- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BaliJack
aktív tag
válasz -=balázs=- #4451 üzenetére
A GTAIV 5.1-ben szól, az tuti .
Gondolom, hogy ugyanabba az optikai csatlakozóba dugtad, mint ahova az Xbox volt csatlakoztatva...
Az Audio settingsnél miket választottál ki?
Igazából nincsen több ötletem... -
MCkey
csendes tag
Üdvözlet Mindenkinek!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek hol érdemes PS3-at venni... nem akarok 40 gigás változatot, 80 gigással szemezgettem.
Nos, találtam egy verziót az 576 kbyte oldalán ( http://www.576.hu/index.php?mod=product&product=35716 ), ez 105 ezer, megtaláltam ( a leírás alapján) máshol ugyanezt: http://www.platinumshop.hu/index.php?data[mid]=2&data[id]=950 ,de gyanúsan olcsón. Nos ez lehet, hogy "magyaros" de én nem hiszem el, hogy ebben ne lenne valami buktató.
Szerintetek? Vagy esetleg tudtok ajánlani egy jó helyet ahol meg tudnám venni?
Bármilyen segítségnek örülnék, előre is köszönettel, MCkey -
-=balázs=-
csendes tag
válasz BaliJack #4452 üzenetére
Ugyanabba, és ugyanazzal a kábellel.
Simán az optical out-ot.
Azon belül bepipáltam a DD 5.1-et, DTS 5.1-et, meg az AAC-t.
Ennyi.
[ Szerkesztve ]
[Sony KDL 40 D3500][Pioneer BDP-51FD][Sony BWU-100A Blu-ray Disc Writer in HTPC][Marantz SR 3001][Wharfedale Diamond 9.1/9.4/9.CS]
-
válasz -=balázs=- #4451 üzenetére
Toltsd le a rideg racer demot a playstation store-bol. Az tuti 5.1, es akkor rogton kiderul. GTA4-et nem tudom.
-
Gebriel
veterán
válasz -=balázs=- #4458 üzenetére
Miért?
-
válasz -=balázs=- #4458 üzenetére
Es ha sima 5.1 hangos dvd-t probalsz? Akkor megvan az 5.1?
-
válasz -=balázs=- #4461 üzenetére
Akkor a jatek sztereo szerintem.
-
BaliJack
aktív tag
válasz -=balázs=- #4461 üzenetére
Még egy utolsó ötlet!
A játékon belül mire állítottad a hangokat? Mert ott asszem alapból sztereón van, ha jól rémlik, és lehet állítgatni. -
cilo9
aktív tag
válasz Gebriel #4424 üzenetére
Köszi a tippet, megoldódott a dolog. Nagy nehzen a google--n keresztül találtam megoldást. A földi antenna kábel zavart be, az keltette a képben meg a hangban a zajt. Földhurok leválasztó kellett a TV meg az antenna közé és megszűnt a csíkozódás és hang is jobb lett!
Üdv, Cilo
-
MCkey
csendes tag
Sziasztok,
az előzőért köszönöm a segítséget, most csak annyit szeretnék kérdezni, hogy van e valami hátránya annak ha Angliából rendelek PS3-at? (leszámítva a más konnektort)
Gondolok itt kompatibilitási problémákra, dvd, blu-ray, játékok.... stb -
Gebriel
veterán
válasz -=balázs=- #4462 üzenetére
wi-fi
-
MCkey
csendes tag
platinum shop
http://www.platinumshop.hu/index.phpnekik van angliából a cucc...
[ Szerkesztve ]
-
-
N4r4ncs
aktív tag
Amióta megvettem az UDF-t tényleg nem lehet lerakni
musthave gameMátyással együtt az igazság is meghalt
-
GaBBoR
tag
Csak hogy a 60gigás változattal rendelkezőket is megnyugtassam, ebben is elszáll a lemez egység. Nekem tegnap adta be a kulcsot Burnout motorozás közben. A gép fél éves, és nem túl sokat használtam.
-
szasanyi
félisten
Ha valaki tud ilyen eladó gamet jobb áron szóljon legyen kedves, mert éppen ilyet keresek.
