Új hozzászólás Aktív témák

  • #10691584

    törölt tag

    válasz ncc1701 #14213 üzenetére

    1. Közöd nincs a gépemhez, nem is neked irtam róla

    2. Fogalmad nincs (konkrétan semmilyen tekintetben) hogy egyáltalán milyen gépem van (és hogy hogy működik/nem működik, mi "egyre szarabb" és főleg mihez képest) mit "buzizok/tam" rajta, de szerintem egy OS feltelepitése driverekkel egyik univerzumban sem számit "buzizásnak" maximum a te világodban.

    3. Az, hogy te nem látsz valamit, még nem jelenti azt, hogy nincs is, különösen annak fényében, hogy ha egy évben 2x összefutunk ugyanazon a szerveren, már sokat mondtam (kb. a fele törzstagság a "main" /értsd: olyan szervereken, amiken vannak is minden este és nem ketten/ szervereken, a szerver tulaját is beleértve folyamatosan panaszkodik "horribilis lagra" és "játszhatatlanságra" hónapok óta. Téged nem látlak egyiken sem, igy a véleménykéd sem tekinthető túlzottan khm.. relevánsnak) 70-90-100 pinges játékosok esetén, akiknél specből a lagométerükön világosan látszik, hogy még csak nem is stabil, hanem össze-vissza ugrál (pl. a mai fő nyertesé 40-90 között) ha nem látod hogy warpol/lagol, akkor vak vagy, vagy pedig annyira elrugaszkodtál a valóságtól, hogy már azt látod, amit hiszel. De egyébként nem kell hozzá túl nagy ész, vagy szakértelem belátni, hogy 70-100 pingekkel varpolnak/lagolnak mint az állat, bármelyik játékban.

    4. Marha fura, hogy ismersz "mindenkit". Ha te tényleg ekkora volumenű figura vagy, nem ismerek hozzád hasonló entitást. Rólam, az ismeretségemről (QL-en, vagy bárhol másutt) illetve hogy kivel milyen viszonyban vagyok/nem vagyok, miken sértődök/nem sértődök meg jogosan, vagy jogtalanul "mint egy kislány": lövésed nincs és hál'istennek nem is lehet, maximum elképzeléseid, amiket megálmodtál 1-2 emberrel való konfliktusomra alapozva hallomásból másod/harmadkézből származó infók alapján. Mellesleg nem "veszem össze mindenkivel" de ha a veled való, afférnak sem nevezhető semmire célzol, miután gondolkodás nélkül töröltelek és mentél a helyedre a tiltottak közé, az sem volt "összeveszés" mindössze kitakaritottalak a látóteremből, mert taszitottál és mert az viszont qrvára igaz, hogy képtelen vagyok elviselni a bunkókat, különösen akkor, ha úgy állnak neki bunkózni, hogy okot sem adtam rá, derült égből.

    5. Befészkeled magad egy sarokba 10 percekre és onnan loserkedsz railllel, lehetőleg a respawn pontra, mindigis ezt csináltad első naptól feltűnt, hogy "játszani" láttalak. De akkoriban még azért volt némi "változatosság" és néha elugrottál ide-oda quadért/lőszerért, ma már annyi sem. Szánalmas. Azokra emlékeztet, akik anno csapatostul ellepték a QL szervereket loadout idején és meccs elejétől fogva szórták a gránátokat a csomópontokra. Az tény, hogy a raillel célozni is kell, de az elv ugyanannyira alantas. De tudod mit? Küldjél csak demót és főleg azt mutogasd meg, hol szidtam az anyádat, vagy bármelyik felmenődet, ha már "anyázok" szerinted. Mutasd csak meg bátran. Más jelzőket (amik illenek rád és a "játékstilusodra") használtam, de azok között nem szerepelnek felmenők. Azért csak mutogasd, ha már hivatkoztál rám, mint anyázóra., addigis jó röhögést.

    6. Élőben képtelenség, hogy bármiféle önkéntes kapcsolatba kerüljek egy ilyennel, mint amilyen te, meg a cimbid vagytok. Ennyire nem toltam még padló alá a lécet, annak ellenére sem, hogy lenne/lehetett volna rá okom és indokom bőven.. Nem szokásom aggódni. Nem lakunk mi annyira messze, haverod a pontos cimemet is tudja, úgyhogy nem kell itt utalgatni, kopogtass be és meglátjuk "más lenne élőben" vagy sem és mennyire találod viccesnek. Hozhatod őt is, párosan jobb röhögni nemde? Úgyis múltkor ugyanezt a dumát erőltette, hát csak rajta, járjunk utána!

    Az ilyen "minőséget" képviselő fickókat száműztem hosszú ideje az életemből. Te ugyan sosem voltál része, viszont szerencsétlenségünkre itt, meg QL-en összefutottunk párszor az internet káros mellékhatásai egyikének következtében. Itt bármit bárkivel megetethetsz, főleg ha egy követ fújnak veled és amúgyis hasonló erkölcsi szinten állva veled, testvériséget éreznek és/vagy kellő utálatot más valaki iránt, aki felé egységfrontba lehet tömörülni mint a hülyegyerekek. Ilyenkor te, meg a hozzád hasonlók hivatkozhatnak "mindenkire" meg "mindigre", "senkire" csak a dologban ott a bibi, hogy a "mindenki" azonos a gittegylettel, ahogy érdeknek megfelelően a "senki" is. Az a beszólogatás, amit te szerényen csak "piszlicsáré dologként" emlegettél, elárulom NEM az, hanem a végtelenül bumburnyák és buzis volt, bármit is hiszel, vagy állitasz. Alap, hogy fénysebességgel töröltelek, ahogy azt a másikat is, amelyik először tahózni kezdett, aztán cigányozással folytatta, utána idejött bepanaszolni, megforditotta az egész szitut, majd letagadta az egészet oszt besült, mert készült fotó bocsika. Maradjunk annyiban, hogy te hiteltelen vagy én meg népszerűtlen. Hiteltelen előttem, ahogy a cimborád is az, "mindenki" (itt lézengő) szemében meg egy szent, én pedig épp forditva, "mindenki" előtt népszerűtlen. Inkább legyek az, mint hozzád hasonló képződmény.. Nem sok tükör lenne épen a lakásban.

Új hozzászólás Aktív témák