Új hozzászólás Aktív témák

  • Nekton

    aktív tag

    válasz Tsebacsi #1120 üzenetére

    "Nem tartom valószínűnek, hogy ennyi minden egyszerre a memóriában lenne, már a 100 böngészőlapnál mosolyogtam, mert Édesanyám ugyanilyen "poweruser" mint Te, azt nem érti miért lassú a telefonja. Minden, minden szar fut rajta, nem zár be semmit, mindent újratölt ha meg akarja nyitni. Nem hiszem, hogy nálad máshogy lenne, de ki vagyok én, hogy hazugnak hívjalak... :U"

    Hát igen... de most olvastam, hogy a iMAC Pro, vagy MacBook Pro meg tud nyitni 6000 Chrome oldalt is, úgyhogy le vagyok maradva. :P Szerintem (de nem tudom) van swap file a rom-ban, mint a Windows-nál, és abban tárolja a nem azonnali számolás-igényes dolgokat. Édesanyádnak milyen telefonja van? Az A40 nagyon jól bírja ezt a "power user" használatot. Nem mondom, hogy olyan tempóban, mint a Note 10, de nincs döccenés. Döccenés alatt most a Windowsos "nem válaszol" esetre gondolok. Az, hogy egy újabb app 1sec alatt tölt be, nekem rendes működési idő. Ennél hosszabbat csak játékoknál láttam a fiaim telefonjain, de mint mondtam, én nem játszom.

    Ja! És nem. Nem tölt újra az elejétől semmi, vagy ha újra is töltene, én nem veszem észre, mert onnan folytatódik minden, ahol hagytam. Nem lép ki a navi. A megnyitott böngészőoldal ugyanott marad, ahol volt. A levelezőben a piszkozat megnyitva marad a beírt szöveggel. Szóval nem... Nem látok app kilövést és teljes újraindulást. :N

Új hozzászólás Aktív témák