150 megás internettel újít az Invitel

Új lakossági internetcsomagokat vezetett be tegnap az optikai hálózattal lefedett területeken az Invitel: az új ajánlatok 15/5, 25/12,5, 50/20 és 150/60 Mbps maximális le- és feltöltési sebességet kínálnak az ügyfeleknek. A csomagok havi díjai magasabbak – néha jóval – a vezetékes riválisok összevethető jellemzőkkel rendelkező konstrukcióinál, a 15 megás Internet S például önmagában, két év hűségszerződés vállalása esetén 5690 forintba kerül havonta, míg a leggyorsabb XL előfizetőinek ugyanilyen feltétek mellett 17 190 forintot kell fizetnie. A szolgáltatás tévé- és/vagy telefonszolgáltatást tartalmazó csomagban is megrendelhető.

Az Invitel 2010-ben kezdte meg a háztartásokig kihúzott optikai hálózatának építését. Ma a technológia 25 település – köztük Dunakeszi, Esztergom, Gödöllő, Szeged, Szigetszentmiklós, Pápa, Vác és Veszprém – egyes részein érhető el (a teljes településlista itt olvasható) . Lapunk megkeresésére a vállalat kommunikációs osztálya elmondta: a hálózatfejlesztés folyamatos, a mai napig közel 40 ezer háztartásba vitték el az optikát, de július végére a bekötött háztartások számát megduplázzák.

A cég egyben átalakította csomagkínálatát is. A most bevezetett Mixer csomagok a szolgáltató reményei szerint egyszerűvé és áttekinthetővé teszik a kínálatot, legyen szó széles televíziós csatornaválasztékról, internetről vagy kedvezményes telefonálásról. A csomagok igény szerint testre szabhatók, hiszen a Mixer S kivételével az alapszolgáltatásokhoz – a csomag méretétől függően – díjmentesen kiegészítőket is választhatnak az előfizetők, például díjmentes belföldi vezetékes hívásokat, wifiroutert, vevőegységet vagy telefonkészüléket.

Azóta történt

Előzmények