-
Gebriel
veterán
-
Gebriel
veterán
Na ma sikerült beszereznem az egyik igazi classist
Uncharted -
szasanyi
félisten
Akit érdekel, és még nem látta: Star Wars: The Force Unleashed - egy jó kis cikk, összességében egy igen jó játékról.
-
DM-Fan
nagyúr
-
Gebriel
veterán
Köszke.
Akkor pont azal voltam de ő a kedvencem, na meg a Medic
Egyébként sokszor sajnos Engineer vagyok, kb 42ó. játékidő mert sok a loser és muszáj a védekezni.
Akit érdekel a játék itt olvashat róla.Assassin's Creed
Hatalmas játék ,örök helye van a játékgyüjteményembe.
Igaz a tréning pályán mikor a rengeteg nő mászkál a korsóval a fején fél óra szenvedés után darabokra akartam törni a joyt, de aztán csak rá jöttem
Vedd le az összes HUD-ot benne,nagyon király úgy játszani[ Szerkesztve ]
-
M@trixfan
addikt
Úgy hozta a sors, hogy én is beszálltam a klubba. Ez életem első konzolja és BD lejátszója Szuperül skálázza fel a DVD-ket is, valami eszméletlen jó. Halkabb mint az Xbox, de ez sem csendes. Ízléses készülék. Egyenlőre még csak demókat néztem, de már nagyon tetszik a rendszer integráltsága és a kényelem. Meglepően jól lehet az fps-eket is játszani és mivel az ellenfélnek is kontroller van ezért kiegyensúlyozott a játék. Érdekes, hogy gépbe kellene venni egy vga-t és hangkártyát ami együtt kb 50000 Ft-ba kerülne. Ebből a pénzből legalább 5 friss AAA játékot lehetne már élvezni a PS3-on, ez elgondolkodtató. Nekem mint ős PC-snek is egyre csábítóbb a konzol...
De azért nem olyan egyszerű a képlet sajnos, úgyhogy valószínű nálam inkább kiegészítő platform lesz az igazi exkluzív és a coop/splitscreen címekkel. Álmaim PS3-a G80-as RSX-et és legalább 512/512 MB memóriát kapott volna. Annak idején meg sem mertem volna gondolni, hogy ilyen kevés memória lesz benne és hát megjelenés pillanatában sem a leggyorsabb VGA volt benne mint ahogy azt a Sony mondta. Vetített képen határozottan látszik ahol 720p alá menek a játékok és amikor mindenféle "fake" AA-t használnak. PC-n jóval nagyobb a felbontás, szebbek a szűrők és hamarabb, illetve nagyobb mértékben olcsósodnak a játékok.
Azért összességében tetszik a PS3 és nagyon figyelem az exkluzív játékokat. Még ahoz talán nem lesz elegendő ez a generáció, hogy teljesen átfordítson a PC-s játékról, de elgondolkodtat és az már nagyon nagy dolog.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Gebriel
veterán
Miért van az, hogy ömlik a sok "szenny" játék és olyan típusú játékok vagy hasonlók mint a Heavenly Sword vagy Uncharted nem készülnek. A játékok többsége kb PS2 színvonalát üti...miért nincsenek igazi PS3 játékok
Szerk: Vagy csak én nem tudok róluk
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
embörök, kiveséztem a Heavenly Swordot, és pont olyan volt,
mint amilyennek anno (a megjelenés után) elképzeltem:
már csupán a story miatt megérte.
A szinkron egész egyszerűen zseniális,
pláne, hogy valami elképesztő mimika társul hozzá.viszont továbbra is azt tartom a játék legnagyobb erényének,
hogy általa van mivel kihúzni a GoW 3-igteljes árat amúgy a gyenge szavatossága miatt nem ér,
meg a bossfightokat leszámítva nincs benne különösebb kihívás,
viszont platinum áron senki ne hagyja kiPS:
borzalmasan v-synces, ilyet még nem láttam soha,
tehát ebből a szempontból sajnos kritikán aluli[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest