Hozzászólok Aktív témák

 • BonFire

  addikt

  Én ha szökőévenként egy review-t csinálok, abban semmi más nincs, csak a saját tartalmam, plusz az eredeti videó linkje a leírásban. Pontosan azért, mert 6 éve vagyok vlogger, és még mindig minden zöld pipa megvan, tehát nem sértettem szerzői jogot (komolyan). Olyan volt, hogy egy étteremben beszélgettünk, a háttérben pedig szólt a rádió, ezért megfogta a Content ID. Ennél a videónál elvették a bevételszerzést, és megkapja a jogtulaj. További következménye nincs. Ma meg már a kecske/káposzta rejtély is megoldódni látszik: kereshetsz vele pénzt, de meg kell osztoznod a jogtulajjal.

  Ez az eszköz mi akar lenni? Nem tudom kipróbálni, mert nincs kopirájtos videóm, de egy roppant buta vágónak tűnik. Kijelöli neked az inkriminált részt, és kivágod, és újrarendereli. Ezzel megint nem csináltak semmit, mert ha szöveg van a jogsértő zenén, akkor azt is kikukázza.

  Az újraszerkesztés és újra feltöltés nem opció, hiszen elveszíted az összes nézettségi adatot, pénzt, statisztikát, mert új feltöltésként érzékeli.

  A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

Hozzászólok Aktív témák