- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Ha ténylegesen benne van a szerződésben, hogy x GB erejéig lehet használni, mindenféle gumi szabályok nélkül, akkor teljesen jogosan bontják a kapcsolatot, ha elhasználtam. Ha azt mondják és szerződik, hogy korlátlan, akkor bizony ezt vállalták.
Általában benne is van a szerződésekben a korlát, csak némileg aggályos a marketingesek kavarása: a szavakkal való játszadozás.
A hírnél pedig nekem az jön le, hogy a számlázó rendszer nem volt felkészítve arra, amire szerződtek, hanem számszerűsíteni kellett a rendszer működéséhez egy mennyiséget. Mivel nem gondolták, hogy valaha bárki is eléri az a számot, így beállítottak 100ezret. Kellemetlen félreértés csupán, nem is akadékoskodtak a számla elengedésével. Lehet 1 millióra állítják az a számot, vagy továbbfejlesztik a szoftvert, hogy korlátlant is lehessen beállítani rajta.
(#14) bobsys : cégenként változó, csak példának hoztam, hogy van ahol pont ilyen számlavezető program probléma miatt írnak 99 évet a papírra. Warezolást hagyjuk, semmi köze a szerződéshez, két külön dolog.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest