Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz dunc #10283 üzenetére

    A múltkor írtam a böngészőről: csak korlátozottan használható, egyes oldalakat (pl. iwiw) abszolút nem jelenít meg, sok java-s oldallal problémája van, flash-esekkel is akad zűr. Ezen felül nem túl stabil, könnyen képes kifagyni, szóval igen erős kompromisszumokkal használható csak, többet fogsz vele szentségelni, mint nem, ha nincs mellette PC-d netezésre. Kb. arra jó, hogy ha úgyis a PS3 előtt ülsz és eszedbe jut valami, akkor megnézd, de nem tragédia ha nem jön össze. Szóval mindennapi netezésre én nem ajánlanám, munkára meg pláne nem.

    Ha VGA menetes a monitorod, akkor felejtsd el a PS3-at. A monitornak HDCP-kompatibilisnek kell lennie, ez pedig VGA-n keresztül nem képzelhető el, csakis DVI-on vagy HDMI-n. Attól azonban, hogy DVI-os a monitorod, még mindig nem garantált a HDCP-kompatibilitás, ezt nagyon meg kell nézni monitorvásárlás előtt ha PS3-hoz akarod használni.

    PhoenixK: apropó. Ezekre is kitérhetnénk az #1. HSZ-ben, mert rendszeres kérdés ez a monitorral való összekötés. Emeljük ki, hogy csak HDCP-képes DVI/HDMI csatlakozású monitorral képes működni a PS3, illetve a böngésző gyengeségeit is említsük meg.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák