Új hozzászólás Aktív témák

  • #96349952

    törölt tag

    Fejlemények:
    Gyűlünk-gyűlünk, ha ilyen ütemben érkeznek az emberek, akkor jó lesz ez, de azért még nem kiabálnám el.

    Ami eddig történt:
    Létrehoztam egy FB-csoportot, illetve egy Steam-csoportot is. Jó lenne, ha aki jelentkezik, az mindkét helyen megtenné. WMD fórumon is csináltam egy topikot.

    A jelentkezők listája (nem tudom, hogy van-e duplázás, mert FB-ről és Steam-ről, illetve innen és a WMD-ről is futottak be, majd jelzitek, ha két nick egy személyt takar):

    robi1273
    Csapoati
    Richie0116
    Vulpolone
    Joshi
    Kori
    zsotty4
    wertad
    Mini
    Dr Gonzo
    El Nano

    És akkor még egyszer a felhívás (mostantól nem szúrom be naponta, nehogy valaki kiakadjon rajta):

    Egy olyan közösséget hívnánk életre, aminek keretein belül összekovácsoljuk azokat a magyar játékosokat, akik szeretnének kulturált és fair keretek között versenyezni/játszani egymással.

    Egyelőre egy igényfelmérés folyik, amennyiben elegendő jelentkező lesz, úgy kidolgozásra kerülnek a részletek és persze egy teljesen különálló weboldalt is indítunk, ami kizárólag ennek a játéknak és a magyar közösségnek lesz szentelve.

    A főbb irányvonalak:

    Kezdetben funrace jelleggel indítanánk amolyan ismerkedős versenyeket.
    Később, ha erre igény van, bajnokságok megrendezésére is sor kerülhet.
    A versenyek közép- és hosszú távúak lennének, minimum versenytáv 15 kör. Ez persze dinamikusan változhat az adott pálya hosszának függvényében.
    Célkitűzésünk, hogy elsősorban olyan versenyeket szerveznénk, amikben tiltottak a vezetési segédletek, amennyiben azonban többségi igény van rá, a gyári segítségek bekapcsolásra kerülhetnek.
    Az önálló weboldal mellett dedikált szerver, Twitter- és Facebook csatorna, illetve egy Steam csoport is a rendelkezésetekre fog állni. Ha elegendő számú tagunk lesz, a Team Speak is megoldható.
    Amennyiben kedvet érzel arra, hogy honfitársaiddal együtt versenyezz, ráadásul a nyílt szerverekre jellemző fejetlenséget és roncsderbiket elfelejtve, kérlek, egy hozzászólásban jelezd részvételi szándékodat.
    Megfelelő számú potenciális résztvevő esetén megbeszéljük a további részleteket és megtesszük a konkrét lépéseket az első magyar Project CARS-os közösség életre hívása érdekében.

    Sityi: Azért számítunk Rád néha, ha összejön a dolog.
    robi1273: Tökéletesen egyetértek, szerintem is egy jó csapat a fontosabb, nem az, hogy legyaluljak mindenkit. Ha ez tényleg sikerül, akkor én már eleve elégedett leszek, még ha a rajtrács leghátsó részére kell rágurulnom mindig, akkor is.
    b-type: A végén még igazad lesz, köszi, hogy ösztönöztél. Ha a többieknek oké, már vasárnap is csapathatunk egy jót létszámtól függetlenül. És persze simán várunk Téged is, ha már ráérsz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák