapján, amit kell (ez legalább négy kattintás, ha gyakorlott az ember: ha gyakorlatlan, akkor csak bóklászik, mivel a főoldalról indulva igyekeznek folyamatosan más irányba téríteni, méghozzá agresszív módon – nem lennék meglepve, ha tíz emberből hét egy félóra után sem találna rá az ÁSZF-re, hiszen az oldal alja, ahol közvetlen link van, az átlagfelhasználó számára gyakorlatilag nem létezik)"
telekom.hu-n sárgán, nagy betűkkel be van keretezve az új ÁSZF
ami már most elérhető. link
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
Tutu7030
veterán
Én nem igazán szoktam figyelgetni a percdíjakat, de ezek a dominós árak..
Ha nem lenne ez a flottás előfizetésem, asszem mobilom sem lenne. Ez rablás.LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Mr. Teddy
őstag
válasz kakuk.tamas #54 üzenetére
De ha egyszer nem tájékoztatta rendesen az ügyfeleket, akkor nem az lenne az alap, hogy az emelés teljesen jogszerű legyen, hogy akkor újra, de korrekt módon tájékoztassa az embereket az emelésről?
Meg nem volt olyan, hogy te nem vagy köteles elfogadni, mert kétoldalú a szerződésmódosítás?Ebből nekem az a konklúzió fogalmazódik meg, ahhoz hogy jogosan emeljen a T:
-tájékoztat újra korrektül
-van erre 15 napod nyilatkozni elfogadod, nem fogadodÉs kész. Persze így már nem lehet teljesen csöndben változtatni a szerződést, mert ha élne olyan opció, hogy nem fogadod el, és marad minden a régiben, akkor sokan így tennének.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz kakuk.tamas #56 üzenetére
A Telenor is közzé tette a díjemelésről szóló dokumentumokat.
Szóval csak lesz emelés, az NMHH nem tesz semmit se...Egy kis idézet az oldalról:
Annak érdekében, hogy továbbra is kimagasló ügyfélélményt nyújtsunk, 2015. július 1-től módosítani kényszerülünk díjszabásunkat - azaz bizonyos számlás és új generációs kártyás (igénybevételi díjat utólag fizető) tarifacsomagok és egyéb szolgáltatások díjszabása változik, így az ÁSZF 1/A és 1/B melléklet, valamint az Egyedi Előfizetői Szerződések módosulnak. A szerződésmódosítás nem érinti a tarifacsomagokban, illetve szolgáltatásokban foglalt adatmennyiséget, illetve legújabb MyTariff tarifacsomagjainkat.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Mr. Teddy
őstag
válasz kakuk.tamas #61 üzenetére
De pont, hogy ezt az áremelést kétoldalú szerződésmódosítással írták, ami a 9.2.1-es pont. És pont nem arról volt szó, hogy azt is kifogásolták, hogy nem teljesen korrekt az sem, ha kétoldalúnál a t-mobile elfogadottnak tekinti, ha nem jelez vissza a másik fél. Bár ha jól emlékszem az ÁSZF-ben az is benne van, hogy elfogadod, hogy kétoldalúnál a hallgatás, beleegyezés.
Amúgy ez volt az emailben amit régen kaptam, azóta ilyen témában nem keresett a t-mobile:
"A fenti díjmódosítások az ÁSZF 9.2.1. pontja szerinti kétoldalú szerződésmódosítási ajánlatnak minősülnek. A kétoldalú szerződésmódosításra vonatkozó szolgáltatói ajánlat akkor tekinthető elfogadottnak, ha azt az előfizető az értesítéstől számított 15 napon belül az ÁSZF 9.2.1. pontjában rögzített módok egyikén kifejezett, tevőleges magatartással elfogadta, továbbá az elektronikus hírközlési előfizetői szerződések részletes feltételeiről szóló 6/2011. NMHH rendelet 15.§ (5) bekezdése és az ÁSZF 9.2.1.6. pontja alapján díjmódosítás esetében a nyilatkozattétel fenti határidőn belüli elmulasztása is elfogadásnak minősül. E határidőn belül a fenti módosítással érintett előfizetőnek lehetősége van más díjcsomagot választani a mindenkori Díjszabásban szereplő díjcsomagok közül, a választott díjcsomag feltételei szerint."
-
Mr. Teddy
őstag
válasz kakuk.tamas #63 üzenetére
Igen ezt én is így tudtam, csak korábbi ilyen NMHH-val kapcsolatos cikkekben olvastam, hogy elvileg volt arról is szó, hogy ez sem teljesen korrekt, hogy ezt így ászf-be lehet rögzíteni.
Amúgy másik fórumban erre írtam azt, hogy küldök egy kétoldalú szerződésmódosítást a t-mobilnak levélben, és van 15 napjuk, hogy nyilatkozzanak, hogy nem fogadják el. Szerintem 15 nap alatt el sem olvassák, nem hogy válaszolnak rá. És ha poén szintjén elküldené ezt 50ezer ember egyszerre, na akkor megnézném mi lenne
-
asdf_
veterán
válasz kakuk.tamas #63 üzenetére
Az lehet, hogy automatikusan elfogadottnak tekintik, de ez szembemegy mind az ASZF-ben irtakkal, mind az EHT-ban irtakkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest