- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
Ennyi. Otthon van egy Athlon XP 3200+ -os konfigom, nyugdijaztam mar, neh van csak eloveve, de sehogy sem birtam tokeletesre hangolni Win7 alatt, egyszeruen a chipsethez (nVidia nForce 2), es a LAN-hoz nincs normalis Win7 driver. Maradt az XP, azzal eleg furge kis masina, regebbi jatekokra is jo még (Athlon XP 3200+; 2 GB RAM; Sapphire HD3450 512 MB AGP 8x)
Na meg az AGP-s VGA driverezese sem egyszeru Win7-reNetre szinte nincs is rakotve, meg egy Smart Security 5-os van rajta virusvedelemkent, heti egy alkalommal frissitve.
Egy AM1 Kabini konfig valtotta, de ocseimnek jatszani tokeletes masina XP-vel is.
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
MomoSinX
aktív tag
Ez milyen gáz már... Pedig a 7 nem olyan öreg. Mondjuk nekem a lassan 4 éves laptopomon még mindig a gyári 7 fut és nem mostanában fogok váltani plusz merek rá esküdni, hogy erre a modellre Win 8 alatt már alig tudnék működő drivereket kukázni. Rámókolhatnám, de annyi vesződést meg nem ér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GTA V komplett, eredeti PC verzió eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest