Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • t72killer

  titán

  LOGOUT blog (1)

  Ez nettó baromság, a mai ember dolga, hogy fogja be a fülét-szemét és fogyasszon, szemeteljen, utazzon, fizessen, fogyasszon.

  Ja, mondtam már, hogy fogyasszon? (nem 500Ft-os maszkot, hanem 500eFt-os okostelót, lehetőleg 2évente cserélve, hogy ne unatkozzon a Vuhan-Párizs járaton)

  Az egyetlen cél a már agymosott szinten pazarló-fogyasztó társadalom - és az agymosásra (==az elit profitjára és hatalmára) bármilyen megállás, 5perc gondolkodás súlyos veszélyt jelent. Egy komolyabb járvány bizony elgondolkodtatja az embereket, hogy jó-e ez a berendezkedés? Jó-e az, hogy egymás vírusos hónalját szagoljuk 10-20emeletes paneltömbökben és "környezetbarát" tömeg(^3...)közlekedési eszközökön? Jó-e az, hogy 8Mrd ember tapossa ezt a bolygót?

  Sétálok a tengerparton, mi jön szembe: a természetes hordaléknál lassan nagyobb tömegű műanyagszar. Tolják egymás után a klímacsúcsokat, közben a valóságban mi történik: a repülőtársaságok boldogan növekedésről számolnak be, (a mindent aláíró) kínában pedig építik az új hőerőműveket - az Antarktiszra pedig lassan nem csak a ruszki, de a mediterrán csajok is készíthetik a bikinit...

  [ Szerkesztve ]

  "A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

Hozzászólok Aktív témák