Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
Miért mindig az ország azon pontján??
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
nagyúr
Tök mindegy hogy hol, ha hétvégén sz@rt nem ér mert túl van terhelve és alig akar menni a net.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
addikt
Ilyenkor hol van a GVH, meg a Nemzeti Digitális Megújulás Csinálási Terv? Diginél a 20/10 még mindig 2700 hűség nélkül. (És ezt is aszem Áfaemeléssel és inflációval egyidőben emelték ennyire.)
valahogy rohadtul nem működik ez a verseny...It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
titán
-
janos1988
addikt
Semmi értelme sincs a 150/60-nak otthoni felhasználásnál.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
TARTYOM
csendes tag
Fuck yeah meg minden, csak éppen falun 8 MB a max (
najó az esetemben pont 15MB, de ezt úgy kellett kilobbizni nagynehezen rohadt sok idő "céghűséggel").Egyébként ez is 3x annyi mint pösten a 80/40 es. Ja, aki ilyen netet köttet be egyből mennék hozzá a NAV-al vagy mittom én mi szokott foglalkozni az illegális letöltés dolgaival Mert van egy tippem nem HD video chat-el a Chatroulette.com-on akinek ilyen van
[ Szerkesztve ]
-
Apika
Közösségépítő
Nekem korábban volt Inviteles internetem hűséggel, de boldog voltam, amikor letelt és válthattam...
-
addikt
válasz Gubek-Einste #6 üzenetére
nem véletlenül létezik a GVH sem, meg a hatóságilag maximált ár fogalma sem.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest