Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • dabadab

  titán

  "Nem megoldás letiltani a járatokat, bezárni az embereket"

  A fertőzöttségi adatok ennek pont az ellenkezőjét mutatják, sikerült viszonylag kordában tartani a fertőzést még Kínán belül is.

  "hibáztatni egy piacot, amit kényszerből működtetnek"

  A piac, mint kiindulási pont hipotézisét már elég régen megcáfolták.

  "Ami szerintem megoldást jelentene, az az egészségügy fejlesztése"

  Tehát engedjük nyugodtan terjedni a járványt, ami az eddig látottak alapján pár hónap alatt az egész világot bejárná és azzal kezeljük, hogy egy évtizedes lefutású fejlesztési projektbe kezdjünk. Ez teljesen jól átgondolt terv! Gondolom, ha kigyullad a házad, akkor meg valami folyószabályzásban látnád a megoldást, véletlenül sem abban, hogy odamenjenek a tűzoltók.

  "A betegségek gyógyítása, és nem csak a tünetmentesítése..."

  :U

  "De ez nem 1-2 nap, nem egy hét, a vírussal mit lehet csinálni? Nem tudom, nem vagyok orvos."

  Megmondom: karanténba zárni. Ugyanis az orvosok, akik értenek hozzá, pont ezt mondják. Azt, amiről te kijelentetted, hogy nem értesz hozzá, de hülyeség.

  Komolyan fáj az, amit itt előadsz.

  DRM is theft

 • t72killer

  titán

  LOGOUT blog (1)

  Sokmindent érintesz, menjük végig rajta:
  #1, karantén, "bezárni az embereket, had pusztuljanak" - a gyógyszerkutatás nem varázsló, a rendelkezésre álló kb 2 hónap alatt nem készültek el a megoldással. Ha a fertőzött embereket nem különítjük el a lehető legnagyobb hatékonysággal (= a fertőzésgyanúsakat is), akkor ez a normál influenzához hasonlóan végigmegy az emberiségen, csak épp 0.01 helyett mondjuk 5-10% halálozási rátával. Konkrét helyzetre lefordítva, a kínai vezetés arról döntött, hogy 60millió vagy 1.4Mrd ember 5-10%-át veszítse el (nem beszélve a felvevőpiacai uilyen arányú veszteségéről). Kérdezed, mit lehet egy pár hetes időskálán dolgozó új kórokozóval csinálni: kb ezt.

  #2: eü, egészséges táplálkozás, szűrés, stb-stb, ill kína-specifikus: TISZTA LEVEGŐ: abszolúte helyes meglátás. De ez mind többéves léptékű feladat, aminek fontosságára remélhetőleg a vírus felhívja a kínai vezetés (és egyéb politikai elitek) figyelmét.

  [ Szerkesztve ]

  "A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

Hozzászólok Aktív témák