Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Miért van olyan sanda gyanúm, hogy csak ahhoz fog ez vezetni, hogy még többen lemondják az előfizetést?
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
a2d2
addikt
Eléggé izzadtságszagú próbálkozás a talpraálláshoz.
Talán inkább a túlzásba vitt érzékenyítéssel kellene foglalkozni. Vagy tényleg ilyen hülyék hogy nem ismerik fel a hibát vagy nincs önkritikájuk. Soha ne nyomd fullba a kretént.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Armagedown
őstag
Szerintem azzal is előrébb volnának, ha nem az Asylum minőségét hoznák a filmjeik
A minőség fontosabb a mennyiségnél.“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
Thusor
őstag
Van két lakásom. Egy Budapesten, egy Nyíregyházán. Párommal egy háztartásban élünk. Ha én Budapesten vagyok és nézem a TV-n a Netflixet, párom egyidőben Nyíregyházán a laptopján nézi a Netflixet, akkor ez innentől kezdve jelszómegosztás? Mert ugye IP címeket néznek és eszközöket. Nekem egyáltalán nem logikus hogyan fogják ezt tudni szűrni. Szerintem rengeteg esetben olyanokat akarnak majd több pénz fizetésre kényszeríteni akik nem is jelszómegosztók. Ha velem bepróbálkoznak akkor tuti lemondom a Netflixet.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Thusor
őstag
Igen, pont erről beszélek hogy ez így szűrhetetlen. Szerintem ez az utolsó kétségbeesett próbálkozása a Netflixnek hogy még több pénzt húzzon le az ügyfeleikről. Kipukkant a Netflix lufi, volt egy jó pár rossz döntésük (pl. csomó borzalmas saját gyártású sorozat és film, valamint covid karantén utáni nézőszám visszaesés) amivel befürödtek, ugyanakkor a befektetők várják vissza a pénzüket.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
törölt tag
A következő negyedévben növekedést várnak, de majd kiderül, mi lesz. Egyelőre ahol előjön a Netflix, ott az látszik, hogy az előfizetőknek teli van velük a töke. Kérdés, hogy tényleg annyian mennek-e máshova, vagy csak egy hangos kisebbségről van szó.
Én találok még tetsző tartalmat a Netflixen, mást kipróbálni lusta vagyok, a reklám és jelszómegosztós dolog nem érint, az pedig nem érdekel, hogy mennyibe kerül. Így egyelőre marad. De látszik, hogy van pár pont, ahol az emberek úgy dönthetnek, hogy beintenek nekik.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Thusor
őstag
Ha minden a csaló felhasználók miatt lenne, ahogy azt állítod, akkor a többi szolgáltató is ugyanezt a stratégiát követné. Ugyanakkor ott ilyen marhaságokat nem találnak ki. Főleg úgy, hogy ennek az lesz a következménye, hogy maximum néhány csaló felhasználót szűrnek meg, a nagyrészt pedig olyan lesz akik a családtagjaikkal vagy párjukkal osztja meg az előfizetést.
-
Thusor
őstag
De ez lehetne akár az is, hogy otthon is nézed a Netflixet laptopról, meg mondjuk a munkahelyedről is. Munkahelyeden meg már tiltani fog, mert az hiszi jelszómegosztás?
-
Thusor
őstag
-
GeryFlash
veterán
Ja persze, azert osztjak meg a haverok mert tul szar a kinalat, bezzeg ha holnaptol jobb minosegu tartalom lenne rogton visszaesne a jelszomegosztas. Hagyjuk mar.
Ettol fuggetlenul ez egy kenyes tema es nincs ra igazan jo valasz. Thusor altal leirt szcenario full valid, de ugyanakkor sehogy nem lehet megkulonboztetni a csaladtagokat es a haverokat. Viszont igy nagyon sok penzt buknak, de ugyanakkor benne van hogy meg tobbet fognak az inkorrekt modon szankcionalt felhasznalok lemondasaival. Nem tudom mi lehetne jo megoldas.
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
JanR
addikt
Na ez igy tenyleg erdekes kerdes. En is be vagyok jelentkezve TV-n, telefonon, PC-n es idonkent ha utazom tableten, vagy ceges laptopon. Az szerintem egy online streaming szolgaltatonal eleg fura lenne, ha helyhez koztne a hasznalatot, vagy dedikalt eszkohoz ragaszkodna. Na az kivitelezhetetlen. Vagy is.. kivitelezheto, de azert sulyos arat fognak fizetni.
-
paatrick
őstag
Én értem mit akarsz mondani de Netflix szemszögből meg nyugodtan megfordíthatod a kérdést, mi köze a Netfixnek ahhoz hogy xy 3 különböző netet használ 1 helyett? Ha 99% 1 netet használ, fix ip-kkel akkor erre kell szabályozniuk.
Nálunk amúgy is baromi kényelmes helyzet van, mert mondjuk lemondod és jöhet a torrent. A legtöbb fejlett országban meg nincs erre lehetőség.
Ha családi szinten nézem akkor meg lehet több a szívás vele mint kifizetni a pluszdíjat.Amúgy szerintem valami hardveres azonosító lesz a szűrő.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Degeczi
nagyúr
válasz GeryFlash #17 üzenetére
Felőlem hagyhatod, de saját példára konkrétan igaz... apóséknak fontos a magyar szinkron, hogy nekik könnyebb legyen, beszálltunk a Netflix előfizetésükbe, de csak nagyritkán nézünk vmit, annyira szemét a kínálat nagyja. Saját célra sosem fizetném ki a teljes díját.
HBO Maxon is vannak vackok, de jóval kisebb arányban - és nincs is megosztva mással... az megéri.
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
A többi szolgáltató jelenleg a kanyarban sincs a netflix 200+ milliós felhasználói számához viszonyítva. Így nekik mindent be kell vállalni a piacszerzésért. Amint ők is elérnek erre a szintre, gyorsan be fognak vezetni hasonló korlátozást hogy minél több pénzt ki lehessen szivattyúzni.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
strogov
senior tag
válasz GeryFlash #17 üzenetére
Onnan indul a történet, hogy a netflix a legdrágább. HBO Max, Disney+, Prime együtt annyi mint a netflix. Így ha emelnek akkor nem a másik 3-at fogom lemondani.
Egyébként nem lenne ilyen gondjuk ha náluk is kellene készülék regisztráció. Egyrészt egyértelmű, hogy min használják, másrészt erősen nehezíti a megosztást. Ha már a gyerek tablet-je se fér bele a haverok miatt akkor majd priorizál a user.
"A többi szolgáltató jelenleg a kanyarban sincs a netflix 200+ milliós felhasználói számához viszonyítva"
A felfutó ágban nem csak saját tartalmaik voltak. Most viszont erősen visszaesett a szinvonal.[ Szerkesztve ]
-
nozs23
addikt
Jah tuti ez az oka. Ha csak szep feher hetero-only tartalom lenne, akkor minden rozsas lenne.
Veletlenul sem az a gond, hogy
/ volt ket ev pandemia, ami brutalisan beinditotta a novekedest, es most, hogy ki lehet menni, ki is mennek az emberek.
/ folyamatas aremelgetesek, amivel a konkurencia tobbszoroset kerik mar
/ brutalisan agressziv konkurencia globalis beindulasa (HBO Max, Disneyplus, Hulu, Peacock, Paramount Plus, Apple TV...stb)Nem. A Netflix problemaja az erzekenyites.
-
GeryFlash
veterán
,,HBO Max, Disney+, Prime együtt annyi mint a netflix"
WHAT?!
Hbo Max: 2400 Ft
Disney+ : 2500Ft
Prime: 900 Ft
Netflix: 3500 FtHi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GeryFlash
veterán
Tudom, es ez egy szep gesztus, meglatjuk meddig fogjak tartani. Viszont 1600-as arral se jon ki a matek. Igen a Netflix legdragabb, ez teny, es a legtobb tartalom is ott van.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
paatrick
őstag
válasz GeryFlash #24 üzenetére
És tegyük hozzá a Disney+ óriási versenyelőnyben van, mert a filmjei mennek a moziban, szinkron készül, onnan már vissza is jön a befektetett pénz, tehát a streamre alig keletkezik valami pluszköltség.
Viszont ahogy nőni fog a bázisuk és kell nekik a nagyobb sávszél, rögtön árat fognak emelni, simán a Netflix árára.Én azt mondom a HBO-nak lesz a legnehezebb helyzete. Eddig ugye összevásárolta a nagy filmek jogait, most mindenki a sajátján fogja nyomatni.
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
Tehát elvesztettek 1 millió előfizetőt, de van még 220 millió és annyira pánikoltak az elmúlt időszakban hogy több sajátgyártású műsort lemondtak. Talán nem a mennyiségre kéne menni hanem a minőségre és akkor az emberek nem ábrándulnának ki belőlük.
-
Lenry
félisten
Netflix-szakadék, pénz
ez a cím az ajánlóban.
azért legalább minimális erőfeszítéseket tegyünk már...Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
GeryFlash
veterán
Lehet pont ezt csinaltak. A nagykoltsegvetesu filmjeik rendre szarok voltak, nem tudjuk hogy nem okos cost-cuttingrol van most szo.
-
KISDUCK
addikt
válasz GeryFlash #30 üzenetére
Benne van a pakliban, de hogy tényleg ez van mögötte az csak később derül ki amikor jönnek azok a produkciók / évadok amik ezen döntés után születtek. A filmek mások mert ott szerintem az A listás színészekre szórtak el rengeteg pénzt és úgy tényleg ciki, ha nem hozza a tőle várt számokat, de én főleg a sorozatokra gondolok hogy sok a szemét amit többen utálnak mint szeretnek, amire a legjobb példa a Cowboy Bebop. A törölt sorozatokból nekem a Space force és a Chestnut Man folytatásának kaszálása fáj.
-
ArGab
őstag
Viszont az tenyleg bajos, hogy 1 felhasznalot 50+ ember hasznal. Talalkoztam mar ilyen "fiokkal".
De ez mégis hogy működik a gyakorlatban? Még a legdrágább csomaggal is csak maximum 4 stream mehet egyszerre. Vagy akik így osztoznak csak kéthetente néznek mondjuk esténként Netflixet, előzetes beosztás alapján?
-
-
makkmarce
őstag
hát, nem azonos az ízlésünk , szerintem a cowboy bebop épp kezdte összeszedni magát, de nagyon hiányzott neki egy jó párbeszédíró és egy jó rendező (főként a harcokhoz, az alulmúlta még a párbeszédeket is)
A spaceforce sajnos nagyon gyorsan kifulladt, sokkal többet vártam tőle, és egyre erőltetebb volt.
Az látszik, hogy sok ember kapott a netflixnél szabadkezet. Jó példa erre mondjuk a Pentavirátus. Igazán kellett volna oda is egy kreatív gárda, mert nem volt nagyon rossz az alapötlet, de aztán túltolták ott is a kretént. Persze sok rossz próbálkozásra jut jó is, mondjuk a LOL az meglepően jó lett, és sok koreai, európai sorozat is nagyon jó. Sokkal szélesebb a paletta, mint bárhol máshol.
A nagyjátékfilmeket én se értettem. A listás sztárok, de ha nem megy ki moziba, akkor nem hiszem, hogy nagyon megéri nekik.okoskodom, tehát vagyok
-
updog
senior tag
Ebből is látszik hogy bár 10 éve követem és néha szórakozom is a tőzsdével, abszolút nem értem: előző negyedévben vesztettek kb. 17 darab előfizetőt (jó, persze "nem számítottak rá"), úgyhogy májusra harmadolta a részvény az értékét.
Aztán persze benyögték előre, hogy biztos lesz 2M csökkenés, de "csak" 1M csökkenés lett, így aztán ma nyitás óta 7% pluszban van...
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
dabadab
titán
Pedig ez tök logikus: a cégek papírjait a tőzsde a várakozásoknak megfelelően árazza be., mivel azoknak az értékét a jövőben fizetendő osztalék (vagyis tulajdonképpen a cég nyeresége) határozza meg.
Aztán amikor kiderül, hogy a várakozás a tényekhez képest túl derű- vagy borúlátó volt, akkor korrigálnak.
És persze nem érdemes szem elől téveszteni, hogy honnan hova megy az ár: amikor áprilisban kiderült, hogy megtört az addigi töretlen növekedés, akkor 348 dollárról esett 226-ra. Most, amikor kiderült, hogy nem kétmillió, hanem csak egymillió előfizetőt buktak a második negyedévben, akkor meg 200 dollárról ment fel 214-re, vagyis a növekedés után is alacsonyabb, mint ahol volt az áprilisi esés után.[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
KISDUCK
addikt
válasz makkmarce #37 üzenetére
A space force-ból az első évad jó volt, de elismerem hogy a 2. évad gyenge lett és általában kajálás közben néztem, de még így is vártam a folytatást. Az arcane-t rendesen odatette a bagett stúdió, ha több ilyen stúdióval szerződnének és normális adaptációkat lennének képesek hozni legyen az animált vagy live action, akkor nem kéne ennyire aggódniuk az előfizetők elvesztése miatt.
Az ilyen "a listás" filmeket szerintem előfizető toborzónak használják vagy annak szánják mert elvileg us-ben a netflix 10-20$ és egy mozi jegy ~10$, de ott elvileg kicsit nagyobb a kínálat netflixen mint itthon. Az elmúlt évek során akárhányszor kipróbáltam a netflixet, gyakran nem találtam olyat amit megnéznék és gyakran adott kategóriában nagyon sovány volt a kínálat. -
Degeczi
nagyúr
-
Juhaszatti
addikt
A covid alatt kilőtt az előfizetők száma, teljesen természetes, hogy a lezárások végével ez is csökkenni fog. Nem is nagyon tudom hova tenni a Netflix vergődését. Elértek egy csúcsot, onnan most lefelé mennek, de ez a csökkenés sem végtelen, és minden bizonnyal a gödör alja még mindig magasabban lesz, mint ahol a vírusos időszak előtt voltak.
-
félisten
A minőség beárazza magát. Kvára megérdemlik.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Thusor
őstag
válasz arnyekxxx #45 üzenetére
Ezt ebben a formában nem tartom ésszerűnek. Gondolj bele, hogy van egy nyaralód és egy lakásod. Külön előfizetést kellene hozzá venned, hogy mindkettőben használhasd. Ez egyáltalán nem logikus. Szerintem az lenne logikus, ha eszközhöz rendelhető lenne. Mondjuk egyszerre 5 eszközön regisztrálhatod a szolgáltatást de mondjuk egy időben csak 2 lehet aktív. Így sokkal jobban kizárható az 50 emberrel megosztás, de mégis tudná használni az egyébként egy háztartásban élő de ugyanakkor nem mindig egy helyen tartózkodók.
-
Armagedown
őstag
Akinek jobb routere van, létrehozhat vele saját VPNt, arra többen rácsatlakozhatnak, semmit sem fog érzékelni belőle a Netflix, mehet vele a fiókmegosztás.
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
dabadab
titán
Egyébként emlékeztetnék mindenkit, hogy ezeket a lépéseket csak néhány országban vezetik be, nem mindenhol, minden bizonnyal pontosan azért, hogy lássák, hogy mennyire működik - mert az nekik se jó, ha a rendes előfizetőiket csesztetik - ennek megfelelően biztos lesz a dologban egy rakat heurisztika, hogy lefedjék az olyan eseteket, hogy valaki utazás közben, munkahelyen meg hasonló felállásokban nézi a Netflixet.
DRM is theft
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 1 / 2
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- E-roller topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Gyari Lenovo ThinkPad 65W töltő
- Eladó billentyűzet egér egérpad!
- KTT Kang White mechanikus switch 110 darab
- Hibátlan sok garis ASUS TUF GAMING B650M-PLUS WIFI(12+2VRM,Pcie 5 SSD!)akár 32GB RGB rammal.
- Amilyen laptopot csak akarsz én beszerzem olcsóbban mint a bolti ár!Mindenféle bontatlan gamerlaptop
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen